Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Västerås

Västerås är en livlig och kulturell stad i Västerås kommun, med många lägenheter till salu. Här hittar du allt från prisvärda ettor till rymliga våningar och modern nyproduktion.

Vi på HusmanHagberg guidar dig genom hela köpprocessen för att hitta den perfekta lägenheten i Västerås.

Västerås – en attraktiv och aktiv bostadsmarknad

Bostadsmarknaden i Västerås är mycket aktiv och vissa lägenheter säljs på bara tre till fyra dagar, vilket innebär att det är viktigt att agera snabbt för att säkra ditt drömboende. Området erbjuder en stor variation av lägenheter till salu.

Håll utkik efter lägenheter som matchar dina önskemål och var beredd att agera snabbt på denna snabbrörliga marknad.

Rymliga lägenheter till salu i Västerås

För dig som söker ett rymligt boende finns det gott om den typen i Västerås. Här hittar du alla typer av lägenheter till salu, med gott om plats för hela familjen.

Livsstilen i Västerås

Västerås erbjuder en perfekt blandning av stadsliv och naturnära miljö, med lägenheter till salu som passar alla köpare. Området erbjuder både små och stora lägenheter, vilket gör det enkelt att hitta ett hem som passar din livsstil. Oavsett om du letar efter en lägenhet nära stadens centrum eller ett större boende i ett lugnare område, låt oss guida dig genom Västerås bostadsutbud och hitta ditt drömhem.

Lägenhet till salu Västerås – vanliga frågor och svar

Vad finns det för bostäder till salu i Västerås hos HusmanHagberg?

I Västerås finns det ett brett utbud av bostäder till salu och utbudet uppdateras hela tiden. Håll koll på vår hemsida för att se vilka bostäder som ligger ute för försäljning just nu. Kika gärna också på vår tjänst "Kommande" för att se vilka lägenheter som snart kommer att ligga ute till försäljning.

Vilka områden ingår i norra Västerås?

Norra Västerås omfattar flera bostadsområden och stadsdelar. Här är några av de mest framträdande:

Haga: Ett administrativt bostadsområde som består av stadsdelarna Haga och Sandgärdet. Området gränsar till järnvägen (Mälarbanan), Norrleden, Malmabergsgatan och E18. Haga har en blandning av äldre villabebyggelse och flerfamiljshus från 1940-talet och senare​.

Önsta-Gryta: Detta område består av Södra Gryta, Norra Gryta och Önsta. Det är känt för sin barnvänlighet och närhet till naturen. De flesta husen är villor, men det finns även flerfamiljshus. Området har flera skolor och begränsade arbetsplatser och butiker​.

Gideonsberg: Området inkluderar delarna Gideonsberg, Emaus och Nordanby gärde. Det avgränsas av Riksväg 56, Norrleden, järnvägen (Mälarbanan) och E18. Gideonsberg är mestadels bebyggt med punkthus och lamellhus från 1940- och 50-talen, samt vissa radhus och villor​.


Rönnby: Området består av Billsta, Rönnby och Åshagen. Rönnby har ett centrum med höghus, omgivna av villor och radhus. Det är ett populärt område med goda rekreationsmöjligheter i närliggande Rönnbyskogen​.

Kristiansborg-Karlsdal: Detta område består av Gåsmyrevreten, Iggebygärdet, Kristiansborg och Karlsdal. Området gränsar till Vasagatan, E18, Kopparbergsvägen och Norra Ringvägen. Området har en blandning av flerbostadshus och småhus och är i utveckling med nya bostadsprojekt​.
Dessa områden erbjuder olika typer av boenden och miljöer, från lugna villaområden till mer centralt belägna lägenheter, och de flesta har goda kommunikationer och närhet till service och natur.

Kan man hitta en lägenhet i Västerås för 1 000 000 kr?

Ja, det är möjligt att hitta en lägenhet i Västerås för omkring 1 000 000 kronor. Håll utkik på vår hemsida för att se vilka lägenheter som är till salu i Västerås just nu, och till vilket pris.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.