Pressrum

Husman Hagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

Senaste nyheterna

Fastighetsmäklaren HusmanHagberg expanderar i Bromma - rekryterar två erfarna mäklare

Håkan Jansson, en av Sveriges toppmäklare under många år, har tillsammans med kollegan Joel Beck-Friis rekryterat två erfarna mäklare till HusmanHagberg i Bromma. Isak Oddson och Andreas Winqvist kommer senast från mäklarfirman Notar, och är båda väletablerade på Bromma-marknaden.

HusmanHagberg öppnar mäklarkontor i Halmstad

HusmanHagberg öppnar mäklarkontor i Halmstad. Franchisetagaren Tomas Nilsson har rivstartat med ett bra inflöde av nya uppdrag.

HusmanHagberg utsett till Karriärföretag 2024

HusmanHagberg har åter igen utsetts till Karriärföretag inför 2024 av juryn hos Karriärföretagen. De har sedan 2011 varje år utsett Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, varav HusmanHagberg är en av dem. - Vi är otroligt stolta och glada över att i år igen utses till Karriärföretag, säger Christian Hjort, Expansions- & HR-chef på fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg.

Sveriges yngsta mäklare - någonsin!

Sveriges yngsta mäklare genom tiderna var bara nitton år då hon fick sin registrering. Här kan du läsa om hennes start i karriären.

32 nya mäklare till HusmanHagberg

HusmanHagberg har rekryterat 32 nya mäklare, varav många med lång erfarenhet från yrket. Rekryteringarna är spridda över landet. Försäljningschefen Jim Palmquist och Rekryteringsansvarig Clara Ström är mer än nöjda med rekryteringarna. - Det är ett riktigt vasst gäng, säger Jim Palmquist.

HusmanHagberg satsar på tillväxt i Spanien - Ny ägare i Nerja

HusmanHagberg fortsätter sin satsning på Spanien. Nu kliver Mariana Grip in som ny franchisetagare för kontoret i Nerja, efter att ha varit anställd mäklare där de senaste två åren.

HusmanHagberg storsatsar på Costa del Sol – öppnar nytt kontor för hela solkusten

Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg finns sedan flera år etablerad med kontor i Spanien. På solkusten har man tidigare haft kontor i olika delar, men nu väljer man att storsatsa med ett gemensamt kontor för hela Costa del Sol, beläget i Calahonda mitt på solkusten. I den nya satsningen kliver två nya delägare in; Patrik Jägmo och Hampus Tapper. Sedan tidigare finns ägaren Johan Ljung på plats.

Bostadspriserna fortsätter uppåt

Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela landet. En stark efterfrågan i kombination med lågt utbud gör att bostadspriserna visar på en uppgång under maj månad. - Vi ser fler välbesökta visningar och budgivingar på bostäder som inte ens hunnit läggas ut till salu, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg.

Stabila priser på bostadsmarknaden under april

Priserna på bostadsmarknaden under april har varit stabila, med svag uppgång på några områden. Den senaste tidens räntehöjningar har dock inte slagit igenom hos alla låntagare ännu så vi kommer kanske att se en prisnedgång senare i år. Även bankernas justerade kalkyler kommer att påverka prisbilden framöver.

HusmanHagberg växer - har hittat sin nya rekryteringsansvariga

HusmanHagberg växer och har anställt Clara Ström som ny rekryteringsansvarig. Clara kommer att rekrytera alla typer av mäklare - från studenter till erfarna mäklare till alla HusmanHagbergs kontor.

Prisuppgången på bostadsmarknaden fortsätter

Bostadspriserna fortsätter uppåt både på riksnivå och i storstadsregionerna. Anledningen är att det nu finns väldigt motiverade köpare och säljare, säger Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg. Aktiviteten på marknaden ökar och det finns ett stort intresse framåt.

Vad beror prisuppgången på? HusmanHagberg kommenterar Svensk Mäklarstatistik för februari månad.

Priset på bostadsrätter ökade över stora delar av landet under februari, medan villapriserna stod stilla. Prisuppgången beror till stor del på att de som redan sålt är beredda att köpa nu. Det finns alltså motiverade köpare på grund av ett uppdämt köpbehov.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg