KarriärOm oss

Emma Lindbäck

Hemma överallt i Luleå

Din mäklare i Luleå

Kontakta mig

Emma Lindbäck

Emma Lindbäck

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Luleå

Omdömen från mina kunder

"Mycket professionell och trevlig är mycket nöjd . "
Britt A1 dagar
Verifierad kund
"Då jag bor 60 mil från Luleå har det varit svårare men det har fungerat bra ändå. Efter visningarna hade jag önskat med feedback "
Britt V2 dagar
Verifierad kund
"Snabb på att svara på frågor, lättillgänglig. Trevlig och professionell."
Lena Å2 dagar
Verifierad kund
"Vid en husförsäljning 2019 som EL ansvarade för så vi kommit överens om ett pris att köpa för. Vi ställde sedan en fråga angående någon klausul i kontraktet. EL skulle då kolla med säljaren och återkomma. EL uppger då att hon inte får tag i säljaren, då säljaren befinner sig på annan ort osv. Vi åker förbi mäklarkontoret för att prata med EL. Då fortsätter hon hävda att säljaren inte är i stan och att hon inte fått kontakt med hen. Sen ursäktar hon sig och går in på ett möte i ett konferensrum. Några minuter senare kommer hon ut ur samma rum och meddelar att huset nu är sålt till en annan köpare. Säljaren har alltså suttit i rummet och skrivit kontrakt med en annan köpare och EL ljög oss rakt i ansiktet. "
Peter L6 dagar
Verifierad kund
"Blev vänligt bemött och informativt. Hade höga förväntningar på bostaden och fick allt beskrivet. Eftersom vi inte hade så stor erfarenhet blev vi ändå nöjda. Den korta visningstiden gjorde att vi slog till. Dels läget och dels informationen."
Kerstin E1 veckor
Verifierad kund
"Emma är professionell och noggrann, man kan lita på att försäljningen går smidigt och får bra service genom hela processen. Vi hade högt ställda krav och dom kunde Emma uppfylla. "
Kajsa M2 veckor
Verifierad kund
"Allt funkade perfekt. Försäljningen gick fort. Tipset om stylingen bra."
Bernt E3 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var mycket professionellt. Emmas kunnighet och engagemang ledde till en lyckad husförsäljning."
Susanne A4 veckor
Verifierad kund
"Har inget att anmärka på. Hon var "på" och agerande bra för oss "
Lennart M6 veckor
Verifierad kund
"Emma är otroligt proffsig, erfaren och har en god känsla för affärer. Kan varmt rekommendera henne till framtida köpare och säljare. "
Filip M16 veckor
Verifierad kund
"Super bra service och alltid tillgänglig, kommer rekommendera Emma till alla som funderar på att sälja eller köpa ny bostad!"
Moa H16 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, engagerad och lätt att få tag på. "
Eva E18 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, positivt och vänligt bemötande. Hon har skött hela bostadsaffären på ett mycket professionellt sätt. Information och samarbetet har funkat utmärkt. "
Christina M18 veckor
Verifierad kund
"Emma är professionell och kunnig, har bidragit med råd och tips i alla steg vid försäljningen av vår bostad. Rekommenderar henne varmt för framtida bostadsaffärer."
Jonas L18 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande, mäklaren levde upp till förväntningarna och affären gick i lås."
Johan G23 veckor
Verifierad kund
"Emma tog över efter annan mäklare som slutade och har ändå ordnat med överlåtelse på ett mycket bra sätt. "
Patrik L24 veckor
Verifierad kund
"Emma är en fantastisk mäklare med ett otroligt driv och energi. Jag har både köpt och sålt bostäder genom henne. Hon är professionell, noggrann, tillgänglig och engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Emma!"
Sara B24 veckor
Verifierad kund
"Mycket effektiv och ”business minded”. Lyhörd, tillgänglig och stöttar om det blir problem. Informerar noggrant. Skulle rekommendera henne om någon letar efter en bra mäklare."
Mikael S24 veckor
Verifierad kund
"Emma har varit en trevlig, trygg och proffsig mäklare åt oss. Hjälpt oss genom alla faser av försäljningen. Tydlig med vad som ska hända och när."
Angelica Ö25 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och bra bemötande. Försäljningen gick bra. Har haft Emma tidigare."
Johnna C25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är född och uppvuxen i Luleå, förutom fastighetsförmedling har jag även studerat psykologi och beteendevetenskap. Jag har arbetat som mäklare sedan 2012 och är franchisetagare till Luleåkontoret. Jag förmedlar bostäder i hela Luleå, allt från fritidshus på landet till lyxiga stadsvillor. Jag har en stor erfarenhet av alla typer av försäljningar, vilket gör att jag är bra på att hitta anpassade lösningar till alla olika behov. Mina goda resultat grundar sig på väl genomförda försäljningar till höga priser samt nöjda och återkommande kunder, det har även resulterat i flera utmärkelser som ”bästa betyg” och ”mest trovärdig”. Jag är en målinriktad och driven fastighetsmäklare i Luleå, som alltid är glad och har en positiv inställning till varje bostadsförmedling. Mina rekommendationer och återkommande kunder är ett resultat av att jag verkligen kan min sak. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Mina försäljningar

Emma Lindbäck

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

070-377 15 15

emma.lindback@husmanhagberg.se

Boka tid med Emma direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg