Här hittar du nya spännande bostadsområden!

Att få vara med från början och påverka sin miljö är en fantastisk möjlighet. Tänk att få vara "förste man på plats" och att flytta in i något helt nytt som bara är ditt. Med dina val och din personlighet.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Att köpa nyproduktion handlar om att få längta, planera och även ha tid att sälja den nuvarande bostaden. Utan stress.

Senast inkomna projekt

Nyproduktion

Kristianstad

Brf Stengläntan

I ett naturskönt område i Färlöv med närhet till Araslövs Golf & Resort, skogspartier och Kristianstad Centrum planeras totalt 9 st lägenheter, fördelat i kedjehus och parhus, att byggas av Svensk Husproduktion i föreningen Brf Stengläntan. Svensk Husproduktion bygger med tanke på energi och miljö och med noga utvalda material och en genomtänkt design är detta en ypperlig chans för dig att förvärva din drömbostad. Förväntad inflyttning sker till våren 2021. Genom att köpa en nyproducerad bostadsrätt får du ett modernt och fräscht boende samtidigt som du slipper budgivning och kan flytta in i ditt framtida hem direkt.

Vill du veta mer, kontakta

Jenny Kristiansson

Nyproduktion

Jönköping

Brf Postiljonen

Nybyggda lägenheter med gemensam takterrass och grönskande innergård. På Kålgården i Jönköping bygger vi nya bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar. I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården bygger vi nya lägenheter där det gamla postkontoret låg tidigare. Byggnationen pågår och här kan du flytta in redan efter sommaren Q3 2020. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren. I Brf Postiljonen bor du kring en lugn skyddad innergård. Försäljning pågår av vår första etapp som består av totalt 66 lägenheter om 1-4 rum.

Vill du veta mer, kontakta

Amelie Sjöbring Cimen

Nyproduktion

Tyresö

Brf Myntan

Mellan skogsbrynet och det uppvuxna villaområdet öster om Trollbäcken, bygger vi 47 nya radhus och parhus. Här bor du alldeles intill skogen med tio minuters promenad till Barnsjön.

Vill du veta mer, kontakta

David Hedenström

Nyproduktion

Nacka

Nacka Strand

Bo granne med skärgården - och stan. Uppe på höjden i Nacka Strand planerar vi att bygga ca 200 nya bostadsrätter. Här bor du nära naturen och skärgården men också i direkt närhet till Nacka Forum och goda kommunikationer till stan.

Vill du veta mer, kontakta

Emma Bivstedt

Nyproduktion

Haninge

Brf Sommartriangeln Vega

Succé endast 1 av 20 hus kvar! Vega är en helt ny stadsdel i Haninge, med närhet till allt. Du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården - och den lugna naturen ligger precis runt husknuten - En plats där du känner dig hemma. För visningstider kontakta ansvarig mäklare Mats Lundberg.

Vill du veta mer, kontakta

Mats Lundberg

Nyproduktion

Stockholm, Sköndal Drevviken

Brf Drevviksterrassen

Den anrika stadsdelen Sköndal har ett attraktivt läge vid sjön Drevvikens norra del. Du bor modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden samtidigt som du har närhet till stora naturområden, badplatser och Farsta centrum. I närheten finns bussförbindelse för anslutning T-bana vid Gullmarsplan, Farsta, Hökarängen och Skarpnäck.

Vill du veta mer, kontakta

Fredrik Sangberg

Nyproduktion

Täby park

Brf Stratos

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov. Här har alla möjlighet att hitta sitt nya hem. Ansvariga mäklare Pernilla Darin, tel 0733-30 90 62 och Victor Isaksson, tel 0706-55 53 76.

Vill du veta mer, kontakta

Pernilla Darin och Victor Isaksson

Nyproduktion

Åkersberga

Brf Skogsgungan

Inte långt från Centrala Åkersberga och med Stockholms Skärgård runt knuten växer Valsjöskogen fram. Här utvecklar Blooc i samarbete med Titania det natursköna bostadskvarteret Brf Skogsgungan om 30 stadsradhus ritade av arkitekterna på Blooc. Varje radhus präglas av närheten till naturen och de sluttande naturtomterna vid uteplatsen. Bostäderna om 99 kvm med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum som ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta mer, kontakta

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg