KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Stockholm Östermalm

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Östermalm

Söker du en erfaren mäklare på Östermalm? Välkommen till HusmanHagberg! Våra mäklare har koll på marknaden och en äkta passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad på Östermalm.

På Östermalm finner du Stockholms mest anrika kvarter med många sekelskifteshus och vackra våningar. Från Östermalm tar du dig enkelt vidare till centralen med tunnelbana, buss och spårvagn till Djurgården. I närheten av Östermalm finner du också Gärdet, Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden som alla är hemtrevliga och omtyckta områden att bo i, kända för sin charm. Eftersom de här områdena ligger så pass centralt kommer du som vill köpa bostad på Östermalm ha hela Stockholms innerstad på promenadavstånd. Med 15 minuter till Odenplan och 5 till Hötorget om du går till fots har du hela huvudstaden för dina fötter. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på Östermalm ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo på Östermalm

På Östermalm finns det många välbesökta lokala caféer och barer, uppskattade skolor och gymnasier samt närhet till Strandvägen och Dramatens byggnader. Shopping finns i alla dess former och du hittar både kedjor som Zara och Tommy Hilfiger och mindre affärer med lyxiga klädmärken. Att köpa lägenhet på Östermalm eller Gärdet och Djurgården garanterar dig ett hem med karaktär, och är du supporter av det välkända Djurgården är det här området för dig. I Ekhagen har du nära till ett strandbad, Lappkärrsberget och även till Abba-museet. På Östermalm finner du också TV-huset och Sveriges Radio, ambassadområdet och Berwaldhallen där det ordnas konserter året runt.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm

Som mäklare på Östermalm kan vi hjälpa dig när du vill sälja eller värdera din bostad. För dig som önskar köpa lägenhet så hjälper vi till att hitta rätt objekt. Här hittar du exempelvis Djurgårdsstaden och 79th and Park som bjuder på vackra nyproduktioner med vidsträckta utsikter över grönområden. På Djurgården nära Gröna Lund och Skansen finner du bostadsrätter i gamla trähus. Stadsdelen är fullspäckad med utflyktsmål, såsom Nordiska museet, Historiska museet, Nationalmuseum och Moderna museet. Att köpa bostad på Östermalm är att ge sig själv ett hem att trivas i och en omgivning som erbjuder något för alla smaker, oberoende av om man är kultur- eller idrottsintresserad. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad på Östermalm! Välkommen till Stockholms finaste stadsdel!

Omdömen från våra kunder

" Madeleine var trevlig och höll mig och min sambo uppdaterade om allt vilket uppskattades enormt! "
Emilia L1 dagar
Verifierad kund
"Rebecca sålde en lägenhet till mig och jag är mycket nöjd med hela processen. Hon är engagerad och tillmötesgående och alltid snabb med återkoppling. Mycket trevlig person. "
Vanessa L1 dagar
Verifierad kund
"Saklig, lugn, mycket tillgänglig och lösningsorienterad. Snabb med återkopplingar. Välinformerad om försäljningsobjektet, svarade på alla tänkbara frågor. Var bra kopplingslänk till säljarna. Skötte helt enkelt sitt uppdrag på ett professionellt bra sätt. Kan varmt rekommendera."
Maria Å3 dagar
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med hur affären skötts. Har inget jag är missnöjd med"
Jonathan A4 dagar
Verifierad kund
"Jobbar hårt och återkopplar varje dag. "
Fredrik H1 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och tillmötesgående. Madeleine höll oss uppdaterade och var transparent i sin kommunikation vilket uppskattas som köpare. "
Elin D1 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är en väldigt duktig mäklare! "
Anna A2 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är lyhörd och ödmjuk. Tar både säljare och köpares perspektiv och önskningar i åtanke. "
Olivia L2 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en snabb och oproblematisk affär med vår mäklare. "
Reine M2 veckor
Verifierad kund
"Victor var otroligt snabb, kunning och rakt på sak. Vi fick en väldigt bra känsla direkt av Victor samt av lägenheten som han visade. "
Peter Z2 veckor
Verifierad kund
"Jag rekommenderad genom en kompis. Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatisk vis. Är full ut nöjd med den effektivitet och snabbhet Philip hanterade försäljningen. Han är bäst."
Hossein S2 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderas starkt till alla."
Zohreh K2 veckor
Verifierad kund
"Saklig och professionell, samt gjorde ett riktigt bra jobb. Han gjorde vad han lovade och lite till. Dessutom hade han ett ödmjukt, inlyssnande och trevligt bemötande under hela processen."
Peter S2 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatisk vid.är fulltut nöjd med den effektivitet och snabbhet Philip hanterade det. Bästa mäklare"
Hossein S2 veckor
Verifierad kund
"Jag har redan bedömt Lars Ö för mäklande i december."
Hans H2 veckor
Verifierad kund
"Med Andreas som mäklare känner man sig trygg i vad som för de flesta är den största transaktionen i livet. Han förstod våra önskemål och höll oss ständigt uppdaterade längst resan. Vi är mycket nöjda!"
Niklas R2 veckor
Verifierad kund
"Vi var fantastiskt nöjda med Andreas som mäklare. Duktig på att hitta rätt spekulanter, höll oss alltid noga uppdaterade under processens gång, bra bollplank i olika beslut som behöver fattas på vägen och dessutom en väldigt härlig och trevlig person. Andreas rekommenderas varmt!"
Amanda A2 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och korrekt bemötande - service vänlig"
First-Name L2 veckor
Verifierad kund
"Andreas was very helpful, it was a pleasure to work with him. I felt very comfortable to ask questions and perform negotiations with sellev via Andreas. "
Dmitri M2 veckor
Verifierad kund
"Andreas är ärlig, lätt att göra med, lugn, seriös och det känns trygg med honom. Vi som förstagångsköpare fick rejäl hjälp. "
Julia B2 veckor
Verifierad kund

Besöksadress

  • Karlavägen 63, 11449 Stockholm
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Rebecca Löwå

Rebecca Löwå

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven
Anna Borg

Anna Borg

Blivande mäklare

Stockholm Östermalm

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg