KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

Söker du en erfaren och engagerad mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Välkommen till HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på Sigtuna kommun och finns här för dig som önskar köpa, värdera eller sälja bostad. Med vår kunskap, erfarenhet och passion för mäklaryrket kan du räkna med att vi jobbar hårt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sigtuna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Att bo i Sigtuna

Våra mäklare har mycket god lokalkännedom om Sigtuna kommun. Vi förmedlar bostäder i Sigtuna, Märsta, Rosersberg och Knivsta. Förutom för att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad eller hitta ditt nästa boende kan vi även svara på frågor om Sigtuna och hur ett liv här kan se ut för dig.

Man brukar säga att Sverige börjar i Sigtuna och visst är det så. Sigtuna är Sverige äldsta stad med en strategisk placering vid Mälaren. Staden som har en över 1000-årig historia grundades redan på 970-talet av Erik Segersäll. I Sigtuna finner du Sveriges äldsta shoppingstråk med butiker, restauranger, biograf och mycket mer. Sigtuna är också känt för att ha ett stort utbud av bra skolor. Man ska heller inte glömma närheten till Stockholm och Arlanda. Som boende i Sigtuna kommun har du tillgång till enkla kommunikationer med buss, pendeltåg eller bil.

I Sveriges äldsta stad finns det naturligtvis både museum och ruiner att besöka. Här finns Munkholmens naturreservat med flera härliga vandringsleder. Sommartid får man inte missa att avnjuta en glass i småbåtshamnen i Sigtuna eller ta ett dopp vid någon av bryggorna längs strandpromenaden. För den sportintresserade finns det mängder av aktiviteter. Spela tennis, padel, fotboll eller varför inte prova på vattenskidor eller att paddla kanot på Mälaren.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg

Ska du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra erfarna mäklare kan Sigtuna, Märsta och Rosersberg. Vi förmedlar alla typer av bostäder och hjälper även dig som önskar köpa hus eller lägenhet i eller omkring Sigtuna.

Vill du värdera din bostad i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Vi har erfarenheten och verktygen som gör att vi kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ett hus eller en bostadsrätt väger vi in faktorer som bostadens skick samt hur attraktivt området är. Väl ute på plats kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

När du står inför en bostadsförsäljning och söker mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg är det en god idé att välja någon som har koll på bostadsmarknaden. Vår erfarenhet och vår passion för att göra bra bostadsaffärer gör att vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare. Välkommen att kontakta våra engagerade fastighetsmäklare när du vill sälja, köpa eller värdera din bostad i Sigtuna kommun.

Omdömen från våra kunder

"Skulle absolut rekommendera Nils! Professionell, trevlig och serviceinriktad. Fick bostaden såld snabbt och smidigt och till ett bra pris trots osäker marknad. Är mycket nöjd."
Maria M4 veckor
Verifierad kund
"Vi har träffat Nils vid visning av en annan bostad och blev sedan kontaktade angående denna bostad som vi köpte,innan den ens kom ut på hemnet. Från första början var Nils mycket trevlig,engagerad, redo att hjälpa till med olika praktiska frågor, tips och råd. Han är en ärlig mäklare med stor erfarenhet och är mycket proffsigt på alla sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Nils till ALLA!"
Eliska O12 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra på alla sätt.jag är mycket nöjd."
Jan S13 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och jobbar hårt för att få till ett avslut. Återkopplar mycket bra efter visningar mm."
Kristina K16 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöks- och postadress

  • Katt Anders Gränd 7, 193 37 Sigtuna
  • Måndag-Fredag 09:00-18:00
  • Om kontoret är obemannat når ni oss på telefon. Varmt välkomna!
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Reg. Fastighetsmäklare/franchisetagare

Sigtuna / Märsta / Rosersberg

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg