Tjänster som underlättar när du skall köpa

När man funderar på att förändra sitt boende ställs man inför många val och ofta även många frågor. Hos oss på HusmanHagberg finns både kunniga mäklare och bra samarbetspartners så att du kan få de bästa råden i varje situation.

Här har vi listat de olika tjänsterna vi kan erbjuda. Vill du veta mer är du hjärtligt välkommen att höra av dig till någon av våra mäklare.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Fri värdering av din bostad

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Försäkringserbjudande - 15% rabatt.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Håll koll på bostadens värde

Bluestep

BlueStep har sedan 2005 hjälpt tusentals människor att få bolån och kan vara ett alternativ för dig som har svårt att få lån av banken.

Bolån med Bluestep

Om budgivning

Bra att veta om budgivning vid försäljning av fastigheter, tomträtter och bostadsrätter som förmedlas av fastighetsmäklare.

Bra att veta om budgivning

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras. Vi hjälper dig att få kontakt med en certifierad besiktningsman om ditt hus inte är energideklarerat.

Juridisk trygghet

Samarbetet mellan Lexly och HusmanHagberg ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan hjälp att enkelt och tryggt skriva de avtal du behöver.

Trygga avtal med Lexly

Köparmäklare

Att anlita en Köparmäklare innebär att du får en rådgivare, ett bollplank och en trygghet genom hela köpprocessen.

Trygghet genom köpprocessen

Undersökningsplikt

När du köper en bostadsrätt, innebär det att du köper en ideell andel i en ekonomisk förening.

Vid köp av bostadsrätt

Undersökningsplikt fastighet

Som köpare har du en skyldighet att noggrant undersöka fastigheten - den så kallade undersökningsplikten.

Vid köp av fastighet

Boendeekonomi

Med Econans boendekalkyl och prognosverktyg vill vi göra det enkelt för dig att få koll på hur din boendeekonomi kan påverkas vid byte av bostad.

Econans boendekalkyl

Expressvärdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg