KarriärOm oss

Ida Simonsson

Hemma överallt i Luleå

Din mäklare i Luleå

Kontakta mig

Ida Simonsson

Ida Simonsson

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Luleå

Omdömen från mina kunder

"Hon har ett korrekt bemötande. Det blev en snabb affär, så vissa frågor fick vi svar på efter budgivningens slut. Vi har ju en del frågor och vi har fått snabba svar. Hon är en bra kontakt person för vår del. Med vänlig hälsning. Torborg och Björn Blanck..🌹"
Björn B4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig mäklare, Ida löste en snabb och smidig försäljning av mitt hus. Totalt sett är jag jätte nöjd."
Peter W7 veckor
Verifierad kund
"Vi hade kort om tid på oss att sälja vår lägenhet och ville ha en mäklare som verkligen gav allt för att få den såld, och som hon gjorde det. Nu kommer vi att få flytta till vårat hus som vi hoppades på när vi gick in i detta. Vi rekommenderar starkt att anlita Ida som mäklare!"
Ludvig O12 veckor
Verifierad kund
"Ida har varit supertrevlig och så hjälpsam med vårt köp av bostad 🥰"
Olivia H12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, levererade till 100% av mina förväntningar. "
Jonas B13 veckor
Verifierad kund
"Vi har dock mest haft med hennes kollega Therese Hietanen på visningar av lägenheten."
Gerd N13 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsigt bemötande. Fick snabb respons på mina frågor och funderingar. "
Thomas Å20 veckor
Verifierad kund
"Tydlig och rak kommunikation. Positivt och trevligt bemötande. Upplevs säker och kunnig."
Erik R20 veckor
Verifierad kund
"Strålande! Alltid på väldigt bra humör och spred energi. Mina förväntningar var väldigt höga och Ida levde upp till dessa på ett perfekt sätt. Jag kunde lägga det helt i hennes händer, vilket var väldigt skönt. 5/5"
Erik S21 veckor
Verifierad kund
"Ida har precis som tidigare haft ett proffsigt och positivt bemötande mot säljare och köpare samt gjort ett kanonjobb. Jag kan rekommendera henne till kommande bostadsförsäljningar!"
Erik F26 veckor
Verifierad kund
"Ida hade ett proffsigt bemötande, var snabb och hjälpsam vid kontraktsskrivandet. Bara positiva saker att säga, och då var vi köpare, så vi hade inte valt mäklare."
Stefan K29 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och serviceinriktad."
Mats O31 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande, förstående och behjälplig. "
Tomas E31 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med Idas bemötande och hennes proffsiga arbete med försäljningen av vårt hus! Toppen! "
Erica Gabriella S31 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent och lättsam att ha och göra med, super trevlig! "
Andreas L35 veckor
Verifierad kund
"Ida är en mycket sympatisk lyhörd super noggrann och kunnig person som man lätt tycker om direkt! Inget falskt i henne bara genuin ärlighet och professionell i sitt yrke . En otroligt karismatisk tjej med båda fötterna på jorden väldigt kund bemötande , väldigt mjuk och behaglig ,super duktig ! Vi gillar Ida ! "
Yvonne B36 veckor
Verifierad kund
"Ida är mycket trevlig och lyssnande, tar sig tid att ta hänsyn till våra önskemål. Uppriktig och ärlig hela tiden. Alltså sköter sig utmärkt."
Stefan W36 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, saklig och positiv, levde upp till våra högt ställda förväntningar (speciellt med tanke på situationen i omvärlden)."
Stefan H38 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, ordning och reda, bra rådgivning. Engagerad och professionell."
Emma Christina V40 veckor
Verifierad kund
"Snabbt, smidigt o sakligt + trevlig!"
Jan-erik A40 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är född och uppvuxen i Luleå, har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 och är franchisetagare till Luleåkontoret. Från hjärtat menar jag att jag har världens roligaste jobb och jag brinner för att med mitt fulla engagemang guida dig genom din stora affär. Genom åren har jag fått förtroendet att förmedla allt från stugor på landet till flådiga villor på tjusiga adresser. Jag är en målinriktad och driven fastighetsmäklare som alltid har en positiv inställning till varje bostadsförmedling. Jag gör mitt yttersta allt för att din affär ska bli så trygg och framgångsrik som möjligt och mina goda resultat grundar sig på väl genomförda försäljningar till höga priser samt nöjda och återkommande kunder. Mitt mål är att just dina förväntningar ska överträffas, oavsett om du är köpare eller säljare, och att du i slutet av processen ska känna att du gjort en bra affär och vara mer än bara nöjd. Målet är också att du ska veta att du kan vända dig till mig med dina framtida bostadsfunderingar och att du utan att tvivla känner att jag är just din mäklare. Varmt välkommen att höra av dig till mig, oavsett om det gäller bostadsrätt, villa eller fritidshus i Luleå. Jag är bara ett telefonsamtal, ett sms eller mail bort från att skräddarsy den bästa försäljningen som passar just din eller er situation.

Mina försäljningar

Ida Simonsson

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

070-555 44 52

ida.simonsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ida direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg