Juridisk trygghet vid en bostadsaffär

Ett samarbete mellan Lexly och HusmanHagberg

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets största affärer och ofta väcks frågor kring just avtal och juridik. Vad gäller om vi betalar olika mycket? Vad händer med bostaden om jag går bort? Hur delas bostaden om vi skulle separera?

Samarbetet mellan Lexly och HusmanHagberg ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan hjälp att enkelt och tryggt skriva de avtal du behöver.

Erbjudande till HusmanHagbergs kunder

Som kund hos HusmanHagberg får du kostnadsfri vägledning, samt hjälp att skriva de avtal du behöver i samband med bostadsaffären, till ett rabatterat pris.

  Så här gör du

  För att ta del av erbjudandet behöver du registrera dig hos Lexly. Du förbinder dig inte till något i samband med registreringen.

  Om Lexly

  Med Lexly skriver du skräddarsydda avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Med hög juridisk kompetens och innovativ teknik erbjuder Lexly marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster.

  Frågor och kontakt

  Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa och prata med juristerna på Lexly på telefon 0771-24 00 24. De är specialiserade på familjejuridik och avtalsrätt.

  Övriga tjänster