Homestyling visar bostadens möjligheter!

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs. En inredare ger dig idéer som skapar ett positivt helhetsintryck inför försäljningen vilket i sin tur medför att fler blir intresserade och bostadsaffären går snabbare.

HusmanHagberg har tillsammans med våra samarbetspartners genomfört åtskilliga homestylinguppdrag och är det mäklarföretag som har störst erfarenhet av denna tilläggstjänst i Sverige.

Hur bidrar homestyling till att maximera ditt försäljningsvärde

En inredare ger dig bra, enkla och konkreta förslag på hur du kan framhäva ditt hem på bästa möjliga sätt. Väl genomtänkt, funktionell och snygg inredning förändrar bostadsspekulanternas intryck av hemmet och gör att de upplever bostaden ur ett mer personligt perspektiv. Det är viktigt att spekulanterna kan se möjligheterna och fördelarna med hemmet då de oftast redan under visningen funderar på hur de skulle trivas och kan inreda med sina egna möbler vid ett köp. Om målet är att attrahera en speciellt utvald målgrupp kan inredningen anpassas efter denna genom tillägg av olika accessoarer, möbler och belysning.

Så här går det till:

  1. Du bokar tid med din mäklare för ett kostnadsfritt offertmöte med en inredare från vår samarbetspartner.
  2. Under mötet går inredaren igenom hemmet och ger dig sedan ett förslag på vilken tjänst som passar dig och din bostad bäst. Du bestämmer därefter själv om du vill ha en konsultation i form av en detaljerad åtgärdslista med rekommendationer inför visningen eller en offert på homestyling. Självklart har du möjlighet att tacka nej till vidare hjälp.
  3. Om du bestämmer dig för en konsultation skrivs en åtgärdslista vanligtvis direkt på plats. Du får då möjlighet att höra hur inredaren resonerar och kan ställa frågor om olika lösningar. Dessutom får du allt nedskrivet i punktform.
  4. Vid önskemål om en offert skickar inredaren inom kort en specificerad offert baserad på genomgången ni hade.

Välkommen att bli nöjd du också!

Expressvärdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

* Obligatoriska uppgifter

Övriga tjänster

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Fri värdering av din bostad

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Försäkringserbjudande - 15% rabatt.

Mäklarbokningen

Nu är det enklare än någonsin att boka möte med en mäklare när det passar dig. Du får direkt bekräftelse på bokningen och självklart är tjänsten kostnadsfri.

Boka en mäklare när det passar dig.

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt för digital bostadsannonsering och startades av fastighetsmäklare för att skapa nya och smartare sätt att hitta fler potentiella köpare till de bostäder vi förmedlar.

Boneo.se - Sveriges nya bostadssajt!

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Håll koll på bostadens värde

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Deklarera din bostadsförsäljning

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

Fånga köparens uppmärksamhet

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras vid försäljning. Vi hjälper dig gärna med kontakt med en certifierad besiktningsman så att allt är klart inför försäljningen.

Högkvalitativ energibesiktning

Kommande®

Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi anpassar sättet att locka köpare till din bostad utifrån din situation och rådande marknadsläge.

Håll koll på bostadens värde

Köksstyling

På vår hemsida kan spekulanterna se bilder på ditt kök och styla om det efter sina egna önskemål. Köparna hjälper helt enkelt till att göra din bostad skräddarsydd för dem!

Visa bostadens möjligheter!

Prestige®

Att presentera de riktigt exklusiva bostäderna är en alldeles speciell utmaning. Det krävs insikt, erfarenhet och verktyg för att nå rätt personer på rätt sätt.

Fånga köparens uppmärksamhet

Klarlagt

Klarlagt är försäkringspaket som är till för att du som kund ska kunna känna dig lugn och trygg i din bostadsaffär.

Försäkring för trygg bostadsaffär

Boendeekonomi

Med Econans boendekalkyl och prognosverktyg vill vi göra det enkelt för dig att få koll på hur din boendeekonomi kan påverkas vid byte av bostad.

Amorteringskrav

Är du väl förberedd och påläst om din bostads förutsättningar ökar chanserna att du gör en bra affär.

Öka chanser till en bra affär

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg