KarriärOm oss

Rebecca Hellström

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Rebecca Hellström

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Rebecca är mycket kunnig, kund orienterad både från säljaren och köparens perspektiv. Hon hade mycket bra kunskap om denna objekt och föreningen, därför vill jag ge henne min högsta rekommendation."
Saeid M1 dagar
Verifierad kund
"Rebecca sålde en lägenhet till mig och jag är mycket nöjd med hela processen. Hon är engagerad och tillmötesgående och alltid snabb med återkoppling. Mycket trevlig person. "
Vanessa L4 dagar
Verifierad kund
"* Mycket Bra * inga spec förväntningar, men hon är bra på kontakt. * Drivande på ett positivt sätt. "
Markus J8 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett jättebra och fint bemötande av Rebecca. Jag var på resa och hon var flexibel och hjälpsam och såg till att jag kunde titta på lägenheten när jag väl var hemma igen. Jag rekommenderar Rebecca som mäklare "
Pernilla R22 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har ett trevligt, mjukt bemötande. Hon är dessutom kunnig, pedagogisk och klok. Utan känsla av prestige. Respektfull, intuitiv med sitt handlande för att möta både säljare och kund. Ett ovanligt gott handlag för mäklaryrket. Hon är genuin och proffsig på en gång det är en konst. Har aldrig mött en mer utmärkt mäklare, då har jag säkert mött ett hundratal genom åren. Då jag köpt och sålt inom Stockholm 5 gånger på 11 år. Jag är innerligt tacksam, då även marknaden är otroligt komplex att hantera i dagsläget och mäklaren jonglerade alla faktorer med bravur. Jag kommer alla gånger rekommendera Husman Hagberg till vänner och bekanta. "
Hedvig Johanna H31 veckor
Verifierad kund
"Rebecca var både trevlig och kompetent. "
Ulrika K31 veckor
Verifierad kund
"Ambitiös, noggrann och jobbar stenhårt för en försäljning."
Mats S34 veckor
Verifierad kund
"Rebecca Hellström har varit väldigt engagerad, lyhörd och tillmötesgående. Hon agerar professionell och svar på frågor och funderingar skyndsamt. super nöjd! Henne rekommenderar jag verkligen! Maria Mohammadi"
Maria M35 veckor
Verifierad kund
"Rebecca var snabb, professionell och tålmodig när jag pratade för mycket. Med tanke på den hastighet vi höll från första kontakt till kontraktsskrivning, vi visning snabbt ordnade utanför normal process så är det bara buga och tacka för en professionell och trevlig hantering av hela processen. Lycka till!"
Mats K45 veckor
Verifierad kund
För mig är det viktigaste att ha nöjda kunder och jag arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar så att ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta. Jag har varit verksam i branschen sedan 2016 och är uppvuxen i en mäklarfamilj vilket har givit mig mycket erfarenhet i hur man utför bra bostadsaffärer i olika marknadslägen. Mina kunder brukar beskriva mig som ambitiös, trygg och professionell. Jag tar mig alltid tid för varje kund jag möter - tillit, tillgänglighet och engagemang är några utav de viktigaste aspekterna för en lyckad bostadsaffär. Jag bor själv i området jag verkar i och älskar det fantastiska utbud Vasastan och Östermalm erbjuder. Kontakta mig om ni vill ha en mäklare som gör sitt yttersta för din försäljning!

Mina försäljningar

Rebecca Hellström

Reg. Fastighetsmäklare

073-200 20 13

rebecca.hellstrom@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg