Carl Lundholm

Hemma överallt i Luleå

Din mäklare i Luleå

Kontakta mig

Carl Lundholm

Omdömen från mina kunder

"Ger Carl 5/5. Alltid bra kontrakt och uppdatera en alltid i god tid. Riktigt driven och ett grymt engagemang."
Hugo H5 dagar
Verifierad kund
"Vi förväntade oss att mäklaren skulle vara saklig och informativ, vilket han uppfyllde. Att han dessutom hade ett vänligt och trevligt bemötande utan överdrifter ger toppbetyg."
Monika Å5 veckor
Verifierad kund
"Carl är mycket professionell och jag ger han mina varmaste rekommendationer. Det var den andra gången som jag använde mig av Husman Hagberg (första i Luleå) och jag kommer troligtvis aldrig använda någon annan mäklarfirma igen."
Rikard M5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Kul att du vill lära känna mig. Mitt namn är Carl Lundholm och jag arbetar som fastighetsmäklare på Husmanhagberg Luleå. Jag är en energisk ung kille som älskar att arbeta inom försäljning samtidigt som jag får träffa nya människor. De tre bästa egenskaperna som kännetecknar just mig är engagerad, ödmjuk och driftig. Som fastighetsmäklare värdesätter jag tillgänglighet, god kommunikation och resultat över mina kunders förväntningar. Jag vill nu veta mer om dig, så går du i sälj- eller köptankarna, önskar en värdering eller vill bara prata om bostadsmarknaden, tveka inte på att höra av dig eller ta en sväng förbi kontoret. Oavsett om det gäller Bostadsrätt, villa eller fritidshem finns jag här för att hjälpa dig. Vi ses där ute!

Mina försäljningar

Carl Lundholm

Reg. Fastighetsmäklare

070-311 21 65

carl.lundholm@husmanhagberg.se

Boka tid med Carl direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg