Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Lerum

Letar du efter en lägenhet till salu i Lerum, Göteborg? Vår erfarna mäklare på HusmanHagberg står redo att guida dig genom visningen av denna lägenhet och svara på alla dina frågor. Missa inte chansen att säkra din dröm om en lägenhet i Lerum. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar!

Modernt boende i Lerum centrum

Stilrena lägenheter till salu i hjärtat av Lerum. Upptäck vårt utbud av moderna lägenheter till salu i Lerum, prissatta från 595 000 kr till 2 995 000 kr. Dessa bostäder erbjuder allt från enkla 1-rumslägenheter till rymligare 3-rumslägenheter, perfekta för både singlar och familjer. Belägna i centralt område av Lerums kommun, ger dessa hem enkel tillgång till butiker, skolor och kollektivtrafik, vilket gör vardagen både bekväm och praktisk.

Första bostaden i Lerum

Prisvärda första-bostads Lägenheter – Perfekt för förstagångsköpare. Letar du efter din första bostad? Våra lägenheter till salu i Lerum med startpriser på endast 650 000 kr erbjuder en fantastisk möjlighet att stiga på bostadsmarknaden. Dessa välplanerade lägenheter finns i olika storlekar och ligger i trevliga områden, med närhet till naturen och kommunala tjänster. Investera i en bostad som kan växa med dina behov, och upplev hur det är att bo i en av Göteborgs mest eftertraktade förorter.

Med HusmanHagberg vid din sida kan du känna dig trygg genom hela köpprocessen. Vi förstår vikten av att hitta ett hem som inte bara är en plats att leva på, utan även en plats där du kan blomstra och skapa minnen.

Oavsett om du är ute efter en kompakt etta eller en rymligare tvåa, har vi alternativ som passar dina specifika behov och budget. Lerums vackra omgivningar erbjuder också en fantastisk bakgrund till ditt nya hem, med skogar och sjöar inom gångavstånd, perfekt för rekreation och avkoppling.

Gör ditt första bostadsköp till en verklighet med HusmanHagberg och starta ditt nya kapitel i en lägenhet som erbjuder både kvalitet och komfort. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av våra tillgängliga lägenheter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din första bostad i Lerum!

Lyxiga bostadsalternativ i Lerum

Exklusiva lägenheter till salu – Ett steg upp i komfort. För de som söker något utöver det vanliga, erbjuder vi nu lägenheter till salu i Lerum för upp till 3 250 000 kr. Dessa lyxiga bostäder är utrustade med de senaste bekvämligheterna och finaste materialen, och erbjuder stora rum och öppna planlösningar. Belägna i attraktiva delar av Lerum, ger dessa lägenheter dig en bostad som inte endast är en plats att leva på utan en plats att älska.

Investera i Lerum – En växande förort

Hitta din investering i Lerums dynamiska bostadsmarknad. Med ett ständigt växande intresse för Lerums bostadsmarknad, är nu rätt tid att investera i en lägenhet här. Med priser som börjar runt 900 000 kr, erbjuder Lerum en stabil investeringsmöjlighet tack vare sin närhet till Göteborg och den vackra omgivande naturen. Våra bostäder till salu speglar detta med ett brett urval av alternativ som uppfyller både nuvarande och framtida behov.

Bekvämt boende nära naturen

Charmiga lägenheter i Lerum – Lev nära grönskan. Om du är en naturälskare som vill bo bekvämt nära storstaden, titta närmare på våra lägenheter till salu i Lerum. Från 995 000 kr till 2 995 000 kr, erbjuder dessa bostäder en perfekt balans mellan stadsliv och närhet till naturen. Varje lägenhet är utformad för att maximera ljus och rymd, och de ligger strategiskt placerade för att ge dig lätt tillgång till både lokala bekvämligheter och utomhusaktiviteter i den vackra omgivningen.

Vanliga frågor och svar - Lägenhet till salu Göteborg Lerum

Hur snabbt kan jag förvänta mig att ett köp går igenom?

Processen kan variera, men ett köp kan gå igenom så snabbt som inom 3 dagar efter det att ett bindande bud har accepterats. Det är dock vanligare att hela processen, från bud till kontraktsskrivning, tar mellan 7 till 8 dagar.

Hur ofta uppdateras ert utbud av bostäder?

Vårt utbud av bostäder uppdateras kontinuerligt. Nya listningar kan komma in så ofta som varje dag, men generellt sett lägger vi till nya bostäder varje vecka, så det är en god idé att kolla in vår webbplats minst var 6:e dag.

Vad händer om jag missar en visning?

Om du missar en visning, oroa dig inte, det ordnas ofta ytterligare visningar inom några dagar. Vi kan ofta arrangera en privat visning för dig inom 3 dagar om du kontaktar oss direkt.

Finns det en gräns för hur många som kan delta i en visning?

Ja, för att säkerställa en kvalitativ visningserfarenhet och följa eventuella hälsoriktlinjer, kan vi begränsa antalet deltagare. Vi rekommenderar att du anmäler ditt intresse minst 6 dagar i förväg för att säkerställa en plats.

Hur många bostäder brukar vara till salu i ett visst område vid en given tidpunkt?

Antalet bostäder till salu varierar beroende på marknad och område. I genomsnitt kan det finnas upp till 100 bostäder till salu bland de olika områdena som vi täcker.

Hur ofta uppdateras informationen om en pågående budgivning?

Information om pågående budgivningar uppdateras i realtid. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad, särskilt under de sista 7 till 8 dagarna av budgivningen, då aktiviteten ofta är som högst.

Kan jag boka en visning i förväg?

Absolut, du kan boka en visning i förväg. Vi rekommenderar att du bokar minst 8 dagar i förväg för att säkerställa att du får en tid som passar dig.

Hur kan jag jämföra olika bostäder jag är intresserad av?

För att jämföra olika bostäder kan du använda vår webbplats där du kan filtrera bostäder efter pris, storlek, antal rum och andra viktiga faktorer.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.