Lövskatan, Luleå

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

2 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Lövskatan , Luleå

Välkommen till en toppfräsch gavellägenhet i etage, 5:a, med ett av föreningens bästa lägen!
Nyproducerat hus med modern boyta, fina sociala ytor i entréplan, halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök och massor av ljus och rymd. Stilrena badrum på båda våningarna med kakel, klinker, samt golvvärme och i det större badrummet finns praktisk klädvårdsyta med arbetsbänk, tvättmaskin & torktumlare.
Bostaden har tre trevliga sovrum, som alla ligger avskilda på övre plan, två av rummen med hörnläge i huset. Stor stenlagd uteplats med dagssol och med trevlig utsikt över föreningens innergård. På framsidan finns både uteplats vid entrén samt gräsmatta med em/kvällssol. Parkering med motorvärmare finns bekvämt på uppfarten direkt utanför lägenheten.

Brf Trädgården i Luleå är en toppfräsch förening om 41 lägenheter som stod klar och redo för inflyttning under våren 2016. Väldigt omtyckt och välmående förening med trevliga lägenheter och moderna trapphus med hiss. På innergården finns lekplats och gårdshus med en gemensamhetslokal som kan bokas av föreningens medlemmar. I byggnaden finns även ett mindre övernattningsrum för övernattande gäster. Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden i grannhuset, hit tar du dig smidigt med hissen.

Välkommen på visning av en lägenhet som upplevs som ett toppmodernt radhus!

120 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 005 kr inkl värme, digital-tv, bredband, ip-telefoni och tilläggsförsäkring för bostadsrätt
Utgångspris:
2 695 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Catharina Öystilä för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!