Ta reda på vad din bostad är värd

Genom att klicka på knappen för att bli kontaktad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Lägenhet till salu

Välkommen till HusmanHagberg – din pålitliga partner i jakten på den perfekta lägenheten. Oavsett om du letar efter en rymlig lägenhet eller en charmig etta, erbjuder vi ett brett utbud av bostäder som passar alla smaker.

Hitta din drömlägenhet med HusmanHagberg

Med vår goda kunskap om den lokala marknaden och vårt breda nätverk, guidar vi dig genom hela processen för att hitta rätt bostad. Utforska lägenheter till salu i bland annat Stockholm och Göteborg med oss på HusmanHagberg och ta första steget mot din nästa bostad i en av Sveriges mest spännande städer.

Exklusiva lägenheter till salu i Göteborg och Stockholm

Hos HusmanHagberg finner du en noggrant utvald samling av lägenheter till salu i några av Göteborg och Stockholms mest eftertraktade områden. Våra bostäder uppfyller höga krav på komfort, stil och kvalitet, vilket gör dem till utmärkta val för den kräsne köparen.

Nyproducerade lägenheter

För dig som vill köpa en nybyggd lägenhet i finns det många alternativ att välja mellan. På HusmanHagberg erbjuder vi ett stort utbud av nyproducerade lägenheter i flera attraktiva områden.

Populära områden för lägenheter i Göteborg

Göteborg har många attraktiva områden att överväga när du letar efter en lägenhet till salu. Centrala stadsdelar som Linné och Majorna är kända för sina mysiga kvarter och närhet till restauranger, caféer och butiker. För den som söker ett lugnare område med mer natur finns det många bostäder till salu i områden som Hisingen och Frölunda.

Upptäck lägenheter i Göteborg som lever upp till dina krav

Oavsett om du letar efter en lägenhet i ett lugnt område med närhet till naturen eller en central bostad med balkong, kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Vi har ett brett utbud av lägenheter till salu i Göteborg, och med vår skräddarsydda sökfunktion kan du enkelt hitta bostäder baserat på dina specifika kriterier som storlek, antal rum, pris och område. Använd även vår fritextsökning för att specificera fler önskemål som hiss, balkong, uteplats eller tomt.

Lägenhet till salu – vanliga frågor och svar

Vilka lägenheter finns till salu i Göteborg just nu?

Hos HusmanHagberg hittar du ett stort urval av lägenheter, radhus och andra bostäder till salu i Göteborg. Utforska vårt breda sortiment för att hitta din nästa bostad i Göteborg!

Hur stor kan boarean vara för en lägenhet i Göteborg?

Boarean varierar beroende på budget, område och bostadstyp. Vi erbjuder allt från rymliga lägenheter med stora balkonger till kompakta ettor.