Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Landvetter

Vill du köpa en lägenhet i Landvetter? Vi förstår dig! Landvetter är en eftertraktad del av Härryda kommun i Göteborg. Vi på HusmanHagberg erbjuder ett brett utbud av bostäder till salu i och precis utanför Landvetter. Hos oss hittar du allt från hus och radhus till lägenheter i olika storlek och prisklasser.

Stora familjelägenheter i Landvetter

Letar du efter en rymlig och välplanerad lägenhet i Landvetter med rum för hela familjen? Bland våra bostäder till salu hittar du familjevänliga och rymliga lägenheter med flera rum. Dessa bostäder ligger i natursköna områden inom Härryda kommun, där du kan njuta av både stadens närhet och landsbygdens lugn. Här finns alla bekvämligheter en familj kan önska, med stora kök, privata balkonger, närhet till skolor och lekplatser, och gott om plats för familjeliv.

Upptäck lägenheter i Landvetter

Oavsett om du söker en modern bostadsrätt eller en charmig äldre lägenhet, finns det gott om alternativ i Landvetter. Vi har flera olika typer av lägenheter till salu i Landvetter. Utforska vårt utbud och hitta ditt drömhem idag!

Familjeboenden i Landvetter

Upptäck rymliga familjelägenheter i Landvetter, Härryda kommun. I Landvetter erbjuder vi på HusmanHagberg flera rymliga lägenheter till salu som passar utmärkt för växande familjer. Dessa bostäder är idealiska för de som söker en trygg och trivsam miljö nära naturen, med smidiga kommunikationer och närhet till Göteborg city.

Moderna boenden i Landvetter

Är du på jakt efter ett modernt och underhållsfritt boende? I Landvetter finns nybyggda lägenheter som kombinerar modern design med funktionalitet och hållbarhet. Dessa attraktiva bostäder erbjuder allt från avancerade hemsystem till energieffektiva lösningar. Belägna i en attraktiv del av Härryda kommun, med närhet till både stadsliv och natur, är dessa bostäder den perfekta basen för yrkesverksamma som värdesätter kvalitet och stil.

Lägenhet till salu Göteborg Landvetter – Vanliga frågor och svar

Vilka typer av bostäder finns till salu i Landvetter?

I Landvetter finns en variation av bostäder till salu, bland annat lägenheter, radhus och mindre hus. Du kan hitta allt från 2-rumslägenheter till större bostäder med flera rum, vilket gör det möjligt att välja en bostad som passar dig och din livsstil.

Är Landvetter ett barnvänligt område?

Ja, Landvetter anses vara ett väldigt barn- och familjevänligt område. Området är välutrustat med skolor, butiker och goda kommunikationsmöjligheter.

Vad är genomsnittspriset på lägenheter i Landvetter?

Priserna på lägenheter i Landvetter kan variera beroende på faktorer som storlek, skick och exakt läge. Generellt sett kan priser i området börja på omkring 1 500 000 kr för mindre lägenheter och stiga till en bra bit över 5 000 000 kr för större och nyare bostäder.

Hur stor kontantinsats behöver jag betala för en lägenhet i Landvetter?

Kontantinsatsen ska alltid vara minst 15 procent av det totala priset som lägenheten säljs för.
Det innebär till exempel att:
Kontantinsatsen för en lägenhet som säljs för 5 295 000 kr måste vara minst 794 250 kr.

Har ni lägenheter till salu på Östra tvärgatan 5?

För att se aktuella lägenheter till salu i Landvetter, besök vår hemsida och använd filterfunktionen och rutan för fritext för att skriva in och söka efter en specifik adress, som till exempel "Östra tvärgatan 5".

Hur kan jag hitta lägenheter till salu i Landvetter?

På HusmanHagberg webbplats hittar du en smidig sökfunktion där du kan filtrera bostäder baserat på område, pris, antal rum, och andra viktiga kriterier. Oavsett om du söker en lägenhet med 1 rum, 2 rum, 3 rum, 4 rum, 5 rum eller fler så kan du enkelt filtrera din sökning utifrån faktorer antal rum och prisintervall. Använd gärna fritextrutan för att filtrera din sökning på andra önskemål som "balkong", "uteplats", "nära centrum" eller dylikt.

Har HusmanHagberg lägenheter till salu i Mölnlycke?

Javisst. Vi har ofta lägenheter till salu i Mölnlycke. Håll dig uppdaterad på vår hemsida för att se vilka lägenheter som är till salu i Mölnlycke just nu, eller kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta en viss sorts lägenhet. Du kan också använda vår funktion "Kommande" för att hålla koll på lägenheter som strax kommer ut på marknaden.

Finns det nyproduktion av lägenheter i Landvetter?

Ja, i Landvetter finns det en del nyproduktion, särskilt av moderna lägenheter. Dessa nybyggda bostäder ligger ofta i välplanerade och attraktiva områden inom Härryda kommun och erbjuder moderna bekvämligheter och energieffektiva lösningar. Att investera i en nybyggd bostad kan vara ett utmärkt alternativ för dig som söker ett underhållsfritt och framtidsorienterat hem.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.