190
MEDB0C3B577D717457F8D92E89251753221

Radhus i lugnt område på Hertsön!Krusbärsstigen 41 Hertsön, Luleå

Kommande®

Hertsön, Luleå

Krusbärsstigen 41Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Tomträtt

BOAREA

108 kvm

TOMTAREA

274 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

2 445 kr/månad

Radhus i lugnt område på Hertsön!

Välkommen till Krusbärsstigen 41, ett radhus med potential som är perfekt som första husköpet. 108 kvm fördelat på tre sovrum, två vardagsrum, ett kök och ett badrum samt en enkel wc. På markplan finner du en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt en enkel wc med våtrumsmatta och tapet på väggarna. Här upptäcker du även en härlig planlösning med ett stort vardagsrum där du får plats med både stor soffgrupp och matgrupp och på golvet finner du trägolv av ask och på väggarna ljusa tapeter. Bostaden har ett rymligt kök med gott om förvaring i form av skåp och lådor, ytskikten består av delvis laminatbänkskiva samt rostfritt stål, kakel på väggen som stänkskydd samt praktisk plastmatta på golvet. På markplan finner du även en praktisk tvättstuga som är delvis kaklad samt ett litet förråd under trappan. På ovanvåningen är det tre stycken sovrum varav två är större än det tredje, garderober i samtliga rum samt en enhetlig plastmatta och vita tapeter på hela övervåningen. På detta plan finner du också det större badrummet som är utrustat med wc, handfat med kommod, överhängande spegel med hylla, dusch samt våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggar.

Detta lugna bostadsområde ligger på utkanten av Hertsön med närhet till härlig natur och Hertsöfjärden. Ca 500 meter bort når du även Hertsötorget som har både livsmedelsbutik, hållplats för kollektivtrafik, förskola, grundskola, idrottsplaner, frisör, gym samt restaurang & café.

Välkommen att anmäla intresse redan idag!

Bilder

Kommande bild

Planritningar

Bottenplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Tomträtt

BOAREA

108 kvm

TOMTAREA

274 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

2 445 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Om området

Hertsön består av bostadsområdena Hertsö kullar, Hertsölund, Hertsö ängar, bostads- och arbetsplatsområdet Hertsö centrum samt arbetsplatsområdet Kalvholmen.

Hertsön ligger 5 kilometer öster om Luleå centrum och är det största bostadsområdet i Luleå utanför Centrum, både till ytan och till befolkningsmängden. Hertsön byggdes som en del av miljonprogrammet, då planerna på Stålverk 80 skulle ge Luleå en befolkningsökning och allmänt uppsving.

KOMMUNIKATION

Genom Hertsön går linjebuss 1, 5 & 10. Alla bussar går via Luleå Centrum. 1:an går till Sunderbyn, 5:an till Porsön och universitetet, 10:an går till Gammelstad. (llt.lulea.se)

NÄRSERVICE

Hertsön har livsmedelsbutik, restauranger, frisörer och en kiosk. Här finns även bibliotek, badhus och fritidsgård. Vid Hertsö centrum finns två kyrkor; Evangelisk-lutherska Hertsö kyrka och en læstadiansk kyrka.

I Hertsön finns en lågstadieskola (F-3), en låg- och mellanstadieskola (F-6) och en mellan- och högstadieskola (4-9). Här finns sex förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Hertön har en hälsocentral (det som tidigare hette vårdcentral).

ÖVRIGT

Här finns flera föreningar, några exempel är Luleå Koloniförening, PRO och fotbollsföreningen Luleå SK. Här finns också Hertsö Idrottsplats med tre fotbollsplaner i naturgräs, konstgräs och grus, tennisplan och bangolf. Om vintrarna görs konstgräsplanen om till bandyplan och en ishockeyrink sätts upp där tennisplanen annars står. Lekpark, nära till skjutbanor och modellflygfält
(lulea.se)

Ekonomi

EL

6 383 kr

VA

8 019 kr

UPPVÄRMNING

13 344 kr

RENHÅLLNING

1 593 kr

TILLKOMMANDE KOSTNAD, TOMTRÄTTSAVGÄLD

6 500 kr / år

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

29 339 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

7 988 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är hämtade från Luleå Kommun och Luleå Energi och är nuvarande ägares faktiska förbrukning och kostnad. Kostnad för försäkring och fastighetsavgift tillkommer. Tänk på att driftskostnaden varierar beroende på familjesammansättning och levnadsvanor.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1975

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

2 701 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

2-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Hertsön 11:906

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 065 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

797 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

526 700 kr

Tomt

AREAL

274 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1976-12-23)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Luleå Hertsön GA:34

Viktiga dokument & länkar

Ifylld frågelista
Viktig information - Fastighet Luleå
Kommande

Karta

Luleå Hertsön

Krusbärsstigen 41

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg