Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

Söker du en erfaren och engagerad mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Välkommen till HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på Sigtuna kommun och finns här för dig som önskar köpa, värdera eller sälja bostad. Med vår kunskap, erfarenhet och passion för mäklaryrket kan du räkna med att vi jobbar hårt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sigtuna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Att bo i Sigtuna

Våra mäklare har mycket god lokalkännedom om Sigtuna kommun. Vi förmedlar bostäder i Sigtuna, Märsta, Rosersberg och Knivsta. Förutom för att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad eller hitta ditt nästa boende kan vi även svara på frågor om Sigtuna och hur ett liv här kan se ut för dig.

Man brukar säga att Sverige börjar i Sigtuna och visst är det så. Sigtuna är Sverige äldsta stad med en strategisk placering vid Mälaren. Staden som har en över 1000-årig historia grundades redan på 970-talet av Erik Segersäll. I Sigtuna finner du Sveriges äldsta shoppingstråk med butiker, restauranger, biograf och mycket mer. Sigtuna är också känt för att ha ett stort utbud av bra skolor. Man ska heller inte glömma närheten till Stockholm och Arlanda. Som boende i Sigtuna kommun har du tillgång till enkla kommunikationer med buss, pendeltåg eller bil.

I Sveriges äldsta stad finns det naturligtvis både museum och ruiner att besöka. Här finns Munkholmens naturreservat med flera härliga vandringsleder. Sommartid får man inte missa att avnjuta en glass i småbåtshamnen i Sigtuna eller ta ett dopp vid någon av bryggorna längs strandpromenaden. För den sportintresserade finns det mängder av aktiviteter. Spela tennis, padel, fotboll eller varför inte prova på vattenskidor eller att paddla kanot på Mälaren.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg

Ska du köpa eller sälja bostad i Sigtuna kommun? Våra erfarna mäklare kan Sigtuna, Märsta och Rosersberg. Vi förmedlar alla typer av bostäder och hjälper även dig som önskar köpa hus eller lägenhet i eller omkring Sigtuna.

Vill du värdera din bostad i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Vi har erfarenheten och verktygen som gör att vi kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ett hus eller en bostadsrätt väger vi in faktorer som bostadens skick samt hur attraktivt området är. Väl ute på plats kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

När du står inför en bostadsförsäljning och söker mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg är det en god idé att välja någon som har koll på bostadsmarknaden. Vår erfarenhet och vår passion för att göra bra bostadsaffärer gör att vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare. Välkommen att kontakta våra engagerade fastighetsmäklare när du vill sälja, köpa eller värdera din bostad i Sigtuna kommun.

Omdömen från våra kunder

"Vänligt bemötande, effektiv och otroligt professionell!"
José C1 dagar
Verifierad kund
"Väldigt bra och trevlig. Hanterade allt professionellt."
Julia A1 dagar
Verifierad kund
"Proffesionellt!! Ödmjuk. Ögonkontakt "
Annette L1 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Nils var lyhörd för mina behov av när själva försäljningen skulle publiceras. Han har varit snabb i återkoppling och svarat på alla mina frågor. Mycket kompetent "
Camilla M1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillförlitlig, engagerad och ärlig. En som man vill göra sitt första lägenhets köp med. "
Daniel S3 veckor
Verifierad kund
"Nils har hjälpt mig med både köp och försäljning av bostad. Båda affärerna gick snabbt och smidigt med samtliga parter nöjda. Han är trevlig, duktig och ger goda råd utan att vara påstridig."
Johan N3 veckor
Verifierad kund
"Nils var mycket respektfull och informativ som fastighetsmäklare. Våra förväntningar överträffades. Nils hjälpte oss med vårt första köp och svarade gärna på alla frågor - även de mest grundläggande. Dessutom översatte Nils gärna till engelska när vi behövde det. Överlag var Nils mycket professionell och vi skulle gärna arbeta med honom igen! "
Carl N6 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och professionellt bemötande."
Martin V8 veckor
Verifierad kund
"Vi kvar känt oss väl omhändertagna och trygga av Nils fina bemötande och kompetens vid vårt husköp. "
Carolina S9 veckor
Verifierad kund
"Nils är en mäklare som man varmt kan rekommendera. Saklig kan bemöta säljaren och köparen med olika frågor. runt köpet."
Marlene Ö9 veckor
Verifierad kund
"Personligt och professionellt bemötande. Snabb och kunnig i sitt agerande, utan att vara pushig. Lyssnar på kunden och ser till att allt flyter på smidigt. Vi kunde inte önska oss en bättre mäklare! "
Sara P17 veckor
Verifierad kund
"Han är en bra och trevlig person. Väldigt hjälpsam och man fick en bra kontakt"
Oscar S17 veckor
Verifierad kund
"Är så nöjd med valet av mäklare! Professionell och otroligt fint och ödmjukt bemötande från första stund. Kände mig trygg och delaktig i hela processen. Perfekt ordning och reda i alla delar. Så det blir toppbetyg av mig. Lena"
Lena S21 veckor
Verifierad kund
"Nils är en fantastisk enastående mäklare. Otroligt charmig, kunnig och erfaren. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till förväntansfulla säljare. Han överträffade våra förväntningar. Vi är så tacksamma för Nils och hans insatser - Sigtunas bästa mäklare! "
Zumurad Rabi Nori A28 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt hjälpsam. Svarade alla varan frågor.vi är väldigt njöjda"
Esin K28 veckor
Verifierad kund
"Han är lätt att jobba med ,han förklarar tyckligt"
Selmin A28 veckor
Verifierad kund
"En väldigt engagerad och trevlig mäklare, jag upplever att han ser varje försäljning som unik oavsett område, storlek eller pris. Otroligt nöjd!"
Linnea J30 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra, Nils kan sitt jobb och han är duktig på skapa förtroende. Vi är nöjda. Mvh.MA "
Mohammed A31 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsigt bemötande. Erfaren och hjälpsam med problem inte bara direkt relaterat till försäljningen."
John W37 veckor
Verifierad kund
"Nils är väldigt professionell, mjuk och varm. Vi fick en väldigt bra bild av honom redan vid första samtalet vilken har förstärks genom hela köpprocessen. Nils har känts transparent och autentisk och fått oss att känna oss trygga hela vägen. En mäklare som håller en i handen både innan, under och efter genomförd affär."
Rachelle E37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöks- och postadress

  • Katt Anders Gränd 7, 193 37 Sigtuna
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-18:00
  • Om kontoret är obemannat når ni oss på telefon. Varmt välkomna!
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Sigtuna / Märsta / Rosersberg

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg