Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare på Stockholm Östermalm

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Östermalm

  Söker du en erfaren mäklare på Östermalm? Välkommen till HusmanHagberg! Våra mäklare har koll på marknaden och en äkta passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad på Östermalm.

  På Östermalm finner du Stockholms mest anrika kvarter med många sekelskifteshus och vackra våningar. Från Östermalm tar du dig enkelt vidare till centralen med tunnelbana, buss och spårvagn till Djurgården. I närheten av Östermalm finner du också Gärdet, Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden som alla är hemtrevliga och omtyckta områden att bo i, kända för sin charm. Eftersom de här områdena ligger så pass centralt kommer du som vill köpa bostad på Östermalm ha hela Stockholms innerstad på promenadavstånd. Med 15 minuter till Odenplan och 5 till Hötorget om du går till fots har du hela huvudstaden för dina fötter. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på Östermalm ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Att bo på Östermalm

  På Östermalm finns det många välbesökta lokala caféer och barer, uppskattade skolor och gymnasier samt närhet till Strandvägen och Dramatens byggnader. Shopping finns i alla dess former och du hittar både kedjor som Zara och Tommy Hilfiger och mindre affärer med lyxiga klädmärken. Att köpa lägenhet på Östermalm eller Gärdet och Djurgården garanterar dig ett hem med karaktär, och är du supporter av det välkända Djurgården är det här området för dig. I Ekhagen har du nära till ett strandbad, Lappkärrsberget och även till Abba-museet. På Östermalm finner du också TV-huset och Sveriges Radio, ambassadområdet och Berwaldhallen där det ordnas konserter året runt.

  Köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm

  Som mäklare på Östermalm kan vi hjälpa dig när du vill sälja eller värdera din bostad. För dig som önskar köpa lägenhet så hjälper vi till att hitta rätt objekt. Här hittar du exempelvis Djurgårdsstaden och 79th and Park som bjuder på vackra nyproduktioner med vidsträckta utsikter över grönområden. På Djurgården nära Gröna Lund och Skansen finner du bostadsrätter i gamla trähus. Stadsdelen är fullspäckad med utflyktsmål, såsom Nordiska museet, Historiska museet, Nationalmuseum och Moderna museet. Att köpa bostad på Östermalm är att ge sig själv ett hem att trivas i och en omgivning som erbjuder något för alla smaker, oberoende av om man är kultur- eller idrottsintresserad. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm! Välkommen till Stockholms finaste stadsdel!

  Besöksadress

  • Karlavägen 63, 11449 Stockholm
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Tina Berlin

  Tina Berlin

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Stockholm Östermalm

  sven
  Lars Östblom

  Lars Östblom

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Stockholm Östermalm

  sven
  Rebecca Löwå

  Rebecca Löwå

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Stockholm Östermalm

  sven
  Anna Borg

  Anna Borg

  Blivande mäklare

  Stockholm Östermalm

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg