Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Torslanda

Torslanda är ett eftertraktat område i Göteborg, dit många väljer att flytta. Här hittar du ett brett utbud av lägenheter till salu, allt från mindre enrumslägenheter till stora våningar.

Upptäck lägenheter till salu i Torslanda med oss på HusmanHagberg!

Upptäck bostäder till salu i Torslanda

I Torslanda finns allt från mysiga ettor till generösa bostäder med 3 rum, 4 rum eller fler. Torslanda kombinerar nybyggnation med äldre, charmiga lägenheter vilket gör att området har något för alla smaker. Kombinationen av vacker natur och närhet till stadskärnan gör Torslanda mycket populärt bland många lägenhetsköpare.

Utforska Torslanda

Torslanda är känt för sina charmiga bostäder och natursköna omgivningar. Områden som Andalen, Lilleby och Björlanda erbjuder en blandning av olika bostadstyper i varierande stil och prisklass.

Bo nära Göteborgs centrum

Torslanda erbjuder en idealisk kombination av skärgårdsidyll och närhet till Göteborgs centrum. Detta gör området till ett utmärkt val för den som vill ha både natur och stadsliv.

Lägenhet till salu Göteborg Torslanda – Vanliga frågor och svar

Hur mycket behöver jag betala i kontantinsats för en lägenhet i Torslanda?

Kontantinsatsen i Sverige behöver alltid vara minst femton procent av det totala priset för bostaden. Det innebär till exempel att:
Om du köper en lägenhet för 2 795 000 kr behöver du betala minst 419 250 kr i kontantinsats.
Om köper en lägenhet för 1 475 000 kr behöver du betala minst 221 250 kr i kontantinsats.
Om du köper en lägenhet för 6 750 000 kr behöver du betala minst 1 012 500 kr i kontantinsats.
Om du köper en lägenhet för 8 295 000 kr behöver du betala minst 1 244 250 kr i kontantinsats.

Är Torslanda en del av Göteborgs kommun?

Ja, Torslanda är en del av Göteborgs kommun. Torslanda ligger på Hisingen, som är en av Göteborgs största öar, och är ett av stadens stadsdelsnämndsområden.

Kan jag köpa lägenhet trots att budgivning pågår?

Ja. Så länge en budgivning pågår kan du lägga ett bud på lägenheten. Hör av dig till ansvarig mäklare för att lägga ett bud eller för att få mer information om bostaden.

Har ni lägenheter till salu på gamla Flygplatsvägen 32D och Nya älvegårdsvägen 21C?

För att se vilka lägenheter som ligger ute till försäljning just nu, besök vår hemsida och använd sökfunktionen för att filtrera på område, prisspann, antal rum och så vidare. Om du vill söka efter en bostad på en specifik adress kan du använda sökrutan för fritext och skriva in adressen där, då får du upp eventuella matchningar på den specifika adressen.

Finns det lägenheter till salu med balkong i Torslanda?

Absolut. I Torslanda finns många bostäder till salu med balkong, uteplats eller egen tomt.

Hur många dagar brukar lägenheter i Torslanda ligga ute för försäljning?

Hur lång tid det tar innan en lägenhet säljs kan variera väldigt mycket och kan ta allt ifrån 4 timmar till 4 dagar eller ibland, 4 veckor, beroende på faktorer som pris, läge och annat. Kontakta våra mäklare om du går i tankar att köpa eller sälja lägenhet i Torslanda så hjälper de dig att komma vidare i processen.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.