190

Mjölkudden, Luleå

Tryséns gränd 17Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

178 kvm

BIAREA

90 kvm

TOMTAREA

1 210 kvm

BYGGÅR

1964

DRIFTSKOSTNAD

4 333 kr/månad

Stort och välplanerat hus med garage, delvis älvutsikt och fin tomt i lugnt läge!

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa belägen på populära Mjölkudden. Lummig tomt på sista kvarteret, helt utan genomfartstrafik. Här erbjuds en bostad om hela 178 kvadratmeter i boyta med mycket potential.

Detta generösa Thurfjellshus bjuder på stora sällskapsytor i form av ett vardagsrum i vinkel och fantastiskt fint ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier samt angränsande hall med separata avhängningsytor och garderober. Huset har även en inredd övre plan med stort allrum, tre sovrum samt ett badrum som renoverades 2010 med dubbla handfat och badkar. Idag har huset tre sovrum men det finns goda möjlighet att göra fler.

Fjärrvärme indraget, yttertaket bytt(2017), 3-glas fönster samt ny el(2019).
Garaget rymmer potentiellt två bilar (en port) och ger dig samtidigt gott om plats för förvaring. Den lummiga och stora tomten ger plats för både lek och avkoppling i en naturnära miljö.

Älven ligger inom bekvämt avstånd och ger dig möjlighet till avkopplande promenader längs stranden samt älvglimt från husets övre plan. Denna villa erbjuder allt det där extra som du och din familj behöver – stora ytor, närhet till både natur och stadsliv samt en barnvänlig omgivning. Välkommen till Tryséns gränd!

Bilder

Kommer snart!

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Karta

Luleå Mjölkudden

Tryséns gränd 17

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret