Philip Andersson

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Philip Andersson

Philip Andersson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Philip är mycket engagerad i uppdraget och ett kunnigt och trovärdigt bollplank för säljaren. "
Anders F1 dagar
Verifierad kund
"Philip är proffessionell och till hjälps i alla situationer. Stabil mäklare som verkligen lyssnar på våra förhoppningar som köpare och har tålamod. Jag rekommenderar honom starkt till den som vill känna sig säker i ett lägenhetsköp!"
Teodor S2 dagar
Verifierad kund
"Vi var jättenöjda med Philip genom hela processen. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade vad som skedde från start till mål! Jag skulle båda vilja köpa och sälja med honom igen!"
Ellen F3 dagar
Verifierad kund
"Jättenöjd med Philip och hela säljprocessen! Stabil och trygg, bra på att lyssna och hela tiden komma framåt på bästa sätt. "
Patricia H5 dagar
Verifierad kund
"Philips insats i min lägenhetsförsäljning var exemplarisk. Hans lokalkännedom var stark, driven av såväl erfarenhet som dataunderlag från försäljningar. Han kommunicerade med mig som säljare genom samtliga steg i säljprocessen och gjorde så med mycket god struktur. Philip besitter de kvalitéerna som jag tycker en riktigt bra mäklare ska ha vilket märktes genom hela processen och resulterade i att jag som kund tilläts känna mig trygg."
Sam F1 veckor
Verifierad kund
"Philip gjorde ett fantastiskt jobb under hela budgivningen, vi är mycket nöjda med köpet av vår lägenhet. Professionell, kompetent och hjälpsam!"
Fredrik T1 veckor
Verifierad kund
"Philip är som man drömmer om att en mäklare ska vara. Trygg, tydlig och rak med ett mer än trevligt bemötande. Man är ganska utelämnad till sig själv när man ska göra ett stort och ganska livsavgörande beslut som att köpa ett nytt ställe att bo på inte minst med tanke på att man är på en visning ett par minuter och sen ska grunda sitt beslut på den korta tiden. Då kan man skatta sig lycklig för att man har en mäklare som inger förtroende och som man känner sig trygg med. Philip är 5+ , så vare sig man köper eller säljer rekommenderar jag honom VARMT!"
Martin A1 veckor
Verifierad kund
"Smidig process där jag blev informerad kontinuerligt vad som hände"
Stefan2 veckor
Verifierad kund
"Jag är oerhört nöjd att jag valde Philip som mäklare för min försäljning! När jag bestämde mig för att sälja träffade jag flera mäklare med toppnoterade försäljningar i mitt område. Philip var överlägset bäst förberedd redan vid det första mötet och också den som hade möjlighet att komma snabbast ut på marknaden. Han sökte upp helt rätt spekulanter och lyckades sälja lägenheten redan efter förhandsvisning till ett mycket bra pris. Skulle definitivt anlita Philip igen!"
Vilhelmina U3 veckor
Verifierad kund
"Philip är kunnig, trevlig, lyhörd, ödmjuk, strukturerad och ger ett lugn som jag uppskattade väldigt mycket genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!"
Ola S3 veckor
Verifierad kund
"Väldigt kunnig och professional. Som förstagångsköpare har Philip hjälpsamt och tydligt guidat oss genom processen. Vi är väldigt nöjda med vårt köp och Phillips arbete. "
Christian D3 veckor
Verifierad kund
"Philip har varit mycket professionell och har varit pålitlig och hjälpsam under hela processen. Har haft under affären upplevt en konstant känsla av trygghet."
André H7 veckor
Verifierad kund
"Vi har både köpt och sålt via Philip. Philip är engagerad, positiv, klok och ...helt enkelt bra. Fortlöpande kommunikation och uppdatering, följer upp allt väl genomtänkt och väl förberedd. Villamarknaden även i det mest attraktiva området där försäljningen skett är svår just nu. Philip arbetade målmedvetet och konsekvent. Mycket nöjd, kommer att rekommendera till alla vänner och bekanta och kommer, om behövs i framtiden, att anlita Philip igen!"
Maria Å11 veckor
Verifierad kund
"En förtroendeingivande mäklare med ett otroligt driv. Lyhörd inför kundens preferenser och möter det med professionalitet, ärligt och tydlig kommunikation. Han ser möjligheter, är reaktiv och förmedlar på samma gång ett lugn vilket ger en enorm trygghet för kunden. Kan varmt rekommendera Philip som mäklare! "
Elin N13 veckor
Verifierad kund
"Philip gav ett proffsigt intryck från start till signerad försäljning. Höll oss som säljare ständigt informerad om hur vi låg till i försäljningsprocessen genom ständig dialog, och hade genomgående ett driv framåt. Kan varmt rekommendera Philip om ni går i säljtankar! "
Felix P14 veckor
Verifierad kund
"Philip skötte vår bostadsförsäljning på ett galant manér. Lägenheten såldes till ett rekordhögt pris på bara två dagar trots en sval marknad. Han var förtroendeingivande, tydlig i sin kommunikation och återkopplade snabbt med svar under hela processen. Vi är supernöjda och ger Philip 5/5 med råge!"
ASHK PETER D16 veckor
Verifierad kund
"Philip är en av de absolut bästa mäklarna i Stockholms innerstad - och då har jag träffat många. Han är otroligt serviceminded och genuin och ser till både köparens och säljarens bästa. Kan varmt rekommendera Philip! "
Hanna H16 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig och lysande på mina behov, la ner mycket tid och var alltid anträffbar. Kommer rekommendera Philip till alla som ska sälja sin lägenhet."
Oliver P19 veckor
Verifierad kund
"Philip gav mig exceptionell service och jag kände mig trygg och säker i min bostadsaffär. 10/10 skulle varmt rekommendera. "
Åsa L19 veckor
Verifierad kund
"Philip har agerat proffsigt, varit tillgänglig och sett till att processen gått snabbt och effektivt rakt igenom"
Oscar H19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en målmedveten mäklare som älskar att göra affärer. Att sätta upp mål och jobba mot dem är något jag drivs otroligt hårt av och detta gör att jag ständigt utvecklas. Jag är en social och trygg norrlänning som älskar att träffa nya människor och ser alltid till mina kunders bästa. Mitt mål är att du som kund ska känna en trygghet genom hela försäljningsprocessen och detta uppfylls genom rak och tydlig kommunikation mellan oss. Alla kunder har olika önskemål och med lyhördhet kommer jag göra allt för att just din affär ska bli så bra som möjligt, för både köpare och säljare. Att alltid vara påläst är viktigt för mig då jag tror att det kan leda till ett högre slutpris. Jag är en enorm tävlingsmänniska och med en bakgrund inom idrotten där framförallt ishockeyn har varit en stor del av mitt liv, har jag lärt mig vad hårt jobb innebär. Idrotten har också lärt mig vad en stark teamkänsla kan åstadkomma och hur man tillsammans jobbar mot uppsatta mål och detta är något jag har tagit med mig in rollen som fastighetsmäklare. Varmt välkommen att kontakta mig angående dina bostadsfrågor eller för en offert.

Mina försäljningar

Philip Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

070-277 48 35

philip.andersson@husmanhagberg.se

Boka tid med Philip direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg