Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Stockholm Östermalm

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Östermalm

Söker du en erfaren mäklare på Östermalm? Välkommen till HusmanHagberg! Våra mäklare har koll på marknaden och en äkta passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad på Östermalm.

På Östermalm finner du Stockholms mest anrika kvarter med många sekelskifteshus och vackra våningar. Från Östermalm tar du dig enkelt vidare till centralen med tunnelbana, buss och spårvagn till Djurgården. I närheten av Östermalm finner du också Gärdet, Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden som alla är hemtrevliga och omtyckta områden att bo i, kända för sin charm. Eftersom de här områdena ligger så pass centralt kommer du som vill köpa bostad på Östermalm ha hela Stockholms innerstad på promenadavstånd. Med 15 minuter till Odenplan och 5 till Hötorget om du går till fots har du hela huvudstaden för dina fötter. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på Östermalm ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo på Östermalm

På Östermalm finns det många välbesökta lokala caféer och barer, uppskattade skolor och gymnasier samt närhet till Strandvägen och Dramatens byggnader. Shopping finns i alla dess former och du hittar både kedjor som Zara och Tommy Hilfiger och mindre affärer med lyxiga klädmärken. Att köpa lägenhet på Östermalm eller Gärdet och Djurgården garanterar dig ett hem med karaktär, och är du supporter av det välkända Djurgården är det här området för dig. I Ekhagen har du nära till ett strandbad, Lappkärrsberget och även till Abba-museet. På Östermalm finner du också TV-huset och Sveriges Radio, ambassadområdet och Berwaldhallen där det ordnas konserter året runt.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm

Som mäklare på Östermalm kan vi hjälpa dig när du vill sälja eller värdera din bostad. För dig som önskar köpa lägenhet så hjälper vi till att hitta rätt objekt. Här hittar du exempelvis Djurgårdsstaden och 79th and Park som bjuder på vackra nyproduktioner med vidsträckta utsikter över grönområden. På Djurgården nära Gröna Lund och Skansen finner du bostadsrätter i gamla trähus. Stadsdelen är fullspäckad med utflyktsmål, såsom Nordiska museet, Historiska museet, Nationalmuseum och Moderna museet. Att köpa bostad på Östermalm är att ge sig själv ett hem att trivas i och en omgivning som erbjuder något för alla smaker, oberoende av om man är kultur- eller idrottsintresserad. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm! Välkommen till Stockholms finaste stadsdel!

Omdömen från våra kunder

"Toppklass! Victor skötte försäljningen av min lägenhet galant från början till slut. Otroligt duktig mäklare, alltid tillgänglig, duktig på att kommunicera och väldigt enkel att ha att göra med. Rekommenderar starkt! "
Alexander B11 timmar
Verifierad kund
"Jag har både sålt och köpt med Andreas. Han är alltid professionell, trevlig och hjälpsam. En mycket rimlig mäklare till skillnad från vissa andra varianter! "
Fredrica S1 dagar
Verifierad kund
"Philip är kunnig och medveten gällande utbudet i området. Samtidigt som han är lyhörd och arbetar lösningsorienterat "
Emil K1 dagar
Verifierad kund
"Philip är mycket proffsig och trovärdig. Tror det är hans trovärdighet som imponerat mest på mig - bostadsförsäljning är ett så stort beslut så det blir så viktigt med en kunnig och trovärdig mäklare. Philip var tillgänglig och väl påläst om allt när vi hade frågor. "
Isabella S1 dagar
Verifierad kund
"Rebecca hanterade ett stort antal spekulanter och lyckades vara tillgänglig och svara på våra frågor under köpprocessen. Skrivningen var proffsig och strukturerad. "
Sam Ö3 dagar
Verifierad kund
" "
Jhüllian C6 dagar
Verifierad kund
"Mycket professionellt utförd försäljning!"
Christian L1 veckor
Verifierad kund
"Victor har under hela processen uppträtt mycket trevligt, korrekt och professionellt med snabba återkopplingar på alla våra frågor. Vid vårt avtalsmöte med säljarna gick han noga igenom alla punkter på kontraktet och övriga handlingar så våra funderingar fick svar. En bostadsaffär är en stor affär och då vill man känna att man har ett stort förtroende för mäklaren vilket vi haft genom hela affären. Märks att Victor jobbat ett tag som mäklare och erfarenheten uppskattas. Rekommenderar Victor varmt. "
Peter H2 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda! Proffsigt bemötande, vet vad han talar om. Bra att förklara och diskutera med. Blev precis som vi förväntat oss. Håller vad han lovar, hör av sig när han ska. Vi har inte kunnat haft bättre mäklare!"
Gunnborg W2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, artig,effektiv mäklare! Håller vad han lovat!"
Bertil W2 veckor
Verifierad kund
"Snabb, fokuserad, pålitlig, och ”flerdimensionell”.! "
Christer F2 veckor
Verifierad kund
"Philip har skött affären smidigt och effektivt. Han är trevlig., lättsam och har fötterna på jorden. En riktig toppennorrlänning! "
Kerstin F3 veckor
Verifierad kund
"Tidligt snabbt och effektivt! Trots svar marknad vi fick sälja lägenheten på bara knappt 3 veckor och för ett bra pris!"
Stefano C3 veckor
Verifierad kund
"Fantastic selling experience from beginning to end"
Daniel H3 veckor
Verifierad kund
"Victor sticker ut bland mängden som väldigt kunnig, påläst och professionell. Mycket uppskattat!"
Dua M3 veckor
Verifierad kund
"Allting gick jättebra och super smidigt!"
Tove H4 veckor
Verifierad kund
"Nadine är en otroligt lyhörd och serviceinriktad mäklare som jag varmt skulle rekommendera till alla som vill sälja sin lägenhet!"
Johan G4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt hjälpsam och kunde svara på alla våra frågor!"
Lukas N4 veckor
Verifierad kund
"Från första stund bemötte Nadine mig med professionalism och värme. Hon var ständigt tillgänglig för frågor, vilket skapade en känsla av trygghet. Trots mina höga förväntningar på försäljningen av min lägenhet, lyckades Nadine överträffa dem. Med en klar strategi för marknadsföring uppnådde vi ett försäljningspris som var högre än förväntat. Dessutom lyckades hon hitta köpare som var lika nöjda med affären, vilket ytterligare förstärkte min positiva upplevelse. Genom hela processen imponerade hon med sin marknadskunskap och tydliga kommunikation. Jag rekommenderar varmt Nadine till den som funderar på att sälja sin bostad."
Markus B5 veckor
Verifierad kund
"Tina är en superduktig mäklare! Professionell och erfaren, kan verkligen rekommendera! +++++"
Jeff G5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Karlavägen 63, 11449 Stockholm
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Rebecca Löwå

Rebecca Löwå

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg