Homestyling visar bostadens möjligheter!

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs. En inredare ger dig idéer som skapar ett positivt helhetsintryck inför försäljningen vilket i sin tur medför att fler blir intresserade och bostadsaffären går snabbare.

HusmanHagberg har tillsammans med våra samarbetspartners genomfört åtskilliga homestylinguppdrag och är det mäklarföretag som har störst erfarenhet av denna tilläggstjänst i Sverige.

Hur bidrar homestyling till att maximera ditt försäljningsvärde

En inredare ger dig bra, enkla och konkreta förslag på hur du kan framhäva ditt hem på bästa möjliga sätt. Väl genomtänkt, funktionell och snygg inredning förändrar bostadsspekulanternas intryck av hemmet och gör att de upplever bostaden ur ett mer personligt perspektiv. Det är viktigt att spekulanterna kan se möjligheterna och fördelarna med hemmet då de oftast redan under visningen funderar på hur de skulle trivas och kan inreda med sina egna möbler vid ett köp. Om målet är att attrahera en speciellt utvald målgrupp kan inredningen anpassas efter denna genom tillägg av olika accessoarer, möbler och belysning.

Så här går det till:

  1. Du bokar tid med din mäklare för ett kostnadsfritt offertmöte med en inredare från vår samarbetspartner.
  2. Under mötet går inredaren igenom hemmet och ger dig sedan ett förslag på vilken tjänst som passar dig och din bostad bäst. Du bestämmer därefter själv om du vill ha en konsultation i form av en detaljerad åtgärdslista med rekommendationer inför visningen eller en offert på homestyling. Självklart har du möjlighet att tacka nej till vidare hjälp.
  3. Om du bestämmer dig för en konsultation skrivs en åtgärdslista vanligtvis direkt på plats. Du får då möjlighet att höra hur inredaren resonerar och kan ställa frågor om olika lösningar. Dessutom får du allt nedskrivet i punktform.
  4. Vid önskemål om en offert skickar inredaren inom kort en specificerad offert baserad på genomgången ni hade.

Välkommen att bli nöjd du också!

Värdera din bostad idag

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg