Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Stockholm Östermalm

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Östermalm

Söker du en erfaren mäklare på Östermalm? Välkommen till HusmanHagberg! Våra mäklare har koll på marknaden och en äkta passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad på Östermalm.

På Östermalm finner du Stockholms mest anrika kvarter med många sekelskifteshus och vackra våningar. Från Östermalm tar du dig enkelt vidare till centralen med tunnelbana, buss och spårvagn till Djurgården. I närheten av Östermalm finner du också Gärdet, Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden som alla är hemtrevliga och omtyckta områden att bo i, kända för sin charm. Eftersom de här områdena ligger så pass centralt kommer du som vill köpa bostad på Östermalm ha hela Stockholms innerstad på promenadavstånd. Med 15 minuter till Odenplan och 5 till Hötorget om du går till fots har du hela huvudstaden för dina fötter. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på Östermalm ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo på Östermalm

På Östermalm finns det många välbesökta lokala caféer och barer, uppskattade skolor och gymnasier samt närhet till Strandvägen och Dramatens byggnader. Shopping finns i alla dess former och du hittar både kedjor som Zara och Tommy Hilfiger och mindre affärer med lyxiga klädmärken. Att köpa lägenhet på Östermalm eller Gärdet och Djurgården garanterar dig ett hem med karaktär, och är du supporter av det välkända Djurgården är det här området för dig. I Ekhagen har du nära till ett strandbad, Lappkärrsberget och även till Abba-museet. På Östermalm finner du också TV-huset och Sveriges Radio, ambassadområdet och Berwaldhallen där det ordnas konserter året runt.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm

Som mäklare på Östermalm kan vi hjälpa dig när du vill sälja eller värdera din bostad. För dig som önskar köpa lägenhet så hjälper vi till att hitta rätt objekt. Här hittar du exempelvis Djurgårdsstaden och 79th and Park som bjuder på vackra nyproduktioner med vidsträckta utsikter över grönområden. På Djurgården nära Gröna Lund och Skansen finner du bostadsrätter i gamla trähus. Stadsdelen är fullspäckad med utflyktsmål, såsom Nordiska museet, Historiska museet, Nationalmuseum och Moderna museet. Att köpa bostad på Östermalm är att ge sig själv ett hem att trivas i och en omgivning som erbjuder något för alla smaker, oberoende av om man är kultur- eller idrottsintresserad. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm! Välkommen till Stockholms finaste stadsdel!

Omdömen från våra kunder

"Rebecca har varit väldigt hjälpsam, snabb och flexibel. Rekommenderas! "
Mattias F2 dagar
Verifierad kund
"Trevligt och respektfullt bemötande. Flexibel och snabb med återkoppling."
LYKKE L3 dagar
Verifierad kund
"Hon är den bästa mäklaren jag har haft. Jag har sålt ca 10 bostäder genom åren. Ett enormt engagemang och väldigt tydlig information om hur läget ligger till. Skötte förhandlingarna klockrent. Jag kände mig både sedd och att hon verkligen ville mitt bästa. "
Niklas S3 dagar
Verifierad kund
"Maria hjälpte oss att sälja vår lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt. Vi fick ett pris som blev nöjda över och upplevde processen som mycket positiv. Hon var både flexibel och tillmötesgående och förstod snabbt våra behov och önskemål. Vi rekommenderar varmt Maria som mäklare! "
Julia Elsa Ingeborg V4 dagar
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt! Bra bemött, bra information och lyhördhet. Rekommenderas varmt."
Daniel F6 dagar
Verifierad kund
"Inlyssnande och informativ utan att vara för puschig eller införsäljande. Behaglig och snabb i återkopplingen."
ANNA F6 dagar
Verifierad kund
"Philip är mycket engagerad i uppdraget och ett kunnigt och trovärdigt bollplank för säljaren. "
Anders F6 dagar
Verifierad kund
"Philip är proffessionell och till hjälps i alla situationer. Stabil mäklare som verkligen lyssnar på våra förhoppningar som köpare och har tålamod. Jag rekommenderar honom starkt till den som vill känna sig säker i ett lägenhetsköp!"
Teodor S1 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Maria som la ner mycket arbete på att få till försäljningen samt ställde upp med kontraktskrivning sent på natten :) Stort tack "
Henrik H1 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och support för en smidig affär!"
Sofia B1 veckor
Verifierad kund
"Vi var jättenöjda med Philip genom hela processen. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade vad som skedde från start till mål! Jag skulle båda vilja köpa och sälja med honom igen!"
Ellen F1 veckor
Verifierad kund
"Jättenöjd med Philip och hela säljprocessen! Stabil och trygg, bra på att lyssna och hela tiden komma framåt på bästa sätt. "
Patricia H1 veckor
Verifierad kund
"Är supernöjd med Andreas som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen och ständiga uppdateringar med bra råd. Arbetade väldigt fint med samtliga spekulanter både under förhandsmarknad och under budgivning. Andreas var även väldigt flexibel och ordnade ett flertal extravisningar som i slutändan ledde till ett mycket bra slutpris. Kan ge mina starkaste rekommendationer till alla som ska sälja sin lägenhet!"
Allan Z2 veckor
Verifierad kund
"alexander är pålitlig ärlig och professionell och jag rekommenderar honom mycket och varmt han går definitivt och gärna den extra milen om det behövs och vänder på alla stenar sofia"
Lena S2 veckor
Verifierad kund
"Från början till slutet har Madeleine varit kommunikativ, tydlig och professionell samt att vi har känt oss väldigt trygga och säkra med henne. Det vi uppskattat allra mest är hennes hängivenhet och hårda arbete, på det sätt hon jobbat från början till slut och försäkrat oss om att vi skulle få till en så bra affär som möjligt. Hon satte ribban högt och har såväl presterat som levererat! Därtill upplever vi att även köparna har känt sig på samma sätt som vi bemötta av Madeleine, vilket såklart möjliggjorde en bra affär från bådas perspektiv."
Oskar Jan N2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig mäklare! Stort plus att hon var duktig på att återkoppla under hela processen!"
Henrietta E2 veckor
Verifierad kund
"Philips insats i min lägenhetsförsäljning var exemplarisk. Hans lokalkännedom var stark, driven av såväl erfarenhet som dataunderlag från försäljningar. Han kommunicerade med mig som säljare genom samtliga steg i säljprocessen och gjorde så med mycket god struktur. Philip besitter de kvalitéerna som jag tycker en riktigt bra mäklare ska ha vilket märktes genom hela processen och resulterade i att jag som kund tilläts känna mig trygg."
Sam F2 veckor
Verifierad kund
"Philip gjorde ett fantastiskt jobb under hela budgivningen, vi är mycket nöjda med köpet av vår lägenhet. Professionell, kompetent och hjälpsam!"
Fredrik T2 veckor
Verifierad kund
"Philip är som man drömmer om att en mäklare ska vara. Trygg, tydlig och rak med ett mer än trevligt bemötande. Man är ganska utelämnad till sig själv när man ska göra ett stort och ganska livsavgörande beslut som att köpa ett nytt ställe att bo på inte minst med tanke på att man är på en visning ett par minuter och sen ska grunda sitt beslut på den korta tiden. Då kan man skatta sig lycklig för att man har en mäklare som inger förtroende och som man känner sig trygg med. Philip är 5+ , så vare sig man köper eller säljer rekommenderar jag honom VARMT!"
Martin A2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Karlavägen 63, 11449 Stockholm
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Rebecca Löwå

Rebecca Löwå

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg