Välkommen till Boneo.se

Hitta din nästa bostad, först. Boneo är bostadsportalen som matchar rätt köpare och säljare, där en tredjedel av besökarna ska köpa bostad redan inom tre månader. Det betyder att de har de mest aktiva bostadsköparna jämfört med andra bostadsportaler, där de med sin unika kund- och besöksdata vet vilka som letar efter en ny bostad, just nu.

Bakom Boneo står HusmanHagberg och 6 andra stora mäklarbyråer, där syftet är att erbjuda smartare sätt att matcha fler potentiella köpare med bostäderna vi förmedlar.

På Boneo hittar du det största samlade utbudet av På G-annonser, alltså bostäder som är kommande försäljningar – och som i många fall publiceras först eller bara på Boneo. Dessutom matchas bostäder och nyproduktionsprojekt mot över 500 000 köpsugna personer som aktivt går på visning via tjänsten BoneoMatch™ samt genom riktad annonsering på Instagram och Facebook.

Detta får du när du annonserar på Boneo:

  • Din bostad marknadsförs på boneo.se, i Boneo-appen och via bevakningsmejl.
  • Din bostads marknadsförs på Instagram och Facebook mot personer som visat intresse för liknande bostäder.
  • Din bostad matchas i BoneoMatch™ mot köpsugna personer som gått på visning för liknande bostäder i samma område.

Länk till Boneo.se

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg