KarriärOm oss

Philip Andersson

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Philip Andersson

Philip Andersson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Saklig, lugn, mycket tillgänglig och lösningsorienterad. Snabb med återkopplingar. Välinformerad om försäljningsobjektet, svarade på alla tänkbara frågor. Var bra kopplingslänk till säljarna. Skötte helt enkelt sitt uppdrag på ett professionellt bra sätt. Kan varmt rekommendera."
Maria Å1 dagar
Verifierad kund
"Jag rekommenderad genom en kompis. Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatisk vis. Är full ut nöjd med den effektivitet och snabbhet Philip hanterade försäljningen. Han är bäst."
Hossein S2 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderas starkt till alla."
Zohreh K2 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatisk vid.är fulltut nöjd med den effektivitet och snabbhet Philip hanterade det. Bästa mäklare"
Hossein S2 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och korrekt bemötande - service vänlig"
First-Name L2 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och kompetent, och inte minst energisk och engagerad, från tidig morgon till sen kväll i att jaga köpare och få bästa möjliga pris för en lägenhet med en del "utmaningar"! "
Roy M3 veckor
Verifierad kund
"Vi fick genomgående ett mycket bra intryck och bemötande av Philip, från visning till budgivning och kontraktsskrivningen. "
Jens S4 veckor
Verifierad kund
"Philip var professionell och lätt att ha att göra med under hela processen. Jag är mycket nöjd med samarbetet!"
Jessica F5 veckor
Verifierad kund
"Trygg, tydlig och uppriktig. Gav ett stabilt intryck."
Eric N5 veckor
Verifierad kund
"Philip har sålt min lägenhet i Vasastan med ett fantastiskt resultat!! Proffsig, kunnig, ärlig och lyhörd. Han la ned sin själ till 100% från början till slut i processen, vilket jag är otroligt tacksam för! Kommer absolut anlita igen i framtiden!!"
Klara F5 veckor
Verifierad kund
"• Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatiskt vis. • Hade inte så många förväntningar eftersom jag är den som blev kontaktad, inte tvärtom. Oavsett detta uppfyllde Philip alla tänkbara förväntningar. • Är fullt ut nöjd med den effektivitet och snabbhet som Philip hanterade försäljningen."
Anders N16 veckor
Verifierad kund
"Philip är en stjärna som både hjälper köpare och säljare till en bra affär. Kommer alltid att vända mig till Philip vid försäljning.""
Dilman S16 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående, bra lokalkännedom, bra bollplank genom hela processen. Rekommenderar Philip varmt! "
Ebba H16 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, tillmötesgående och på alla sätt trevlig mäklare. Smidig och professionell bostadsaffärer i högsta grad. Bästa omdömen till Philip!!! "
Pasi H19 veckor
Verifierad kund
"Philip var entusiastisk och väldigt lyhörd inför våra behov. Rekommenderar varmt! "
Jessica S19 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och tillmötesgående kan rekommenderas "
Nicklas J20 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och engagerad mäklare"
Linus R20 veckor
Verifierad kund
"Rak och tydlig från början till slut. Gör ett gediget jobb för säljarna men är också tillmötesgående i alla led"
Pierre L20 veckor
Verifierad kund
"Toppmäklare som lotsar en tryggt genom processen. Visar engagemang, är tydlig och rak och inger förtroende. Jag rekommenderar Philip alla dagar i veckan."
Pierre L20 veckor
Verifierad kund
"Superbra mäklare, ärlig och personlig kontakt som man har med Philip. Han lyckades med att sälja min lägenhet till rekord! 5 av 5! Christoffer"
Christoffer R20 veckor
Verifierad kund
Jag är en målmedveten mäklare som älskar att göra affärer. Att sätta upp mål och jobba mot dem är något jag drivs otroligt hårt av och detta gör att jag ständigt utvecklas. Jag är en social och trygg norrlänning som älskar att träffa nya människor och ser alltid till mina kunders bästa. Mitt mål är att du som kund ska känna en trygghet genom hela försäljningsprocessen och detta uppfylls genom rak och tydlig kommunikation mellan oss. Alla kunder har olika önskemål och med lyhördhet kommer jag göra allt för att just din affär ska bli så bra som möjligt, för både köpare och säljare. Att alltid vara påläst är viktigt för mig då jag tror att det kan leda till ett högre slutpris. Jag är en enorm tävlingsmänniska och med en bakgrund inom idrotten där framförallt ishockeyn har varit en stor del av mitt liv, har jag lärt mig vad hårt jobb innebär. Idrotten har också lärt mig vad en stark teamkänsla kan åstadkomma och hur man tillsammans jobbar mot uppsatta mål och detta är något jag har tagit med mig in rollen som fastighetsmäklare. Varmt välkommen att kontakta mig angående dina bostadsfrågor eller för en offert.

Mina försäljningar

Philip Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

070-277 48 35

philip.andersson@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg