Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Centrum

Drömmer du om att leva stadslivet i Göteborg? Hos HusmanHagberg hittar du ett brett utbud av lägenheter till salu i den växande staden Göteborg. Vi har allt från kompakta ettor till rymliga våningar, och moderna bostadsrätter till salu i centrala Göteborg.

Utforska lägenheter till salu i Göteborgs centrum

HusmanHagberg har många lägenheter till salu i Göteborgs centrum. Vi kan hjälpa dig att hitta boende på attraktiva adresser runt om i city.

Oavsett om du är ute efter en kompakt etta med kök eller en större lägenhet med flera rum, har vi alternativ som möter dina behov i Göteborgs innerstad. De mest attraktiva lägenheterna i Göteborgs kommun, särskilt i centrum, tenderar att säljas snabbt och ofta redan inom tre dagar.

Håll koll på vår hemsida för att vara uppdaterad om de lägenheter som är till salu just nu. Även om du missar allmänna visningstider kan du följa pågående budgivningar och kontakta mäklaren för att få chansen att boka en privat visning.

Nyproduktion i Göteborg centrum

Utforska vårt utbud av nyproduktion i centrala Göteborg. Hos HusmanHagberg hittar du flera nybyggda lägenheter och nyproduktionsprojekt i hjärtat av Göteborg. Med nyproduktion i flera attraktiva områden kan du njuta av modern bekvämlighet kombinerat med charmiga stadsmiljöer.

Hitta din nästa lägenhet i centrala Göteborg

Ditt nästa hem i centrala Göteborg väntar på dig. Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig att hitta rätt bostad i centrala Göteborg. Hos oss hittar du lägenheter till salu i populära områden såsom Vastastaden, Johanneberg, Lorensberg, Linné och Kungshöjd. Vår hemsida uppdateras kontinuerligt med nya bostäder till salu.

Vanliga frågor och svar - Lägenhet till salu Göteborg centrum

Hur kan jag söka efter lägenheter till salu på Kungshöjdsgatan 9C i Göteborg centrum?

För att enkelt hitta lägenheter till salu på Kungshöjdsgatan 9C kan du använda vår sökfunktion på HusmanHagbergs hemsida. Ange "Kungshöjdsgatan 9C" i sökfältet för att direkt komma till aktuella annonser om vi har bostäder till salu på din önskade adress.

Finns det nyproduktion till salu i centrala Göteborg?

Ja, i centrala Göteborg har vi på HusmanHagberg flera nyproduktionsprojekt och nybyggda bostäder till försäljning. Dessa moderna lägenheter erbjuder både bekvämlighet och toppmodern design. Använd vår sökfunktion för att upptäcka och utforska alla nyproduktioner till salu i Göteborg centrum.

Hur kan jag hitta en lägenhet med minst 2 rum i centrala Göteborg?

För att hitta en lägenhet med minst 2 rum i centrala Göteborg kan du använda vår sökfunktion där du kan filtrera resultaten efter bland annat min/max antal rum.

Är det möjligt att hitta lägenheter till salu på Eklandagatan 23B?

Vårt utbud av lägenheter till salu förändras hela tiden. För aktuell information om vilka bostäder som är tillgängliga för budgivning rekommenderar vi dig att söka på din önskade adress på vår hemsida eller kontakta vårt lokala kontor i Göteborg. Håll även utkik på kommande bostäder för att se vilka som snart ligger ute till försäljning.

Vad är fördelarna med att köpa en bostad i centrala Göteborg jämfört med andra områden?

Att köpa en lägenhet i centrala Göteborg har flera fördelar såsom närhet till kultur, nöjen, shopping och utbildningsinstitutioner. Göteborg är ett dynamiskt och attraktivt område för både unga yrkesverksamma och familjer, vilket gör det till en investering med god potential för värdeökning.

Hur uppdaterar jag mig om nya lägenheter till salu i centrala Göteborg?

För att hålla dig uppdaterad om nya lägenheter till salu i centrala Göteborg rekommenderar vi att du kontaktar en av våra mäklare och anger dina preferenser för bostäder. Du kan även använda vår sökfunktion för att regelbundet kolla nya listningar.

Hur mycket behöver jag betala i kontantinsats vid köp av en lägenhet i centrala Göteborg?

Oavsett i vilken stad eller vilket område du köper en bostad behöver kontantinsatsen i Sverige alltid vara 15 % av priset på bostaden. Här är några exempel för att hjälpa dig att förstå hur stor kontantinsats du behöver betala:
För en bostad som säljs för 2 750 000 kr krävs en kontantinsats på 412 500 kr.
För en bostad som säljs för 2 995 000 kr krävs en kotantinsats på 449 250 kr.
För en bostad som säljs för 3 250 000 kr krävs en kontantinsats på minst 487 500 kr.
För en bostad som säljs för 5 000 000 kr krävs en kontantinsats på 750 000 kr.

Kan jag hitta en lägenhet med minst 1 rum för under 2 990 000 kr i centrala Göteborg?

Absolut. Det finns många lägenheter till salu för under tre miljoner i centrala Göteborg. Du kan hitta allt från 1 rum och kök till 3 rum (ibland ännu större) inom det prisspannet.

Hur lång tid tar det att köpa en lägenhet i centrala Göteborg?

Att köpa en lägenhet kan ta allt från 3 timmar till 3 dagar eller 3 veckor. Hur långt tid det tar att köpa en bostad beror dels på hur länge budgivningen pågår men också på andra aspekter såsom besiktning och banklån.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.