Nyproduktion

Här hittar du nya spännande bostadsområden!

Att få vara med från början och påverka sin miljö är en fantastisk möjlighet. Tänk att få vara "förste man på plats" och att flytta in i något helt nytt som bara är ditt. Med dina val och din personlighet.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Att köpa nyproduktion handlar om att få längta, planera och även ha tid att sälja den nuvarande bostaden. Utan stress.

Senast inkomna projekt

Nyproduktion

Vega, Haninge

Supernova

Smygpremiär för försäljningarna av lägenheterna i nästa etapp med nybyggda bostadsrätter i populära Vega är nu igång. I en smygpremiär har vi nu släppt de 20 första lägenheterna i Brf Supernova och försäljningen av dessa pågår mellan den 20 juli och 3 augusti. Brf Supernova säljsläpp 1 består av 20 ljusa och moderna lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök fördelade på 29–83 välplanerade kvadratmeter. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats. Lägenheter som både ger utrymme för minnesvärda stunder och livets föränderliga resa. Läs mer om projektet och boka din lägenhet redan idag.

Vill du veta mer, kontakta

Mats Lundberg

Nyproduktion

Tullslätten, Kalmar

Beckasinen 17

Tillsammans med EA Fastigheter i Kalmar kan vi presentera ett kommande projekt med 8 st. unika nyproducerade bostadsrätter i sekelskiftesstil. EA Fastigheter i Kalmar arbetar just nu med ombyggnationer i fastigheten Beckasinen 17. En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar. Följ oss på instagram och facebook för löpande uppdatering kring projektet. Om du är intresserad, hör av dig till Beathrice eller Julia för mer information och för intresseanmälan!

Vill du veta mer, kontakta

Beathrice Odén

Nyproduktion

Grillby, Enköping

Brf Grillby

Välkomna till Brf Grillby Församlingshus, beläget i pendlarvänliga och barnvänliga Grillby. Arkitektritade och påkostade radhus om totalt 9st radhus, fördelade på två längor om 5 bostäder i den norra längan respektive 4 i den södra längan. Bostäderna disponerar 75 kvm fördelade på två plan med inredningsbar vind om ca 30 kvm. Läs mer om projektet här.

Vill du veta mer, kontakta

Magnus Wiebe

Nyproduktion

Vega i Haninge

Brf Nadir

Nu har vi säljstartat den tredje etappen med nya bostadsrättslägenheter, brf Nadir. I Brf Nadir hittar du 42 smart planerade hem i storlekar om 1-3,5 rum och kök fördelade på 32-82 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Läs mer här om projektet.

Vill du veta mer, kontakta

Mats Lundberg

Nyproduktion

Jönköping, Väster

Brf Helgonet

På Väster i Jönköping erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar men samtidigt uppskattar den gamla charmen. Här möter det gamla det nya då den ”gamla järnaffären” görs om till 24 st helt unika bostäder på centralt läge. Hem för den medvetna och med citypulsen runt knuten och en förening som erbjuder mervärden i form av övernattningsrum, motionsrum, cykelpool mm. Nu finns chansen att förvärva helt unika lägenheter i en gammal fastighet med charmen behållen! Hela fasaden mot Klostergatan kommer bibehålla originalutförandet men insidan kommer vara alldeles nytt. Dock kommer den gamla charmen bevaras.

Vill du veta mer, kontakta

Amelie Sjöbring Cimen

Nyproduktion

Ljungby, Ljungby kommun

Brf Olof

Välkommen till ett helt nytt kvarter vid Lagaån som kommer erbjuda olika typer av boenden i bostadsrättsform. Området ligger vid Replösaskolan i närhet av ån Lagan men också nära friluftsområden och skolor. Ett perfekt bekvämt boende för dig som söker närheten till stan men ändå med egen trädgård och närhet till naturen. Läs mer här om projektet.

Vill du veta mer, kontakta

Sofie Gustafsson

Nyproduktion

Bredsand, Enköping

Brf Skonaren

Välkommen till BRF Skonaren! På populärt, barnvänligt och naturskönt område erbjuds nu 9 st radhus i bostadsrättsform. Bostadens 118 kvm är perfekt planerade där man får ett stort socialt entréplan i öppen planlösning samt övervåning med 4 st sovrum. Här får du plats med bilarna precis utanför dörren under carport och kan njuta av den lättskötta tomten. Bostäderna kommer att byggas på ett av Bredsands bästa lägen där grannhusen redan är färdigbyggda. På området finns allt du kan önska dig som badstrand, småbåtshamn och naturen!

Vill du veta mer, kontakta

August Stendahl

Nyproduktion

Vega, Haninge

Brf Horisont

Välkommen till Brf Horisont! Nu har vi släppt vår andra etapp efter första etappens säljsuccé med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega, längs med Gaffelseglet i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad . I Brf Horisont uppför vi 41 st lägenheter i storlekar om 1-4 rum och kök på 32-84 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Läs mer här om projektet.

Vill du veta mer, kontakta

Mats Lundberg

Nyproduktion

Fanna mosse, Enköping

Brf Parhusen

Välkommen till Brf Parhusen i Fanna mosse som består av 7 parhus i två plan om 110 kvm fördelat på 14 bostadsrättslägenheter. Parhusen ligger trivsamt beläget i ett nybyggt kvarter beståendes av fristående villor och har närhet till såväl natursköna strövområdet som till golfbana, fotbollsplaner och med nära avstånd till resecentrum med goda buss- och tågförbindelser. Parhusen kommer smälta in i intilliggande villabebyggelse och ha egna trädgårdar med anlagd gräsmatta och altan. Alla bostäder, har egna förråd och uppfarter med plats för två bilar.

Vill du veta mer, kontakta

Oskar Berge

Nyproduktion

Kungsängen, Jönköping

Brf Ekbacken

I Brf Ekbacken bor du med naturen och de vackra ekarna som närmaste granne, i en redan levande stadsdel. Här i natursköna Kungsängen planerar vi för 5 nya radhus och bostadsrättslägenheter i varierande storlekar. Flerbostadshuset pryds med stående träfasad och radhusen med liggande. Flerbostadshuset kommer att bestå av 35 st lägenheter mellan ett till fyra rum och kök. Lägenheterna kommer att variera i storlek mellan 51-108 kvm. Här finns storlekar och sollägen för alla önskemål. Läs mer om projektet här och lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet.

Vill du veta mer, kontakta

Michel Cosic

Nyproduktion

Södra Hemlingby, Gävle

Ordslingan Hemlingby

Södra Hemlingby är en ny stadsdel i Gävle som är under uppbyggnad. Området ligger endast 2,5 km från city och är granne med både Hemlingbys naturreservat och köpcentrum. Här planeras nu en ny stadsdel med blandad bebyggelse av småstadskarraktär. I Södra Hemlingby bygger nu Fiskarhedenvillan 8 friköpta villor á ca 149 kvm bruksyta fördelat på 5-6 rum och kök. Husen är fristående med kedjehuskänsla. I anslutning till varje hus byggs en carport med varmförråd. Läs mer om projektet här.

Nyproduktion

Skokloster/Häggeby

Brf Mälarvyn

Mälarnära nyproduktion i Skokloster/Häggeby. På en höjd med härlig utsikt över ängar bygger Lilleby Bostad AB 34 st bostäder i Brf Mälarvyn. 1-plans bostadsrättsparhus om 101 kvm. 3 sovrum och 2 wc. Mälarvyn erbjuder stora tomter och parkeringsmöjligheter intill varje boende. Första etappen om 20 bostäder är nu till salu och vi tar emot bokningsanmälningar/förfrågningar.

Vill du veta mer, kontakta

Nina Strange

Nyproduktion

Krafslösa, Kalmar

Kvarteret Bandlandet

I omtyckta villaområdet Krafslösa finns nu möjlighet att bli första ägare till någon av dessa tre stilrena och moderna radhus som EA Fastigheter står i startgroparna att börja bygga där inflyttning kommer att äga rum kvartal 4 år 2021. Varje fastighetsägare blir delägare i samfälligheten med tillhörande mark som fastighetsägarna gemensamt kan besluta hur man vill nyttja den. Läs mer om projektet här eller kontakta Beathrice Odén för mer information och intresseanmälan

Vill du veta mer, kontakta

Beathrice Odén

Nyproduktion

Gällivare, Centrum

Brf Laestadiusparken!

Drömmer du om att bo centralt och med alla de fördelar som en nybyggd lägenhet erbjuder? Välkommen till brf Laestadiusparken! Det hör inte direkt till vanligheterna att kunna flytta till en nybyggd bostadsrätt i så centralt läge som i brf Laestadiusparken, mitt i stan, där vi just nu bygger moderna lägenheter om 2-4 rum och kök. Föreningen rymmer 46 lägenheter med kvaliteter som balkong, hiss samt parkeringsplats i carport. I brf Laestadiusparken bor du mycket bekvämt i levande stadsmiljö med närhet till både service och kommunikationer. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer, kontakta

Sandra Apelqvist

Nyproduktion

Timrarön, Åkersberga

Brf Saxarvy

På en av Stora Timraröns absolut bästa tomter med magisk sjöutsikt över Saxarfjärden byggs nu 5 unika bostadsrättsvillor om 99 kvm. Villorna kommer ha påkostad inredning av hög kvalité och rikligt med tillvalsmöjligheter. Husen är belägna på en soldränkt höjd, i bästa söderläge, med första parkett mot vattnet. Härlig altan om 30 kvm med glasräcke, direkt mot havet. Här finns direkt tillgång till bad på både klippor och strand. Brygga med egen båtplats direkt nedanför tomten ingår. Drömmer ni om ett nybyggt hus, med magnifik panoramautsikt över vattnet, egen båtplats, i hjärtat av Stockholms Skärgård? Då kan ni sluta leta nu! Preliminärt planerat tillträde till sommaren 2021.

Vill du veta mer, kontakta

Pege Abrahamsson

Nyproduktion

Jönköping

Brf Postiljonen

Nybyggda lägenheter med gemensam takterrass och grönskande innergård. På Kålgården i Jönköping bygger vi nya bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar. I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården bygger vi nya lägenheter där det gamla postkontoret låg tidigare. Byggnationen pågår och här kan du flytta in redan efter sommaren Q3 2020. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren. I Brf Postiljonen bor du kring en lugn skyddad innergård. Försäljning pågår av vår första etapp som består av totalt 66 lägenheter om 1-4 rum.

Vill du veta mer, kontakta

Amelie Sjöbring Cimen

Nyproduktion

Tyresö

Brf Myntan

Mellan skogsbrynet och det uppvuxna villaområdet öster om Trollbäcken, bygger vi 47 nya radhus och parhus. Här bor du alldeles intill skogen med tio minuters promenad till Barnsjön.

Vill du veta mer, kontakta

David Hedenström

Nyproduktion

Nacka

Nacka Strand

Bo granne med skärgården - och stan. Uppe på höjden i Nacka Strand planerar vi att bygga ca 200 nya bostadsrätter. Här bor du nära naturen och skärgården men också i direkt närhet till Nacka Forum och goda kommunikationer till stan.

Vill du veta mer, kontakta

Emma Bivstedt

Nyproduktion

Stockholm, Sköndal Drevviken

Brf Drevviksterrassen

Den anrika stadsdelen Sköndal har ett attraktivt läge vid sjön Drevvikens norra del. Du bor modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden samtidigt som du har närhet till stora naturområden, badplatser och Farsta centrum. I närheten finns bussförbindelse för anslutning T-bana vid Gullmarsplan, Farsta, Hökarängen och Skarpnäck.

Vill du veta mer, kontakta

Fredrik Sangberg

Nyproduktion

Täby park

Brf Stratos

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov. Här har alla möjlighet att hitta sitt nya hem. Ansvariga mäklare Pernilla Darin, tel 0733-30 90 62 och Victor Isaksson, tel 0706-55 53 76.

Vill du veta mer, kontakta

Pernilla Darin och Victor Isaksson

Nyproduktion

Åkersberga

Brf Skogsgungan

Inte långt från Centrala Åkersberga och med Stockholms Skärgård runt knuten växer Valsjöskogen fram. Här utvecklar Blooc i samarbete med Titania det natursköna bostadskvarteret Brf Skogsgungan om 30 stadsradhus ritade av arkitekterna på Blooc. Varje radhus präglas av närheten till naturen och de sluttande naturtomterna vid uteplatsen. Bostäderna om 99 kvm med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum som ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta mer, kontakta

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg