KarriärOm oss

Välkommen till Boneo.se

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt för digital bostadsannonsering och startades av fastighetsmäklare för att skapa nya och smartare sätt att hitta fler potentiella köpare till de bostäder vi förmedlar.

Bakom Boneo står HusmanHagberg och 6 andra stora mäklarbyråer. Syftet är att erbjuda en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja eller köpa en bostad. 

Idag hittar man bland annat bostäder till salu över hela Sverige, kommande bostadsförsäljningar, nyproduktion, utlandsobjekt och kommersiella fastigheter på sajten. Förutom att Boneo ser till att säljare och köpare möts, vill de också vara en inspirationskälla för dig som trivs i din nuvarande bostad, och guida dig till ditt drömhem.

I alla våra marknadsföringspaket ingår alltid annonsering på boneo.se. Så här får du ökad räckvidd på Boneo: 

  • Din bostad marknadsförs som till salu på Boneo, där mer än hälften av besökarna ska köpa bostad inom 6 månader.
  • Det ingår extra marknadsföring på Facebook och Instagram mot rätt målgrupper Boneo väntar inte på att köparen ska hitta din bostad, med hjälp av smarta algoritmer hittar vi målgrupper och personer som är intresserade av just din bostad.
  • Använder du vår tjänst ”Kommande” marknadsförs din bostad som ”På G” på Boneo och skapar ett köparintresse även om du inte är riktigt redo att sälja just nu.
  • Via Boneos bevakningsmail skickas din bostad ut till Sveriges största spekulantregister med aktiva köpare.

Länk till Boneo.se

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg