Mäklare i Stockholm

Vill du veta värdet på din bostad?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen för att värdera din bostad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Stockholm

En bra mäklare ska inte bara vara proffs på lägenheter och villor. Du ska också kunna få svar på annat kring ditt boende eller din bostadsaffär. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Stockholm, hittar du alltid en fastighetsmäklare från HusmanHagberg i ditt område.

HusmanHagberg har funnits i Stockholm i över 20 år och vi vet hur stockholmare vill bo och vart de vill flytta. Våra mäklare kan ge dig goda råd kring det som höjer värdet på din bostad och berätta vad du ska tänka på utifrån just din egen situation.

Vi ger dig alltid dig bästa möjliga förutsättningarna kring försäljning eller köp av bostadsrätt, hus eller fastighet. Vi svarar givetvis på frågor om bolån, fastighetsskatt, uppskov och annat som hela tiden förändras och kanske är svårt att hålla koll på om man är ny i marknaden eller inte gjort en bostadsaffär på ett tag.
Välkommen till oss på HusmanHagberg när du vill göra en bra bostadsaffär i Stockholmsområdet.

Omdömen från våra kunder

"Proffsig, kunnig, erfaren, lätt att ha och göra med"
Stefan L5 veckor
Verifierad kund
"Jag valde att anlita Marcus efter rekommendation från vänner. Och det ångrar jag inte! Jag har haft med 3-4 andra mäklare att göra vid både försäljning och köp, och Marcus är helt klart den jag har haft störst förtroende för genom hela processen. Att han är väldigt trevlig och har stor lokalkännedom är också ett plus. Jag rekommenderar Marcus varmt!"
Johanna S2 veckor
Verifierad kund
"Louise är en fantastisk mäklare! Med stort engagemang och driv gav hon aldrig upp trots en utdragen process. Hon är professionell, tillgänglig , ärlig, och trygg i sin yrkesroll och ingav hopp genom hela processen med sin positiva personlighet. . "
Christin A4 dagar
Verifierad kund
"Snabbt enkelt vid affär, kunnig mäklare"
Joakim J4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig mäklare som hanterat försäljningen snabbt och smidigt. Mycket nöjd!"
Jeanette H5 dagar
Verifierad kund
"Wilhelm är den bästa mäklare vi någonsin har haft kontakt med. Han är mycket professionell, saklig, lyhörd, empatisk. Ger omedelbar feed back på händelser vilket är oerhört värdefullt. Outtröttlig i sin ambition att affären ska gå igenom. Dessutom är han mycket trevlig. Anlita honom!"
Marianne B2 veckor
Verifierad kund
"Han ger ett genuint intryck och skapade en trygg känsla genom hela köpprocessen. Väldigt nöjda med både bemötandet och servicenivån."
Gustav R6 dagar
Verifierad kund
"Proffisionell och metodisk samt snabb process. "
Paul R1 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent. Han gav oss ett lugn inför en trög marknad... gjorde allt för att sälja vårt hus, med många olika slags visningar samt omfotografering för att maximera möjligheterna. Upplägget, att utan "tvång" kunna förbereda för försäljning, var mycket uppskattat och gav oss handlingsfrihet och trygghet"
Mats Ingvar N3 veckor
Verifierad kund
"Snabb, tillgänglig och bra på alla sätt!"
Anja B5 veckor
Verifierad kund
"Det viktiga för mig när jag väljer mäklare är att hen gillar sitt jobb och kommer att göra sitt yttersta för att få ett bra pris utan att töja på gränser eller ärliget. Det näst viktigaste är snabbhet och flexibilitet. Jag valde Johan och är helnöjd! "
Joanna E2 veckor
Verifierad kund
"Daniel har ett väldigt fint bemötande och ett enormt tålamod för någon med tusen frågor och funderingar. Han har varit stöttande och peppande när det behövts och oerhört hjälpsam med allt. Han är en stjärna!"
Cecilia A3 dagar
Verifierad kund
"Martin är engagerad och hjälpsam i samtliga delar, från visning och hela vägen framåt. Vidare är han proaktiv och har en förmåga att såväl hitta som att skapa förutsättningar till en affär. Jag är mycket nöjd med Martin."
Tony Mikael L2 veckor
Verifierad kund
"Vi tyckte att han gjorde bra jobb vi är tacksamma "
Almaz T3 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Kunnig och duktig personal. "
Mats E3 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig, rak och tydlig. Riktigt bra mäklare!"
Dilan A4 veckor
Verifierad kund
"Johan har under hela processen haft ett professionellt och trevligt samt effektift arbetssätt och bemötande. Jag hade höga förväntningar och dessa blev uppfyllda med råge. "
Rebecka M13 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren bemötte oss på ett bra och förtroendegivande sätt och gav oss hela tiden kontinuerliga återkopplingar om hur processen fortskred, vilket gjorde oss trygga. Vi anser att mäklaren är ambitiös, kunnig och har stor erfarenhet och vi tycker att försäljningen av vårt hus skedde med stor professionalitet och vi är mycket nöjda med hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera ”vår” mäklare till andra som går i försäljningstankar"
Clary Maria L11 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bra bemött och hon levde mer än väl upp till mina förväntningar på alla sätt. Kan varmt rekommendera henne."
Allan S3 veckor
Verifierad kund
"Det har gått jättebra vi har fått tillräckligt info om allt vi är jätte nöjd a"
Sadaf R2 veckor
Verifierad kund
"Så stor guldstjärna i kanten till Martin! Utstrålade kompetens, driv och beslutsamhet och var ett självklart val direkt efter första mötet. Jag var beroende av en snabb affär och han sålde min lägenhet inom loppet av en vecka tack vare att han är väl inarbetad på marknaden. Så tacksam för all pepp och allt stöd från Martin i en, för mig, pressad situation. Varm person och alltid med ett leende. Kunde inte vara mer nöjd och behöver jag anlita en mäklare igen blir valet enkelt! /Jessica"
Jessica F5 dagar
Verifierad kund
"Malin var tillmötesgående och hade alltid ett trevligt bemötande. Hon var snabb att återkoppla och hela köpet av vårt nya hus har gått väldigt smidigt trots en svår marknad. "
Ulrika P2 dagar
Verifierad kund
"Pålitlig, pedagogisk, tog sig tid, trevligt bemötande. Kändes tryggt att köpa bostad med den guidningen vi fick i olika frågeställningar. "
Åsa L3 veckor
Verifierad kund
"Bra presentation material, informativ i processen Utmärkt"
Gunnar L11 veckor
Verifierad kund
"Charlotte är helt fantastisk ! Så otroligt professionell mäklare detta är elitnivå 5 stjärnor! Vi kan varmt rekommendera Charlotte om ni vill ha en snabb och smidig försäljning med ett exemplariskt bemötande och kompetens. Mvh Maid Smajic & Johanna Åkesson ( Kedjebacken 4B) "
Maid S5 dagar
Verifierad kund
"Detta var min andra gången HusmanHagberg har fått min förtroende för att sälja en lägenhet. Jag är 100 % nöjd med professionalismen under hela försäljningsprocessen. Jag rekommenderar verkligen denna mäklarfirman. "
Jamilette Del Socorro M2 veckor
Verifierad kund
"Javier var väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Det märktes att han är erfaren vilket gjorde att det kändes tryggt att ha honom som mäklare. Han var tydlig och snabb i sin kommunikation och hela processen gick mycket smidigt. Jag var mycket nöjd med honom och kan bara rekommendera honom."
Sebastian Z8 veckor
Verifierad kund
"En smidig och bra process. Louise var väldigt professionell och förtroende ingivande. "
Tekla W4 dagar
Verifierad kund
"Lugn, trevlig och trygg i sitt bemötande. Sakkunnig, professionell och vi hade en bra kommunikation under hela processen."
Johanna N1 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och seriös mäklare :)"
Ida L4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemött av mäklare. Han hade en massa bra idéer och la verkligen tid på att få ut så mycket som möjligt från min lägenhetsförsäljning. Kan rekommendera honom stort."
Alexander B19 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och trevligt bemötande, bra informationsflöde, snabba och utförliga svar på våra frågor. Dessutom fick vi stort förtroende för mäklarens generella och breda kunskaper och kompetens inom fastighetsmarknaden. "
Judit U11 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! Emma var engagerad och tillgänglig genom hela processen, gav oss flera värdefulla tips. Riktigt professionell och trevlig, bättre än så blir det det inte :)"
Josefin J4 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var inte för på men hon pushade när det behövdes. Försäljning gick snabbt och vi blev nöjda med priset. Jag blev aldrig kontaktad i onödan under försäljningen."
Marko Å10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och informativ mäklare, rekommenderar starkt. "
Edward K2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillmötesgående och professionell."
Cecilia N2 veckor
Verifierad kund
"I would like to express my sincere appreciation to Mr Per Stenmark for his exceptional service and assistance in helping us finding our home. From the very beginning, he displayed a remarkable level of professionalism. He explained everything in both English and Swedish, patiently answered our questions and his proactive communication and prompt responses made the entire experience smooth and stress-free."
Achini Sandeepani K2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var trevlig, proffsig och smidig vid bostadsköpet."
Anders Å2 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare från start till kontraktskrivningen. "
Viktor G25 veckor
Verifierad kund
"Väldigt omhändertagande och flexibel. Snabb kommunikation!"
Maja G3 dagar
Verifierad kund
"Marcus är en noggrann och trevlig mäklare med koll på alla delar, det kändes tryggt att köpa bostad via honom. "
Kajsa S1 dagar
Verifierad kund
"Rebecca är en hård arbetare och svara alltid snabb! En själv drivande säljare med enorm entusiasm. "
Pei L6 dagar
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. "
Bengt Einar Anders K27 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och proffsigt bemötande hela vägen. Rekommenderas absolut!"
Rolf Egil Emanuel B2 veckor
Verifierad kund
"Andra gången vi gör lägenhetsaffär med Alexander Schöllin. Lika positivt rakt igenom som förra gången. "
Glenn S1 dagar
Verifierad kund
"Emelie är proffs. Hon är trevlig / glad och alltid förberedd. Kan starkt rekommendera"
Tomasz T3 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och förtroendeingivande och trevlig!"
PIA MARIE S1 veckor
Verifierad kund
"Topp mäklare! Lyhörd, snabb på återkoppling, och hängiven."
Francesco B4 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Jessica jobbade hård för att sälja lägenheten och hon är duktig på sitt jobb. Jag rekommendera gärna henne till andra som behöver. "
An-Si W2 veckor
Verifierad kund
"Louise är supertrevlig och kompetent och löste bostadsaffären supersmidigt! "
Anna-Karin P4 dagar
Verifierad kund
"Felicia var extremt proffsig och skötte alla aspekter av sitt uppdrag exemplariskt! "
Henrik D3 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig, rak och tydlig. Riktigt bra mäklare!"
Muzaffer T2 veckor
Verifierad kund
"Otroligt duktig mäklare. Väldigt pålitlig och informativ. Kändes väldigt tryggt. Rekommenderas starkt. "
Alan Sercan G2 veckor
Verifierad kund
"Lugn, trevlig och trygg i sitt bemötande. Sakkunnig, professionell och vi hade en bra kommunikation under hela processen."
Johanna N1 veckor
Verifierad kund
"Han va bra, förklarade allt på ett tydligt sätt! Lättsam och professionell. "
Therese H5 veckor
Verifierad kund
"Bra duktig mäklare, ger lite extra"
Mats Gunnar P3 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig och lysande på mina behov, la ner mycket tid och var alltid anträffbar. Kommer rekommendera Philip till alla som ska sälja sin lägenhet."
Oliver P3 veckor
Verifierad kund
"Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt. Allt gick smidigt och bra. "
Peter F2 veckor
Verifierad kund
"- Vi hade Johan Lundberg som vår mäklare, han är mycket trevlig och proffsigt, vi är nöjda och kan tänkta oss att rekommendera honom."
Hua Mei J14 veckor
Verifierad kund
"Bra och positiv rakt igenom. Rekommenderas. "
Sara Maria B2 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt att ha Kajsa som mäklare. Jag fick dagliga uppdateringar och hon var väldigt lyhörd för våra behov och önskemål. Kan verkligen rekommendera!"
Elisabet K7 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var väldigt lyhörd och flexibel gällande hur vi ville lägga upp vår försäljningsstrategi samtidigt som han kom med bra konkreta förslag på hur försäljningen kunde göras på bästa sätt. Han var alltid lätt att få tag på och gav snabbt svar på de frågor och funderingar vi hade. Man fick alltid ett otroligt positivt bemötande som även ingav mycket förtroende. Han satte upp väldigt realistiska förväntningar baserat på fakta samt hans egen erfarenhet av området och marknaden. Överlag presterade Sebastian över förväntan och jag kan verkligen rekommendera honom!"
Hanna Å2 veckor
Verifierad kund
"Det var mycket trevligt att arbeta med Vincent. Han tog sig tid att förklara allt för oss och gav oss en bra och säker känsla av hela transaktionen."
Martin K2 veckor
Verifierad kund
"Philip är en av de absolut bästa mäklarna i Stockholms innerstad - och då har jag träffat många. Han är otroligt serviceminded och genuin och ser till både köparens och säljarens bästa. Kan varmt rekommendera Philip! "
Hanna H12 timmar
Verifierad kund
"Bra bemötande och snabb hjälp med vår försäljning. Trots osäker marknad lyssnade mäklaren på våra önskemål. "
Yvonne P28 veckor
Verifierad kund
"Abbe är en duktig mäklare med erfarenhet. Han kan sitt jobb och man kan lita på honom hundra procent."
Asra Tareq E2 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren kändes kunnig, trevlig och tillmötesgående. Vi fick information och svar på våra frågor."
Lena W11 veckor
Verifierad kund
"Vi är oerhört nöjda med den proffsiga, ärliga och snabba hjälpen vi fick i samband med försäljning av min mors bostad på Vänortsstråket. Det har känts tryggt och stabilt hela vägen, det hade inte kunnat blivit bättre, TACK!!"
HELENE G22 veckor
Verifierad kund
"Malin is an absolute professional. She has an amazing work ethic, a great network and knows how to handle difficult situations. We are very pleased with her work and happy that we got to work with her. She found us our dream house. we will forever be grateful to Malin "
Nelson F2 veckor
Verifierad kund
"Bra och personligt stöd genom hela processen."
Carin M2 veckor
Verifierad kund
"Sålde min lägenhet med hjälp av Kajsa som varit en fantastisk mäklare genom hela försäljningsprocessen. Väldigt hjälpsam, kunnig och närvarande igenom hela processen. Kan varmt rekommendera Kajsa i dessa tuffare tider på bostadsmarknaden. "
Viktor W6 veckor
Verifierad kund
"Erfaren och hjälpsam mäklare. "
Kajsa P4 veckor
Verifierad kund
"5/5, Charlotte är en glad och utåtriktad mäklare. Hon jobbade proaktivt med min försäljning och det underlättade mycket för mig när vi själva hade köpt ny bostad."
Patrick N3 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Torbjörns insats, rekommenderas!"
Anton A5 veckor
Verifierad kund
"Det var en fröjd att köpa bostad av Wilhelm. Wilhelm är en professionell mäklare med yrkesstolthet och som verkligen är beredd att göra jobbet. Uppskattade hans tydlighet och kommunikativa sida extra mycket. Kan varmt rekommenderas!"
Ulrik S2 veckor
Verifierad kund
"Madeleine lägger hela hjärtat i försäljningen. I tider då lägenheter och hus inte säljer sig själva är Madeleines engagemang A&O för en lyckad försäljning. "
Maximilian G2 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en noggrann och trevlig mäklare med koll på alla delar, det kändes tryggt att köpa bostad via honom. "
Kajsa S1 dagar
Verifierad kund
"Andra gången vi gör lägenhetsaffär med Alexander Schöllin. Lika positivt rakt igenom som förra gången. "
Glenn S1 dagar
Verifierad kund
"Madeleine lägger hela hjärtat i försäljningen. I tider då lägenheter och hus inte säljer sig själva är Madeleines engagemang A&O för en lyckad försäljning. "
Maximilian G2 veckor
Verifierad kund
"Kommer definitivt att vända mig till husmanhagberg Farsta när det blir aktuellt för försäljning för min del. En mäklare som jobbar för både säljare som köpare. Enligt min ödmjuka åsikt så är det precis så jag önskar att en mäklare ska agera."
Camilo M3 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, kunnig och med professionellt utförande, hela vägen från värdering till försäljning. Mötte alla förväntningar för en lyckad försäljning!"
Fabiola W5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, saklig och erfaren mäklare som man får stort förtroende för. En mäklare som jag/vi gärna rekommenderar."
Elsie J1 veckor
Verifierad kund
"ett mycket bra möte det blev som jag önskade Malin är duktig och mycket trevlig vi är inte helt klara med köpet men allt känns bra "
Birgitta C2 veckor
Verifierad kund
"Jag har inte varit direkt inblandad i försäljningen men fått återkoppling på att det gått bra och kunden är nöjd"
Ana Maria G5 veckor
Verifierad kund
"Daniel skötte sitt jobb med att sälja min lägenhet med bravur! Han kommunicerade hela tiden om status och om hur vi skulle ta nästa steg. Med tanke på vilken marknad som råder nu så navigerade han försäljningen på bästa sätt. Kan verkligen rekommendera Daniel!"
Johan F3 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är en hård arbetare och svara alltid snabb! En själv drivande säljare med enorm entusiasm. "
Pei L6 dagar
Verifierad kund
"Philip är en av de absolut bästa mäklarna i Stockholms innerstad - och då har jag träffat många. Han är otroligt serviceminded och genuin och ser till både köparens och säljarens bästa. Kan varmt rekommendera Philip! "
Hanna H12 timmar
Verifierad kund
"Bra bemötande och hjälpt med de frågor och funderingar vi haft. Vi är som helhet nöjda med Marcus! "
Johannes B2 veckor
Verifierad kund
"Professionellt, närvarande, tillgängligt, lyhört och personligt"
Jonas F3 veckor
Verifierad kund
"Hej. Jag är glad ock nöjd Mvh Margarita"
Margareta P14 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och bra bemötande. Tillgänglig och sakkunnig gällande frågor som dök upp längs vägen. Vi kan varmt rekommendera David som mäklare."
Felicia H4 veckor
Verifierad kund
"David är snabb och tydlig i sin kommunikation, han var också mycket tillmötesgående och flexibel vilket i vårat fall som utlandssvenskar gjorde hela transaktionen i princip stressfri. Ger honom mina bästa rekommendationer "
Mats S4 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och kunnig. Ger sin tid att svara på mina frågor. Jag är nöjd med köpet."
Dimitris N4 veckor
Verifierad kund
"Martin är engagerad och hjälpsam i samtliga delar, från visning och hela vägen framåt. Vidare är han proaktiv och har en förmåga att såväl hitta som att skapa förutsättningar till en affär. Jag är mycket nöjd med Martin."
Tony Mikael L2 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit i kontakt med Torbjörn som köpare. Han har väldigt trevligt bemötande och varit bra i sin kommunikation och i sitt arbetssätt, proffsig och kunnig i sitt arbete. Hälsningar Reshad Isso Sefa Mousa "
Reshad I13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tydliga i sin kommunikation och alltid nära till hands. Mäklaren Jessica känns genuin och ärlig, och har gjort ett strålande jobb!"
Federico M23 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, tillgänglig, bra bemötande . Hjälper till genom hela processen."
Agneta Linnéa M6 veckor
Verifierad kund
"Bra duktig mäklare, ger lite extra"
Mats Gunnar P3 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt och lätt att arbeta med samt väldigt bra kännedom om området, bästa förlag till ett bättre affär samt flexibel "
Esmael Z2 veckor
Verifierad kund
"Vincent är trygg och lugn och ger ett gott intryck. Han gjorde ett bra jobb med försäljningen av min lägenhet."
Karl H2 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och trevlig mäklare. "
Henrik R2 veckor
Verifierad kund
"Så stor guldstjärna i kanten till Martin! Utstrålade kompetens, driv och beslutsamhet och var ett självklart val direkt efter första mötet. Jag var beroende av en snabb affär och han sålde min lägenhet inom loppet av en vecka tack vare att han är väl inarbetad på marknaden. Så tacksam för all pepp och allt stöd från Martin i en, för mig, pressad situation. Varm person och alltid med ett leende. Kunde inte vara mer nöjd och behöver jag anlita en mäklare igen blir valet enkelt! /Jessica"
Jessica F5 dagar
Verifierad kund
"Bra kontakt och bra uppstyrt av mäklare Fredrik! Vi är supernöjda hittills! "
Mathilda F1 veckor
Verifierad kund
"Han ger ett genuint intryck och skapade en trygg känsla genom hela köpprocessen. Väldigt nöjda med både bemötandet och servicenivån."
Gustav R6 dagar
Verifierad kund
"Fint och professionellt bemötande, känns tryggt med Louise i processen som är tillgänglig och svarar på alla frågor och går igenom allt tydligt."
Frida G2 dagar
Verifierad kund
"Bra kommunikation och genomgång av vad som händer. Sakligt och bra med vad som händer när vi ska flytta och att tänka på. Ingen speciell förväntning på mäklaren men det var bättre än väntat "
Per-arne R4 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig, kompetent & bidrog till ett väldigt smidigt köp. Svarade alltid snabbt och var lätt att få kontakt med."
Staffan M3 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt utfört jobb med bår villaförsäljning "
Hans Erik E3 veckor
Verifierad kund
"Jag blev otroligt bra bemött, Torbjörn har varit tillgänglig för alla frågor och jag har känt mig trygg genom hela affären! Kan varmt rekommendera Torbjörn"
Marie M13 veckor
Verifierad kund
"Han är den bästa, ärliga och transparenta personen att arbeta med. Han känner pulsen på både köpare och säljare och gör verklig mening med försäljningen. Han håller alltid säljarna informerade om framstegen och guidar även hur man kommer till den föredragna försäljningen. Glad att jag valde att jobba med honom."
Sudhakaran S2 veckor
Verifierad kund
"Den va jätte bra, Emma är en jätte bra mäklare"
Malin S3 dagar
Verifierad kund
"Kompetent, snabb och professionell"
Pola S2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt omhändertagande och flexibel. Snabb kommunikation!"
Maja G3 dagar
Verifierad kund
"Jag kände mig väldigt trygg med Kajsa som mäklare. Jag uppskattade verkligen hur hon återkopplade till mig återkommande om läget i processen. Det märks att hon har lång erfarenhet av mäkleri och hon kan Kungsholmen utan och innan. Rekommenderas!"
Johan K5 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig mäklare 10/10"
Oscar A2 veckor
Verifierad kund
"Emelie är väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kan marknaden, gör rimliga bedömningar, blixtsnabb på att svara, tillgänglig 24/7. Dessvärre fick vi för höga förväntningar pga. andra mäklarens inte helt rimliga bedömningar av vår försäljning. Emelie hade ett tufft utgångsläge för att kunna leva upp till våra förväntningar, men lyckades leverera det hon lovade. "
Dmitry S3 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig och lysande på mina behov, la ner mycket tid och var alltid anträffbar. Kommer rekommendera Philip till alla som ska sälja sin lägenhet."
Oliver P3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig, informativ och ärlig, den absolut den bästa mäklare som vi har anlitat."
Dan J2 veckor
Verifierad kund

4.9/5

18483 uppriktiga kundomdömen

  Adress

  • Alviksvägen 25
  • 167 53 Bromma

  Adress

  • Jungfrusundsvägen 1, Träkvista Torg
  • 178 38 Ekerö

  Adress

  • Stockholmsvägen 1
  • 122 62 Enskede

  Adress

  • Ågesta Broväg 66
  • 123 50 Farsta

  Adress

  • Folkparken 6
  • 136 40 Handen

  Adress

  • Stuvstatorget 10
  • 141 42 Huddinge

  Adress

  • Hägerstensvägen 138
  • 126 49 Hägersten

  Adress

  • Viksjöplan 11
  • 175 45 Järfälla

  Adress

  • Kista Torg 4
  • 16491 Kista

  Adress

  • Agavägen 58
  • 181 55 Lidingö

  Adress

  • Nacka Forum, Romanstorget
  • 131 53 Nacka

  Adress

  • Centralgatan 5
  • 149 32 Nynäshamn

  Adress

  • Skarpnäcks allé 52
  • 128 33 Skarpnäck

  Adress

  • Kungsvägen 26
  • 191 45 Sollentuna

  Adress

  • Hantverkargatan 42
  • 112 21 Stockholm

  Adress

  • Götgatan 26
  • 118 46 Stockholm

  Adress

  • Karlbergsvägen 36
  • 113 27 Stockholm

  Adress

  • Karlavägen 63
  • 11449 Stockholm

  Adress

  • Sturegatan 19
  • 172 31 Sundbyberg

  Adress

  • Tyresö centrum
  • 135 40 Tyresö

  Adress

  • Näsbydalsvägen 17
  • 183 31 Täby

  Adress

  • Centralvägen 1
  • 186 31 Vallentuna

  Adress

  • Ångermannagatan 158
  • 162 65 Vällingby

  Adress

  • Gustavbergs Hamn / Tyra Lundgrens väg 6
  • 13440 Gustavsberg

  Adress

  • Hägerstensvägen 138
  • 126 50 Hägersten

  Adress

  • Generalsvägen 94 C
  • 184 51 Österskär

  Värdera din bostad idag

  Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg