Klarlagt för köpare

Under en bostadsaffär vill vi att både säljare och köparen ska ha en så positiv och trygg upplevelse som möjligt. När en bostad byter ägare finns dock alltid risk att situationer kan uppstå, oavsett hur noggranna, ärliga och uppriktiga båda parter är. Klarlagt är försäkringspaket som är till för att du som kund ska kunna känna dig lugn och trygg i din bostadsaffär. Nedan följer en kortfattad sammanfattning om vad som ingår i Klarlagt Bostadsrätt respektive Klarlagt Villa. Klarlagt utförs i samarbete med Raksystems Independia raksystems.se

Klarlagt Villa

En säljare är ansvarig för så kallade dolda fel i 10 år efter försäljningen. Att huset är märkt Klarlagt gör att försäljningsprocessen blir enklare.

Här kan du läsa mer om den tjänst som säljaren valt att teckna: Läs mer

Klarlagt Bostadsrätt

Klarlagt Bostadsrätt är ett paket som är till för att tydliggöra skicket på lägenheten inför en försäljning. Du som köpare har fortfarande din undersökningsplikt.

Här kan du läsa mer om den tjänst som säljaren valt att teckna: Läs mer

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg