Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Luleå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Luleå

Luleå är handelsstaden i Norrbotten som är känd för sitt rika kulturliv och innovativa restaurangkultur. Här kan du njuta av det magiska norrskenet och vintersporter under den kalla årstiden och på sommaren lockar skärgården med över 1300 öar.

Som mäklare i Luleå kan vi hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Om du planerar att köpa bostad i Luleå kan du titta närmre på de populära bostadsområdena Östermalm, Kronan och Hällbacken. I Luleå har du en storstads alla bekvämligheter men naturen och vildmarken ligger alldeles runt hörnet. Du når Luleå lätt med flyg, tåg eller bil. Till Stockholm går flera flyg dagligen och flygplatsen ligger endast nio kilometer från centrum.

Att bo i Luleå

Om du har tankar på att köpa hus i Luleå finns det många trevliga orter att välja mellan som till exempel Bergnäset, Mjölkudden, Bensbyn och Råneå. Vilken ort du än väljer har du alltid närhet till havet och friluftsliv. Här finns många möjligheter till olika fritidsaktiviteter och sportintresset är stort bland luleborna. Luleå Hockey, Luleå HF och LF Basket Norrbotten är kända klubbar, så vill du se matcher på elitnivå finns ofta den möjligheten. För dig som tycker om att vandra finns flera lättillgängliga friluftsområden i hela kommunen och det är aldrig långt till utmärkta fiskevatten. Skidspår finns på flera ställen i kommunen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Luleå

Som din mäklare i Luleå är vi lyhörda för vad ni är ute efter vare sig det är närheten till stan eller om ni helst vill bo avskilt och med bara skogen som närmaste granne. Några områden som är väldigt omtyckta är till exempel Kronan, Hällbacken och Kuststad. Ett mycket attraktivt område är Gammelstads kyrkstad som också finns med på UNESCO:s världsarvslista. Även Luleå skärgård är populärt då många vill känna närheten till vatten.

Våra mäklare hjälper er att köpa, värdera eller sälja bostad i Luleå. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Luleå på en kopp kaffe. Vi berättar gärna mer om läget på bostadsmarknaden och vad du kan förvänta dig om du vill köpa eller sälja bostad i Luleå.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt bemötande och fick stort förtroende. Fick bra och många goda råd tex. Lägga ut till försäljning så snabbt som möjligt, styling, hemnet och inte ha så bråttom. Emma hade många ordinarie visningar + flera extra för intresserade. "
Thomas H1 dagar
Verifierad kund
"Otroligt trevlig, ödmjuk och kunnig! Vi hade tack vare Alicia en snabb och smidig affär när vi sålde vårat hus och kunde inte vara mer nöjda!!"
Amanda B4 dagar
Verifierad kund
"En riktigt duktig och trevlig mäklare kort och gott. Carl skötte allt toppen. "
Simon L1 veckor
Verifierad kund
"En bra mäklare, vi är väldigt nöjda "
Matilda H1 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och seriös att ha att göra med"
Marcus K1 veckor
Verifierad kund
"Vi kände oss trygg med Emma genom hela vår försäljning! Hon är lättsam, professionell och framförallt lättillgänglig. Vi fick snabba svar både på våra frågor och funderingar men också kontinuerliga uppdateringar kring processen. Vi upplevde att Emma ville det bästa både för oss som säljare men även för köpare. "
Emma Ö2 veckor
Verifierad kund
"Therese was amazing! She worked with us and the seller to find a solution that worked for everyone. She was quick to respond to any inquiries, very friendly, and knowledgeable about the protocol and process. We really enjoyed working with Therese and will use HusmanHagberg again should we have any future real estate needs."
Thomas D2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, tydlig, god service"
Evalena J3 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt. Vi hade inga som helst förväntningar eller erfarenhet av försäljning så de var nytt för oss.Hon var bra att ha och göra med. Vi är nöjda i allafall."
Jan Karl-Erik V3 veckor
Verifierad kund
"Alicia är riktig duktig och trevlig. Hon kan sin sak. Toppenmäklare! "
Simon B3 veckor
Verifierad kund
"Alicia är en mycket kompetent mäklare . 100% nöjd "
Tomas G3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, ordentlig, pålitlig och svarade snabbt när man hade frågor. Kändes väldigt tryggt att ha Emma som mäklare! Rekommenderar starkt."
Linda J4 veckor
Verifierad kund
"Emma var väldig professionell och gjorde allt för att köpet skulle bli genomfört på bästa sättet för säljaren och för köparen. "
Ingrida H4 veckor
Verifierad kund
"Duktig, engagerad och väldigt informativ. Var min första försäljning och Carl var helt klart rätt man för jobbet. Behöver jag anlita en mäklare i framtiden så är Carl mitt förstahandsval. "
Petter R5 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig och välkomnande. Alicia är down to earth och får en att som köpare känna sig hörd och förstådd i vad man letar efter. Hon var duktig på att läsa av personer och utifrån detta ge vidare information och tips som passade en personligen. Alicia har ett professionellt och vänligt bemötande."
Therese P5 veckor
Verifierad kund
"Jag fick bra kontakt med henne direkt. Vi har haft en öppen dialog hela tiden, hon har lyssnat på mig och allt har gått över förväntan. "
Iris A8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och engegerad! Han är bra på att höra av sig och pålitlig! "
Elise Y9 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, duktig, professionell. Bra koll på marknaden Höll mig uppdaterad på vad som hände med försäljningen. Tyckte verkligen att hon var engagerad och dessutom supertrevlig."
Inger B10 veckor
Verifierad kund
"Carl är pålitlig och kompetent. Vi är mycket nöjd med hans service. "
Huimin C10 veckor
Verifierad kund
"Hur bra som helst. Professionell mäklare som ser till kundens bästa. Rekommenderas varmt😊"
Gerd A12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kungsgatan 16 C, 972 34 Luleå
Öppettider
  • Måndag-torsdag 09:00-16:30
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Kungsgatan 16 B, 972 34 Luleå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg