Förbered din Kommande® försäljning.

Ta första steget. Boka ett möte med oss.

Genom att klicka på knappen för att bli kontaktad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Sälja men inte riktigt än?
Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för rätt spekulanter, samtidigt som du får både råd och tid att höja värdet på din bostad.

Förhöj potentialen

Med Kommande® hinner du göra värdeförhöjande förändringar och förbättringar i din bostad så att den är så attraktiv som möjligt den dag du väljer att sälja. Vi vet vad köparna betalar bäst för och vilka åtgärder som lönar sig mest. Köparna har höga krav och bostäder som kan matcha det har de bästa förutsättningarna. Hur mycket är du villig att investera? Kommande® ger dig komplett beslutsunderlag för att ta rationella och optimala beslut.

Visa bostadens bästa sida

Du hinner också förbereda fotografering och få de bästa bilderna av din bostad, oavsett vilken årstid försäljningen startar. Sommarbilder av en trädgård eller terrass kan vara guld värda. Kommande® är tjänsten som låter dig tänka efter före, så att du i lugn och ro kan lyfta fram din bostads bästa sidor.

Locka spekulanter

Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi anpassar sättet att locka köpare till din bostad utifrån din situation och rådande marknadsläge. Vi gläntar på dörren till din bostad och skapar på så sätt köplust utöver det vanliga hos de som är intresserade. Det ger oss möjlighet att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants önskemål och förutsättningar. Vi får också tid att matcha din bostad med våra stora spekulantregister och bearbeta de som vi tror skulle kunna passa extra bra.

Köparmäklare®

Samtidigt som din bostad ligger på förhandsmarknaden, erbjuder vi personlig service att hitta en bostad som matchar just dina önskemål. När du anlitar en Köparmäklare®, bistår vi med rådgivning och personlig expertis, så att du kan känna dig trygg genom hela processen. Läs mer om det här.

Planera för kommande marknadsläge

Uppåtgående eller nedåtgående marknad? Kommande® är tjänsten som sätter dig i förarsätet, redo att möta marknaden när det passar dig och din bostad bäst. Vid din sida finns en mäklare med kunskap och erfarenhet från olika situationer på just din lokala marknad.

Nyfiken eller nära flytt?

Letar du ny bostad men har ingen brådska? Har du svårt att hitta drömbostaden? Är du bara nyfiken på hur stort intresset kan vara för din bostad? Vänd dig till oss och aktivera Kommande® – du kan bli rejält överraskad!

Sälj när du är redo

När du är redo att sälja är allt förberett. Din bostad visas på allra bästa sätt till rätt spekulanter som väntat på att få komma på visning. Har du höga krav? Välkommen att välja Kommande®.

Boka ett möte med oss

Genom att klicka på knappen för att bli kontaktad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Övriga tjänster