Alicia Königsson

Hemma överallt i Luleå

Din mäklare i Luleå

Kontakta mig

Alicia Königsson

Omdömen från mina kunder

"Trevlig och hjälpsam. Bra svar på frågor jag ville veta. Omtänksam vid köpet av lägenheten. Duktig säljare. Mvh Ulla"
Ulla J9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, rakt på sak, kommunikativ och ärlighet är egenskaper jag ville förknippa med Alicia. Under hela processen har hon levt upp till mina höga krav på service och professionalism. Hon visade sig också mycket anpassningsbar till min livssituation vilket fick processen att fortlöpa som smort. Är därmed mycket nöjd med Alicias insats och HusmanHagberg som helhet. "
Viktor A9 veckor
Verifierad kund
"Helt ok skötte det bra kunde sin sak på ett professionellt sätt "
Sigrid J13 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och driftig mäklare som svarar på frågor snabbt. Kan varmt rekommendera denna hängivna mäklare!!"
Torgeir H13 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare med personligt engagemang och driv. Alicia är professionell och ärlig genom hela processen. Alicia kan varmt rekommenderas till andra säljare och köpare."
Helena H13 veckor
Verifierad kund
"Alicia är lättsam och proffessionell, svarade snabbt och tydligt på de frågor jag hade kring huset och processen. Som köpare har jag förlängningen att mäklaren ska vara en neutral kontakt mellan mig och säljaren. Det tycker jag att Alicia hanterade på ett bra sätt."
Roger R15 veckor
Verifierad kund
"Alicia är väldigt duktig, engagerad och professionell mäklare. Kan varmt rekommenderas! Hon guidade oss igenom hela försäljningen på ett exemplariskt sätt."
Helena H15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, vad roligt att du hittat hit! Att få jobba med människor har alltid varit mitt kall, det absolut roligaste jag vet är att träffa nya spännande individer och få hjälpa dem att uppnå sina mål. I mäklaryrket fann jag helt enkelt min plats, i mina ögon är försäljningen av ettan, stugan eller huset med havsutsikt precis lika roligt då de är människorna bakom som driver mig. Varje dag går jag till jobbet med inställningen att kvalitén på min tjänst ska överträffa mina kunders förväntningar, inte minst för att få nöjda kunder men också för att skapa långsiktiga relationer. I mitt mäklaryrke jobbar jag efter en tydlig plan, rak kommunikation och tydligt utsatta mål. Allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären. Jag är kontaktbar veckans alla dagar, tveka inte att kontakta mig om du har funderingar kring marknaden, värdet på din fastighet eller om du går i köp/säljtankar! Välkommen att kontakta mig när du vill träffa en mäklare som överträffar dina förväntningar!

Mina försäljningar

Alicia Königsson

Reg. Fastighetsmäklare

0730284341

alicia.konigsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Alicia direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg