Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Öckerö

På jakt efter lägenhet på härliga Öckerö? HusmanHagberg hjälper dig att hitta din nästa bostad i Göteborgs skärgård. Öckerö erbjuder en unik blandning av lugn från hav och natur, kombinerat med närheten till Göteborgs pulserande centrum.

Utforska lägenheter på Öckerö

Öckerö, beläget i Göteborgs skärgård, är en rofylld plats för den som söker boende nära havet. Vårt utbud av lägenheter på Öckerö inkluderar både traditionella skärgårdshem och moderna bostäder.

Stadens puls och skärgårdens lugn på Öckerö

Öckerö kombinerar skärgårdens ro med närheten till Göteborgs centrum. Med smidiga kommunikationer till staden är det enkelt att pendla, vilket gör det möjligt att njuta av både stadens och skärgårdens fördelar.

Välj bland bostäder som passar olika livsstilar, från rymliga familjelägenheter till mysiga etagelägenheter. Låt oss guida dig genom köpprocessen och hitta en bostad som uppfyller dina behov. Upplev en livsstil som förenar stadens bekvämligheter med skärgårdens fridfullhet.

Exklusiva bostäder i Öckerö kommun

Upptäck lyxiga bostäder i Öckerö kommun. För dig som söker exklusivitet och hög standard finns flera lyxlägenheter till salu. Många av dessa bostäder har stora sociala ytor, modern design och ligger nära både havet och naturen, samt de bekvämligheter som Torslanda och Öckerö erbjuder.

Livet på Öckerö – En närmare titt

Upptäck livet i Göteborgs skärgård på Öckerö. Här möts traditionellt skärgårdsliv med moderna bekvämligheter. Med ett brett utbud av bostäder, från små lägenheter till stora familjelägenheter, finns det något för alla i detta vackra skärgårdsområde. Oavsett om du vill köpa för permanentboende eller som semesterbostad, kan Öckerö vara det perfekta valet för dig som längtar till västkusten.

Bo på Öckerö

Letar du efter en ny bostad på den pittoreska ön Öckerö? Med sin avslappnade atmosfär och närhet till havet erbjuder Öckerö en harmonisk livsstil, samtidigt som det finns ett rikt utbud av restauranger och aktiviteter. Vi har flera bostäder till salu på Öckerö, i olika storlekar och stilar. Upptäck allt från små lägenheter till rymliga familjebostäder. Att bo på Öckerö innebär att du kan njuta av vackra vyer och en naturnära livsstil, samtidigt som Göteborgs stadsliv är inom räckhåll. Låt Öckerö bli platsen för ditt nya hem och ta del av allt vad denna skärgårdspärla har att erbjuda.

Lägenhet till salu Göteborg Öckerö – Vanliga frågor och svar

Kan jag fortfarande köpa en lägenhet trots att budgivning pågår?

Absolut. Så länge budgivning pågår går det alltid att lägga ett bud på lägenheten. Hör av dig till mäklaren för att ordna med snabb visning och/eller för att lägga ett bud.

Hur mycket behöver jag betala i kontantinsats när jag köper en lägenhet på Öckerö?

Oavsett var du köper bostad i Sverige behöver du betala en kontantinsats på minst 15 procent av slutpriset på bostaden.

Exempel på vad du behöver betala i kontantinsats:
Om du köper en lägenhet för 1 950 000 kr behöver du betala minst 292 500 kr i kontantinsats.
Om du köper en lägenhet för 3 595 000 kr behöver du betala minst 539 250 kr i kontantinsats.
Om du köper en lägenhet för 6 250 000 kr behöver du betala minst 937 500 kr i kontantinsats.

Finns det många bostäder till salu i Öckerö kommun?

Vi på HusmanHagberg har ofta bostäder till salu i Öckerö. Håll dig uppdaterad genom att söka efter bostäder till salu och kommande bostäder på vår hemsida.

Är det vanligt att en bostad ligger ute till försäljning i 19 dagar eller mer?

Hur länge en bostad ligger ute till försäljning kan variera kraftigt. Ibland säljs bostäder redan inom ett dygn men vanligtvis tar det omkring 7 dagar för visningar att hållas och för budgivning att komma igång och avslutas.

Finns det bostäder till salu på Öckerö med 4 rum eller mer?

För att se vilka bostäder med 4 rum eller som finns till salu på Öckerö just nu rekommenderar vi dig att hålla koll på vår hemsida och även hålla utkik på kommande bostäder som vi listar innan de lagts ut för försäljning.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.