Om kommersiellt

Engagemang för din affär!

På HusmanHagberg har vi lång erfarenhet av kommersiella affärer, t ex förmedling av hyreshus, tomter, industri- och kontorsfastigheter, uthyrning av lokaler och ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter.

Våra mäklare är måna om din investering. De är kunniga, engagerade och uppdaterade kring den lokala marknaden, vilket gynnar affären oavsett om du är köpare eller säljare.

Många av de kunder vi kommer i kontakt med genom förmedlingar fortsätter att anlita oss för andra tjänster. Att HusmanHagberg är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder är ingen tillfällighet.

Det här är HusmanHagberg

Äkta passion ger bättre affärer. Här är historien bakom varumärket.

Vill du ha kontakt med någon av våra kommersiella mäklare?

Vi hjälper dig med din kommersiella affär.

Jobba hos oss!

HusmanHagberg växer. Brinner du för att göra affärer och ha nöjda kunder? Välkommen!

Läs mer

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg