Mäklare i Stockholm

Vill du veta värdet på din bostad?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen för att värdera din bostad så godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Stockholm

En bra mäklare ska inte bara vara proffs på lägenheter och villor. Du ska också kunna få svar på annat kring ditt boende eller din bostadsaffär. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Stockholm, hittar du alltid en fastighetsmäklare från HusmanHagberg i ditt område.

HusmanHagberg har funnits i Stockholm i över 20 år och vi vet hur stockholmare vill bo och vart de vill flytta. Våra mäklare kan ge dig goda råd kring det som höjer värdet på din bostad och berätta vad du ska tänka på utifrån just din egen situation.

Vi ger dig alltid dig bästa möjliga förutsättningarna kring försäljning eller köp av bostadsrätt, hus eller fastighet. Vi svarar givetvis på frågor om bolån, fastighetsskatt, uppskov och annat som hela tiden förändras och kanske är svårt att hålla koll på om man är ny i marknaden eller inte gjort en bostadsaffär på ett tag.
Välkommen till oss på HusmanHagberg när du vill göra en bra bostadsaffär i Stockholmsområdet.

Omdömen från våra kunder

"Proffsig, snabb, lyhörd och ambitiös "
Olof T3 dagar
Verifierad kund
"Lyhördig mäklare . Proffsligt på det han gör . Kan starkt rekommendera. Tack för ett riktigt bra jobb 👍"
Isa Filip G13 veckor
Verifierad kund
"Som köpare har jag haft en mycket positiv upplevelse med mäklaren Jennie Göthlin. Jennie var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och mycket engagerad och påläst. Jennies professionalism och personliga engagemang gjorde köpupplevelsen smidig och positiv. "
Seydi C4 veckor
Verifierad kund
"Nils är en fantastisk enastående mäklare. Otroligt charmig, kunnig och erfaren. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till förväntansfulla. Hans förmåga att sälja vår lägenhet på rekordtid och till ett toppris överträffade våra förväntningar. Vi är så tacksamma för Nils och hans insatser. Nils är en fantastisk enastående mäklare. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till förväntansfulla. Hans förmåga att sälja vår lägenhet på rekordtid och till ett toppris överträffade våra förväntningar. Vi är så tacksamma för Nils och hans insatser - Sigtunas bästa mäklare! "
Zumurad Rabi Nori A7 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var inte för på men hon pushade när det behövdes. Försäljning gick snabbt och vi blev nöjda med priset. Jag blev aldrig kontaktad i onödan under försäljningen."
Marko Å27 veckor
Verifierad kund
"Supertrevligt bemötande och hjälpsam! "
Clara L3 dagar
Verifierad kund
"Det var andra bostadsaffären med Wilhem och vi skulle inte tveka en sekund att återkomma igen till honom. Mycket lyhörd och aktiv mäklare med långsiktig tänk och känsla för kundens behov. Super nöjd. "
TAREK B2 veckor
Verifierad kund
"Josefine sålde nyligen en lägenhet åt oss. Jag tycker att Josefin är en driven och ödmjuk mäklare som tar ansvar fullt ut och skapar värde både i kommunkation och resultat. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Josefin. "
Gabriella L1 dagar
Verifierad kund
"Vincent är trevlig, kunnig, informativ och noggrann! Det har varit en fröjd att ha honom som mäklare. /Cecilia"
Cecilia M1 dagar
Verifierad kund
"Mycket vänlig och tillmötesgående. Finns alltid till hands även sent på kvällen. Arbetar intensivt på intressenter och under budgivningen. Proffesionel! "
Elisabet P2 dagar
Verifierad kund
"Emelie was very helpful and great to work with. We were first time home buyers, and she was very patient with all of the various questions we had along the way. "
Jonathan Magee P2 veckor
Verifierad kund
"Jenny har arbetat aktivt med objektet både som kommande och under försäljningen. Hon har varit mkt bra på att lösa problem och hjälp till extra vid fotograferingen.. Jenny är mycket kunnig och vänlig. Rekommenderas."
Eva F1 veckor
Verifierad kund
"Professionellt, även i dessa tider av lågkonjunktur, hög inflation och höga räntor. Vi förlitade oss helt på mäklarens kompetens och erfarenhet och det gjorde vi rätt i."
Sven Erik H1 dagar
Verifierad kund
"Mäklaren bemötte oss på ett bra och förtroendegivande sätt och gav oss hela tiden kontinuerliga återkopplingar om hur processen fortskred, vilket gjorde oss trygga. Vi anser att mäklaren är ambitiös, kunnig och har stor erfarenhet och vi tycker att försäljningen av vårt hus skedde med stor professionalitet och vi är mycket nöjda med hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera ”vår” mäklare till andra som går i försäljningstankar"
Clary Maria L28 veckor
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt! Bra bemött, bra information och lyhördhet. Rekommenderas varmt."
Daniel F6 dagar
Verifierad kund
"Mycket professionell, social och trevlig. Såg till att vi fick mer än vad vi hade förväntat oss för bostaden på en orolig bostadsmarknad. Tydlig och rak på ett mycket positivt sätt. Vi är mycket nöjda med valet av Mats som vår mäklare!"
Johan W4 dagar
Verifierad kund
"tillmötesgående hjälpsam, artig., tyvärr hade vi kort om tid det ansvaret ligger på oss."
Britt J2 dagar
Verifierad kund
"Rebecca har varit väldigt hjälpsam, snabb och flexibel. Rekommenderas! "
Mattias F2 dagar
Verifierad kund
"Professionell, tillgänglig och lätt att ha att göra med. "
Viktor A1 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Kunnig och duktig personal. "
Mats E17 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. "
Bengt Einar Anders K44 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och respektfullt bemötande. Flexibel och snabb med återkoppling."
LYKKE L3 dagar
Verifierad kund
"Mkt trevligt bemött. Mkt engagemang o hjälpsamhet."
Ing-Marie T2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra bemötande. Positiv glad. Jobbar snabbt med goda resultat. Alltid tillgänglig, behjälplig med frågor och funderingar. Toppen mäklare. "
Angelica T3 dagar
Verifierad kund
"Allt har fungerat smidigt sedan första mötet till försäljning. Kan verkligen rekommendera Victor som fastighetsmäklare."
Ulla Carina I3 dagar
Verifierad kund
"Han var väldigt hjälpsam. Svarade alla varan frågor.vi är väldigt njöjda"
Esin K7 veckor
Verifierad kund
"Lugn och bemötande till när jag började bli nervös och slutförde uppdraget ypperligt från start till mål."
Andreas N1 veckor
Verifierad kund
"En fantastisk person,allt gick så smidigt.Bra pris och ett fint arbete i samband med försäljningen.Vi är jättenöjda."
Birgitta B2 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd , proffsig, Hade verkligen koll på köparna kände av och återkom alltid och diskuterade och la fram hur han uppfattade köparna."
Anneli H4 dagar
Verifierad kund
"👍 han vet och han kan , jag rekommenderar honom "
saeid h4 veckor
Verifierad kund
"Han är lätt att jobba med ,han förklarar tyckligt"
Selmin A7 veckor
Verifierad kund
"Marcus ger en verklighetsförankrad värdering och mycket bra råd under försäljningen. Engagerad och flexibel under hela processen och även efter att kontraktet var skrivet. Kan inte annat än att varmt rekommendera Marcus!"
Isak S2 dagar
Verifierad kund
"Jag tycker att Nina är utmärk mäklare som hjälper både säljare och köpare. "
Magdalena S1 dagar
Verifierad kund
"Blev bemöt på ett trevligt och med stort engagemang. Jag är ingen van köpare så gick in i detta utan att veta så mycket men tycker att Kajsa kunde med sitt kunnande styra upp så allt funkade perfekt. Jag tycker mäklaren är väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam. Jag har bara gott att säga, vårat köp var lite krångligt trodde jag med fullmakter och sånt till våran dotter som bor i Stockholm och gjorde detta istället för oss som inte kunde vara på plats men det gick superbra. Väldigt nöjd."
Kurt B9 veckor
Verifierad kund
"Pege är exakt den typen av mäklare som vi som säljare sökte. Lyhörd för våra behov, alltid anträffbar och professionell. Under hela processen var vi trygga med den rådgivning vi fick och med tanke på hur marknaden ser ut så behövdes någon med erfarenhet att luta sig mot. Nu gick vår försäljning, och sedermera även köp, friktionsfritt tack vara bra koordination av mäklaren. Vi kan varmt rekommendera honom."
Jörgen S2 veckor
Verifierad kund
"Proffsig med ett personligt bemötande som går utöver det vanliga. Skötte våran känsliga situation med ett lugn och hittade precis rätt köpare för oss. Annika får våra varmaste rekommendationer."
Jimmy P14 veckor
Verifierad kund
"Anders gav mest förtroende med sin erfarenhet som mäklare "
Göran G2 veckor
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt! Bra bemött, bra information och lyhördhet. Rekommenderas varmt."
Daniel F6 dagar
Verifierad kund
"Johan var kunnig, saklig och trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd"
maarit N5 veckor
Verifierad kund
"Maria hjälpte oss att sälja vår lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt. Vi fick ett pris som blev nöjda över och upplevde processen som mycket positiv. Hon var både flexibel och tillmötesgående och förstod snabbt våra behov och önskemål. Vi rekommenderar varmt Maria som mäklare! "
Julia Elsa Ingeborg V4 dagar
Verifierad kund
"Det finns mäklare som har visning och så finns det mäklare som Mats som gör allt & alltid det lilla extra. Vi är såååå nöjda. Har både köpt & sålt av Mats tidigare. Alltid proffsigt bemötande, effektiva & pålitliga. Rekommenderar Husmanhagberg Haninge med Mats, Daniel & Martin, Verkligen skillnad på mäklare & mäklare, tack för denna gång! På återseende "
Emma L2 veckor
Verifierad kund
"Stina var otroligt hjälpsam och tillmötesgående på alla sätt. Väldigt förtroendeingivande."
Mikael T9 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och bra - hjälpsamma och trevliga"
Oliver S1 veckor
Verifierad kund
"En riktigt duktig mäklare som lyssnar och för min del engagerad i försäljningen. Kan varmt rekommendera henne. "
Christer H4 dagar
Verifierad kund
"Hon är den bästa mäklaren jag har haft. Jag har sålt ca 10 bostäder genom åren. Ett enormt engagemang och väldigt tydlig information om hur läget ligger till. Skötte förhandlingarna klockrent. Jag kände mig både sedd och att hon verkligen ville mitt bästa. "
Niklas S3 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, noggrann, professionell och lätt att ha att göra med."
Cecilia Christensson F14 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och väldigt aktiv i jobbet från att bestämma upplägg ända fram till avslut."
Pär Martin H1 dagar
Verifierad kund
"Jag har köpt och sålt flera fastigheter/bostadsrätter. Kajsa är utan tvekan den mest professionella mäklaren jag anlitat eller haft kontakt med som köpare!"
Gunilla S9 veckor
Verifierad kund
"När jag köpte min lägenhet av Ramzi Hamam 2014 så visste jag att det är han som ska sälja min lägenheten. Han sålde min lägenhet när marknaden är dom värst bara under någon vecka. Han finns alltid till hjälp och kan alltid nås på både tele och Mail. Rekommenderar starkt Ramzi och hans team på HusmanHagberg Kista. "
Amin Khosravi M1 veckor
Verifierad kund
"Hon är den bästa mäklaren jag har haft. Jag har sålt ca 10 bostäder genom åren. Ett enormt engagemang och väldigt tydlig information om hur läget ligger till. Skötte förhandlingarna klockrent. Jag kände mig både sedd och att hon verkligen ville mitt bästa. "
Niklas S3 dagar
Verifierad kund
"Jättenöjd med Victors bemötande. Tillmötesgående, hjälpsam och professionell. Han levde upp till alla mina förväntningar. Rekommenderas varmt!"
Åsa E2 dagar
Verifierad kund
"Bra bemötande, flexibel och tillmötesgående. Snabb respons!"
Malin G2 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren (Petrah) gör ett bra jobb och är saklig. Lasse "
Lars H5 veckor
Verifierad kund
"Stort engagemang från start till slut! Är supernöjd med Jessica som mäklare och skulle rekommendera henne till alla som köper/säljer i Solna och Sundbyberg."
Sara B3 dagar
Verifierad kund
"Trevlig o kunnig påläst. En tjej som verkligen kan vårt närområde."
Sören J2 veckor
Verifierad kund
"Jättenöjd med Victors bemötande. Tillmötesgående, hjälpsam och professionell. Han levde upp till alla mina förväntningar. Rekommenderas varmt!"
Åsa E2 dagar
Verifierad kund
"Hej! Kajsa matchade mig med rätt säljare och köpet blev av direkt! Helt okomplicerat. Kan inte tacka henne nog. MVH Aida "
Aida B5 veckor
Verifierad kund
"Duktig, kunnig och mycket behjälplig i och med fastighetsköp. "
Ronny G2 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var proffesionell och tydlig vilket jag uppskattar. "
Marit S6 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött både proffsigt och personligt av säljaren. Fick god information om förväntningar av försäljning och hur bostad marknaden ser ut i dagsläget. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Säljaren förstådd våra behov och förhandlade efter det."
Makda G5 dagar
Verifierad kund
"Bra bemötande och snabb hjälp med vår försäljning. Trots osäker marknad lyssnade mäklaren på våra önskemål. "
Yvonne P44 veckor
Verifierad kund
"Professionell och omsorgsfull service! Tillmötesgående och tålmodig, vilket gav fantastiskt resultat vid försäljning! "
Frida B2 timmar
Verifierad kund
"Felicia bemötte oss vänligt och respektfullt. Hennes arbete kan beskrivas som mycket professionellt, där hon är väl insatt i det objekt hon förmedlar. Hon inger förtroende och hög arbetsetik. Vi tvekar inte att vända oss till henne igen. "
Andreas C3 dagar
Verifierad kund
"Mycket proffsig och engagerad mäklare!"
Sara S4 veckor
Verifierad kund
"Valde att anlita David även vid denna bostadsförsäljning. Kände mig trygg hela vägen trots en trög bostadsmarknad. Rekommenderas varmt."
Erik R3 veckor
Verifierad kund
"Erfaren, duktig och trevlig. God kännedom om området. "
Helen G6 dagar
Verifierad kund
"Tryggt och kunnigt. Rekommenderas."
Maria G6 dagar
Verifierad kund
"Proffsig och bra hjälp med en överlåtelse av lägenhet som inte var ute på marknaden"
Niklas S1 dagar
Verifierad kund
"Siyar är lugn och säker och hanterar försäljningsprocessen med stabil hand. Hans erfarenhet gör att han känns trygg och realistisk i bostadsvärderingen, marknadsläget, förhoppningarna och planen framåt. I en mer avvaktande marknad har detta varit stabilt och transparent då man varken hoppas på mer eller mindre aktivitet än vad som är rimligt. En annan mäklare kan möjligtvis ge ett mer "taggat" intryck, men då det i slutändan är köparens känsla och köpvilja som avgör är jag säker på att Siyars kunskap och realism ger ett tryggt intryck även för köparen. Siyar är varmt rekommenderad."
Riccard A2 veckor
Verifierad kund
"Trygg mäklare som håller en öppen dialog med både köpare och säljare"
Hanna M1 dagar
Verifierad kund
"Ärlig och uppriktig. Tydig och lugn. Tillgänglig för frågor. Serviceinriktad."
Ola B1 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, realistisk försäljningsplanering, gott samarbete. "
Deniz A2 veckor
Verifierad kund
"Johan har under hela processen haft ett professionellt och trevligt samt effektift arbetssätt och bemötande. Jag hade höga förväntningar och dessa blev uppfyllda med råge. "
Rebecka M30 veckor
Verifierad kund
"Hej. Jag är glad ock nöjd Mvh Margarita"
Margareta P31 veckor
Verifierad kund
"Tack vare Rebeccas höga kompetensnivå i kombination med lyhördhet så känner jag mig fullständigt trygg och nöjd med denna försäljning. Jag är glad att jag gav förtroendet till Rebecca. Stort tack för ett proffsigt bemötande. John"
John Erik W1 dagar
Verifierad kund
"Siyar överträffar alla andra mäklare vi träffat. Han är mycket påläst och professionell, men framför allt så är han ett bra bollplank och lyssnar. Rekommenderas varmt!"
Eugen C2 veckor
Verifierad kund
"Med mycket tålamod och lyhördhet har Siyar hjälpt oss sälja vår första lägenhet, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen! "
Frida J1 veckor
Verifierad kund
"Han hjälpte till med ett enkelt snabbt köp för min första bostad, allt gick smidigt och han var alltid glad o posetiv, Daniel är en mäklare ja kommer kontakta nästa gång ja ska köpa/sälja en bostad 👍🏻😁"
Axel N1 veckor
Verifierad kund
"Maria hjälpte oss att sälja vår lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt. Vi fick ett pris som blev nöjda över och upplevde processen som mycket positiv. Hon var både flexibel och tillmötesgående och förstod snabbt våra behov och önskemål. Vi rekommenderar varmt Maria som mäklare! "
Julia Elsa Ingeborg V4 dagar
Verifierad kund
"Speciellt tack till HusmanHagberg Kista som är mycket samarbetsvilliga och hjälpsamma. "
Saleh R5 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk kommunikation och ett värnande om att processen ska ske på rätt sätt och med tid för reflektion! "
Erik A5 dagar
Verifierad kund
"Vår mäklare var proffsigt, positiv och gav ett tryggt och trevligt bemötande. Skulle definitivt rekommendera Petrah till andra. Malin "
Malin K3 veckor
Verifierad kund
"Skapar en trygghet genom hela processen och gör det lilla extra. Extremt nöjda över hela processen!"
Adam P1 dagar
Verifierad kund
"Superproffsig och trevlig! Kan varmt rekommendera "
Frida B8 timmar
Verifierad kund
"Återkopplat bra under hela processen. "
Stig K2 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever David som trygg och pålitlig. "
Josefine R1 veckor
Verifierad kund
"Hela processen gick lätt och smidigt "
Per N1 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren kändes kunnig, trevlig och tillmötesgående. Vi fick information och svar på våra frågor."
Lena W28 veckor
Verifierad kund
"Marcus visade en imponerande förståelse för marknaden och min situation. Han gav mig all den information och vägledning som jag behövde. Hans förmåga att lyssna på mina önskemål och behov gjorde att jag kände mig trygg i varje steg av försäljningsprocessen. Det som verkligen utmärkte Marcus var hans dedikation och hängivenhet. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Hans noggrannhet och professionalism visade sig tydligt i kvaliteten på hans arbete. Jag är väldigt nöjd med resultatet av försäljningen. Han överträffade mina förväntningar på alla sätt och gjorde hela upplevelsen positiv och minnesvärd. Tack Marcus, för ditt utmärkta arbete och engagemang. Du är en mäklare av högsta klass, och jag rekommenderar dig varmt till alla som söker en professionell och pålitlig mäklare."
Madeleine S1 dagar
Verifierad kund
"Marcus visade en imponerande förståelse för marknaden och min situation. Han gav mig all den information och vägledning som jag behövde. Hans förmåga att lyssna på mina önskemål och behov gjorde att jag kände mig trygg i varje steg av försäljningsprocessen. Det som verkligen utmärkte Marcus var hans dedikation och hängivenhet. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Hans noggrannhet och professionalism visade sig tydligt i kvaliteten på hans arbete. Jag är väldigt nöjd med resultatet av försäljningen. Han överträffade mina förväntningar på alla sätt och gjorde hela upplevelsen positiv och minnesvärd. Tack Marcus, för ditt utmärkta arbete och engagemang. Du är en mäklare av högsta klass, och jag rekommenderar dig varmt till alla som söker en professionell och pålitlig mäklare."
Madeleine S1 dagar
Verifierad kund
"Jättetrevlig och kunnig mäklare, snabb på att svara på frågor även när han var på resande fot. Bemötte alla våra frågor och funderingar på ett bra sätt. Slutpriset var högre än våra initiala förväntningar & helt i linje med hans bedömning av lägenheten. Rekommenderas varmt! "
Azadeh P3 dagar
Verifierad kund
"Allt gick smidigt !Torbjörn anpassade sig till mötestider etc. Bra och snabbs kontakter vid infobehov. Trevlig personlighet. "
Carin S15 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra, Nils kan sitt jobb och han är duktig på skapa förtroende. Vi är nöjda. Mvh.MA "
Mohammed A10 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Kajsa och hennes bemötande. Alltid tillgänglig, tillmötesgående och öppen för diskussion. Hon har stor erfarenhet vilket märks och vi skulle absolut använda oss av henne igen om vi behöver köpa eller sälja nytt boende "
Anna P8 veckor
Verifierad kund
"Fredrik Sangberg hjälpte oss att sälja vårt radhus. Allting gick supersmidigt. Dessutom bra stöd och tips processen igenom."
Henrik R2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är nogrann, förstående, arbetsam, kompetent, förstår köparen. Vi har känt oss trygga och nöjda med Seb och han har levererat."
Michael H14 veckor
Verifierad kund
"Ramzi såg till att lägenheten blev såld där han aktivt under hela processen informerade mig om aktuella situationen. Han var mycket sakkunnig samt hade bra lokalkännedom och vägledda mig rätt. Kan starkt rekommendera Ramzi!"
Fatih A5 veckor
Verifierad kund
"Jag är nöjd med hans insats. Processen blev kort och intensiv. Han aktiv och driven från start till avslut."
Ann-Kristin G9 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam när jag bad om hjälp o råd. Fick titta i lugn och ro. "
Annita L1 veckor
Verifierad kund
"Tack vare Rebeccas höga kompetensnivå i kombination med lyhördhet så känner jag mig fullständigt trygg och nöjd med denna försäljning. Jag är glad att jag gav förtroendet till Rebecca. Stort tack för ett proffsigt bemötande. John"
John Erik W1 dagar
Verifierad kund
"Anders är en mycket kunnig mäklare och jag har köpt 3 våningar med hans hjälp, och sålt en våning. Han är lugn och systematisk och har ett trevligt sätt att umgås med sina kunder."
Trygve L6 veckor
Verifierad kund
"tillmötesgående hjälpsam, artig., tyvärr hade vi kort om tid det ansvaret ligger på oss."
Britt J2 dagar
Verifierad kund
"Joel är informativ, trevlig och tillgänglig. Han finns där för att bolla alternativ och hans råd känns genuina. Alltid ett trevlig och personligt bemötande. En toppenmäklare som vi absolut rekommenderar! "
Denise C3 veckor
Verifierad kund
"Rebecca har varit väldigt hjälpsam, snabb och flexibel. Rekommenderas! "
Mattias F2 dagar
Verifierad kund
"Bra presentation material, informativ i processen Utmärkt"
Gunnar L28 veckor
Verifierad kund
"- Vi hade Johan Lundberg som vår mäklare, han är mycket trevlig och proffsigt, vi är nöjda och kan tänkta oss att rekommendera honom."
Hua Mei J31 veckor
Verifierad kund
"Pege är otroligt proffsig, kunnig och har stenkoll på allt. Allt sköttes exemplariskt och snabba återkopplingar. Pege sålde vårt hus och vi köpte vårt nya genom honom. Allt kändes väldigt tryggt. Kan varmt rekommendera Pege som mäklare!"
Jeanette S4 dagar
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Siyar, han förmedlar ett stort engagemang och trygghet i affären. Alltid tillgänglig och bemötande var professionellt och lättsamt. Siyar överträffade våra förväntningar och vi tacksamma att just han hjälpte oss. "
Jenny M3 dagar
Verifierad kund
"Trygg mäklare som håller en öppen dialog med både köpare och säljare"
Hanna M1 dagar
Verifierad kund
"Jättetrevlig tillmötesgående och hjälpsam mäklare. Dessutom skåning som vi🙂"
Britt-Marie Ingela P6 veckor
Verifierad kund
"Snabb feedback både via telefon, sms och mail. Har funnits tid att tala klart om det vi frågat- ger ett lugnt intryck.Trevligt bemötande. Har känt oss trygga som noviser gällande lägenhetsköp ."
Pernilla B2 veckor
Verifierad kund
"Kontakten med mäklaren har varit alltigenom god, snabb och tydlig återkoppling både per mail och telefon. Han hade en riktig utmaning i samband med budgivningen och slutförandet av affären med flertalet köpare med både bristfälliga kunskaper om fastighetsaffärer + språkutmaningar men skötte detta på ett utmärkt sätt. "
Birgitta Margareta R2 veckor
Verifierad kund
"Upplevde att Sebastian var både förtroendegivande och professionell när vi köpte lägenhet. På ett trevligt och sympatiskt sätt genomförde vi köpeprocessen snabbt och smidigt."
Andres S9 timmar
Verifierad kund
"Mycket trevligt Hade svar på alla frågor vi hade. "
Titti S1 veckor
Verifierad kund
"Marcus ger en verklighetsförankrad värdering och mycket bra råd under försäljningen. Engagerad och flexibel under hela processen och även efter att kontraktet var skrivet. Kan inte annat än att varmt rekommendera Marcus!"
Isak S2 dagar
Verifierad kund
"Allt har fungerat smidigt sedan första mötet till försäljning. Kan verkligen rekommendera Victor som fastighetsmäklare."
Ulla Carina I3 dagar
Verifierad kund
"En mycket trevlig man och hjälpsam förklarade saker på ett smidigt sätt trevlig och positiv även i Heta diskussionen om pengar 💰 Passar alldeles utmärkt som mäklare har kommit rätt i livet med tack för en bra affär☺️"
Gun H15 veckor
Verifierad kund
"Mats är helt fantastisk! Jag köpte precis mitt första bostad vilket man känner sig nervös inför. Mats förenklade situationen med tydliga beskrivningar på processen, hur allting ser ut där vi befinner oss, och vad som förväntas av mig och säljaren. Dessutom så fick vi en otroligt trevlig erfarenhet på visningen då han såg till att befinna sig runt alla och besvara frågor. Han har även varit nåbar och snabb på att återkomma med information, vilket underlättade situationen. Det är otroligt hur snabbt allt går, iallafall i jämförelse med mina förväntningar, när ansvariga personen är så pass kompetent. Allt det gjorde mitt första köp så smidig och enkel! Jag rekommenderar Mats starkt."
Okay Sam D1 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och bra hjälp med en överlåtelse av lägenhet som inte var ute på marknaden"
Niklas S1 dagar
Verifierad kund
"En väldigt engagerad och trevlig mäklare, jag upplever att han ser varje försäljning som unik oavsett område, storlek eller pris. Otroligt nöjd!"
Linnea J9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och respektfullt bemötande. Flexibel och snabb med återkoppling."
LYKKE L3 dagar
Verifierad kund
"Abbe was very nice and helpful. He is hardworking and easy to reach even at late hours in the evening. He was fast to answer any questions and receptive to any feedback or requests."
Diana G5 veckor
Verifierad kund
"Professionell och omsorgsfull service! Tillmötesgående och tålmodig, vilket gav fantastiskt resultat vid försäljning! "
Frida B2 timmar
Verifierad kund
"Från första mötet till försäljning var Sebastian otroligt engagerad och drivande. Han hade en tydlig strategi för försäljningen och höll oss alltid väl informerad om utvecklingen. Sebastian var inte bara hjälpsam när det kom till vår försäljning, utan stöttade även i vårt köp av hus genom att ge oss värdefulla råd. Jag uppskattade verkligen det engagemang som Sebastian visade genom hela processen. Jag skulle starkt rekommendera han till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare."
Amanda Å1 dagar
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig mäklare som hanterat försäljningen snabbt och smidigt. Mycket nöjd!"
Jeanette H18 veckor
Verifierad kund
"Hon är väldigt professionell. Jag är väldigt nöjd med henne. Vi fick ett bra pris för lägenheten och mäklarens arvode var rimligt. Jag kan varmt rekommendera Jessica för försäljning av din bostad! Väldigt bra mäklarbyrå. "
Esraa1 dagar
Verifierad kund
"Fick mycket gott intryck och förtroende för Pege samt att han ställde upp på ett flertal visningar. Mycket bra genomgång vid Avtalsskrivningen."
Monica W1 veckor
Verifierad kund
"Emma har varit mycket lättillgänglig, transparent och extremt noggrann när det gäller både tele- och fysisk kontakt. Vår affär är inte helt avslutad så önskad bedömning baseras på vad som är utfört till dags datum. Slutlig bedömning kan ske efter 15 dec 2023. 2023-08-28 / Fortsatt trevlig dag! Thomas Ekelund "
Thomas E5 veckor
Verifierad kund

4.9/5

20014 uppriktiga kundomdömen

  Adress

  • Alviksvägen 25
  • 167 53 Bromma

  Adress

  • Jungfrusundsvägen 1, Träkvista Torg
  • 178 38 Ekerö

  Adress

  • Stockholmsvägen 1
  • 122 62 Enskede

  Adress

  • Ågesta Broväg 66
  • 123 50 Farsta

  Adress

  • Folkparken 6
  • 136 40 Handen

  Adress

  • Stuvstatorget 10
  • 141 42 Huddinge

  Adress

  • Hägerstensvägen 138
  • 126 49 Hägersten

  Adress

  • Viksjöplan 11
  • 175 45 Järfälla

  Adress

  • Kista Torg 4
  • 16491 Kista

  Adress

  • Agavägen 58
  • 181 55 Lidingö

  Adress

  • Nacka Forum, Romanstorget
  • 131 53 Nacka

  Adress

  • Centralgatan 5
  • 149 32 Nynäshamn

  Adress

  • Katt Anders Gränd 7
  • 193 37 Sigtuna

  Adress

  • Skarpnäcks allé 52
  • 128 33 Skarpnäck

  Adress

  • Kungsvägen 26
  • 191 45 Sollentuna

  Adress

  • Sturegatan 19
  • 172 31 Sundbyberg

  Adress

  • Hantverkargatan 42
  • 112 21 Stockholm

  Adress

  • Götgatan 26
  • 118 46 Stockholm

  Adress

  • Karlbergsvägen 36
  • 113 27 Stockholm

  Adress

  • Karlavägen 63
  • 11449 Stockholm

  Adress

  • Sturegatan 19
  • 172 31 Sundbyberg

  Adress

  • Tyresö centrum
  • 135 40 Tyresö

  Adress

  • Näsbydalsvägen 17
  • 183 31 Täby

  Adress

  • Centralvägen 1
  • 186 31 Vallentuna

  Adress

  • Ångermannagatan 158
  • 162 65 Vällingby

  Adress

  • Gustavbergs Hamn / Tyra Lundgrens väg 6
  • 13440 Gustavsberg

  Adress

  • Hägerstensvägen 138
  • 126 50 Hägersten

  Adress

  • Generalsvägen 94 C
  • 184 51 Österskär

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Erbjudande från If försäkring

  Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

  Värdera din bostad idag

  Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg