Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Luleå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Luleå

Luleå är handelsstaden i Norrbotten som är känd för sitt rika kulturliv och innovativa restaurangkultur. Här kan du njuta av det magiska norrskenet och vintersporter under den kalla årstiden och på sommaren lockar skärgården med över 1300 öar.

Som mäklare i Luleå kan vi hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Om du planerar att köpa bostad i Luleå kan du titta närmre på de populära bostadsområdena Östermalm, Kronan och Hällbacken. I Luleå har du en storstads alla bekvämligheter men naturen och vildmarken ligger alldeles runt hörnet. Du når Luleå lätt med flyg, tåg eller bil. Till Stockholm går flera flyg dagligen och flygplatsen ligger endast nio kilometer från centrum.

Att bo i Luleå

Om du har tankar på att köpa hus i Luleå finns det många trevliga orter att välja mellan som till exempel Bergnäset, Mjölkudden, Bensbyn och Råneå. Vilken ort du än väljer har du alltid närhet till havet och friluftsliv. Här finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter och sportintresset är stort bland luleborna. Luleå Hockey, Luleå HF och LF Basket Norrbotten är kända klubbar, så vill du se matcher på elitnivå finns ofta den möjligheten. För dig som tycker om att vandra finns flera lättillgängliga friluftsområden i hela kommunen och det är aldrig långt till utmärkta fiskevatten. Skidspår finns på flera ställen i kommunen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Luleå

Som din mäklare i Luleå är vi lyhörda för vad ni är ute efter vare sig det är närheten till stan eller om ni helst vill bo avskilt och med bara skogen som närmaste granne. Några områden som är väldigt omtyckta är till exempel Kronan, Hällbacken och Kuststad. Ett mycket attraktivt område är Gammelstads kyrkstad som också finns med på UNESCO:s världsarvslista. Även Luleå skärgård är populärt då många vill känna närheten till vatten.

Våra mäklare hjälper er att köpa, värdera eller sälja bostad i Luleå. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Luleå på en kopp kaffe. Vi berättar gärna mer om läget på bostadsmarknaden och vad du kan förvänta dig om du vill köpa eller sälja bostad i Luleå.

Omdömen från våra kunder

"Mycket proffsigt och trevligt bemötande, snabb hantering. Mycket nöjd"
Marita N2 veckor
Verifierad kund
"Kände mig trygg med Ida som mäklare. Verkligen proffesionell. Den perfekta guiden vid min försäljning. Bra på att besvara frågor som jag hade. Ger Ida 5+ Rekommenderar henne starkt. "
Peter T2 veckor
Verifierad kund
"Ida har varit jätte bra på alla sätt Marianne o Leif"
Leif S2 veckor
Verifierad kund
"Vår erfarenhet av Camilla är att hon är rak på sak och man känner att man kan lita till 100% på henne. Hon är otroligt kompetent och har svar på alla frågor som man ställer till henne. Bra bemötande, flexibel och lätt att ha att göra med. Vi kommer definitivt att anlita Camilla framöver också. Vi är otroligt nöjda med henne"
Hans H3 veckor
Verifierad kund
"Saklig, tillmötesgående och trevlig"
Kari K3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och hjälpsam och svara snabbt."
Mitra S3 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt från början till slut. Bästa mäklaren jag haft. "
Anna E3 veckor
Verifierad kund
"hon är en stjärna på mäklarhimlen"
Gilbert V5 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Trevlig glad vänlig lyssnar Alla förväntningar 👍 "
Nils Wilhelm N6 veckor
Verifierad kund
"Som vanligt ett perfekt bemötande, fixar och donar så alla visningar blir perfekta. Eventuella köpare får bra hjälp och uppstår det problem så löser Emma det mesta mellan säljare och köpare. Man känner sig trygg helt enkelt, sen att man får bra betalt för det man säljer är en bonus! :)"
Andreas K7 veckor
Verifierad kund
"Emma var mycket trevlig, professionell och extremt kunnig. Kan varmt rekommendera Emma och vi kommer definitivt att anlita Emma igen i framtiden. "
Johan I7 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, kommunikativ och glad. Enkel att ha att göra med.."
Per B7 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött och fick svar på de frågor jag hade samt hjälp med allt jag ville. Kände att ingen fråga var för dum för att ställa. Väldigt engagerad och driven. "
Simon A8 veckor
Verifierad kund
"Super bra mäklare. Tydlig över vad som behöver göras för att bostaden ska få bra förutsättningar att säljs. Öga för de små detaljerna inför fotografering,noggran,närvarande,tydlig,bra på återkoppling och skicklig! Kan varmt rekomendera Camilla. /Ulrica "
Ulrica Susanne K10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt och extremt hjälpsam och väldigt lätt att ha att göra med speciellt för en som gjorde detta för första gången. Kändes personligt och bra!"
Rasmus K10 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig är mycket nöjd . "
Britt A10 veckor
Verifierad kund
"Då jag bor 60 mil från Luleå har det varit svårare men det har fungerat bra ändå. Efter visningarna hade jag önskat med feedback "
Britt V10 veckor
Verifierad kund
"Snabb på att svara på frågor, lättillgänglig. Trevlig och professionell."
Lena Å10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Bra visning i lugn och ro Bra på att hålla kontakten och att ge information Priset pressades upp lite väl mycket men jag hoppas på att lägenheten kommer att passa mig :)"
Inga-Lis B10 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kungsgatan 16 C, 972 34 Luleå
Öppettider
  • Måndag-torsdag 09:00-16:30
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Kungsgatan 16 B, 972 34 Luleå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg