Våra kontor

Välj kontor

Hitta kontoret i det område som du är intresserad av

Snabbval regioner

Välj ditt län

eller

HusmanHagberg - din lokala mäklare

Söker du mäklare? Vi finns där du finns! Med över 100 kontor i både Sverige och Spanien vill vi göra det enkelt för dig att hitta en lokal fastighetsmäklare som har koll på den lokala bostadsmarknaden. Oavsett vilket mäklarkontor du väljer att kontakta så får du samma personliga service där vi sätter dina behov och önskemål främst.

HusmanHagberg erbjuder en komplett mäklartjänst. Våra kunniga mäklare hjälper dig när du ska köpa, sälja eller värdera en bostad.

Köpa eller sälja bostad

Funderar du på att flytta? Kanske står du inför en bostadsförsäljning? Våra mäklare står redo att guida dig till en lyckad bostadsaffär. Vi förmedlar alla typer av fastigheter från norr till söder. För att du ska få bästa möjliga service och resultat har vi mäklarkontor över hela landet. Är det dags att sälja hus, fritidshus eller lägenhet? Då är våra mäklare redo att hitta rätt köpare till ditt objekt.

Ska du flytta till annan ort och känner dig osäker på om det är rätt ställe för dig? Våra lokala mäklare svarar gärna på dina frågor och berättar mer om hur ett liv på orten kan se ut. Som din fastighetsmäklare på orten har vi stor lokalkännedom och erfarenhet om området vi är verksamma i. Tillsammans med dig, dina preferenser och önskemål hjälper vi till att hitta ditt nya hem i det området där du vill bo.

Värdering av bostad

Funderar du på värdet på din bostad? Är det dags att sälja eller vill du kanske förhandla fram bättre villkor hos din långivare. Våra kunniga mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden och kan hjälpa dig att värdera din bostad. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge tips och förslag på åtgärder som hjälper till att höjda värdet på din bostad. Välkommen att kontakta din lokala mäklare för att boka in en värdering redan idag.

block-vardebevakare

Bostadssurfar du för ofta? Boka Värdebevakaren!

Är du van att hålla ett öga på bostadsmarknaden? Har du koll på vad din bostad är värd just nu? Håll dig uppdaterad genom att få regelbundna utskick om prisutvecklingen av just din bostad. Med Värdebevakaren har du alltid koll på läget.