Madeleine Christov

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Madeleine Christov

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Från början till slutet har Madeleine varit kommunikativ, tydlig och professionell samt att vi har känt oss väldigt trygga och säkra med henne. Det vi uppskattat allra mest är hennes hängivenhet och hårda arbete, på det sätt hon jobbat från början till slut och försäkrat oss om att vi skulle få till en så bra affär som möjligt. Hon satte ribban högt och har såväl presterat som levererat! Därtill upplever vi att även köparna har känt sig på samma sätt som vi bemötta av Madeleine, vilket såklart möjliggjorde en bra affär från bådas perspektiv."
Oskar Jan N4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig mäklare! Stort plus att hon var duktig på att återkoppla under hela processen!"
Henrietta E5 dagar
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Uppdaterade löpande om försäljningen vilket gav en stor trygghet som säljare. Rekommenderas! "
Alexander F3 veckor
Verifierad kund
"Madeleine satte sig in i min försäljning och var mycket engagerad, professionell och drivande genom hela processen. Jag kände mig helt trygg med att lämna över uppdraget i Madeleines händer. Jag anlitar gärna Madeleine igen om jag får tillfälle. Allt gott! "
Annika M13 veckor
Verifierad kund
"Att jobba med Madeleine Christov var en fröjd från början till slut. Hon var oerhört hängiven hela processen vilket märktes i allt från hur vårt samarbete fortlöpte i början med planering och strukturering till avslutande säljprocess. Jag är imponerad av hennes driv parat med förnuft och fingertoppskänsla för uppdraget. Jag kunde inte ha fått en bättre säljprocess och vill varmt rekommendera Madeleine till framtida mäklaruppdrag! "
Mariana E14 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Madeleine som mäklare. Hon gjorde ett mycket proffsigt jobb, var alltid trevlig och tillmötesgående samt var duktig på att hålla mig informerad löpande genom hela köpeprocessen. Jag kan varmt rekommendera henne till vänner och bekanta som ska köpa eller sälja lägenhet i framtiden."
Johannes A15 veckor
Verifierad kund
"Madeleine lägger hela hjärtat i försäljningen. I tider då lägenheter och hus inte säljer sig själva är Madeleines engagemang A&O för en lyckad försäljning. "
Maximilian G18 veckor
Verifierad kund
"Madeleine var väldigt proaktiv, kommunikativ, och trygg när hon guidade mig igenom min försäljning - jag är mycket nöjd med hennes insats."
Johannes B20 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare som verkligen anstränger sig för både säljare och köpare. Påläst, proffsig och pålitlig. Mycket tacksam för hennes tålamod och insats i en tuff marknad. "
Julia T23 veckor
Verifierad kund
"Madeleine har varit en fantastisk person att ha att göra med. Positiv, målinriktad och går gång på gång den extra milen. Vi både köper och säljer gärna med Madeleine i framtiden."
Axel T24 veckor
Verifierad kund
"Madeleine is very responsive and easy to work with. As the seller, I felt she her service was excellent "
Sunil G26 veckor
Verifierad kund
" Madeleine var trevlig och höll mig och min sambo uppdaterade om allt vilket uppskattades enormt! "
Emilia L27 veckor
Verifierad kund
"Jobbar hårt och återkopplar varje dag. "
Fredrik H27 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och tillmötesgående. Madeleine höll oss uppdaterade och var transparent i sin kommunikation vilket uppskattas som köpare. "
Elin D28 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell. Kunden i fokus och oerhört bra bemötande. Alltid tillgänglig för frågor. Återkoppling till oss hela tiden om status gällande försäljningen. "
Carolina J34 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare säger allt. Lätt att få tag på, återkopplar snabbt, löser visningar på kort varsel för säljare. Rutinerad! "
Ida A34 veckor
Verifierad kund
"Tydlig kommunikation och lättillgänglig."
Felix P34 veckor
Verifierad kund
" "
Fanny L35 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Madeleine. Hon är mycket proffsig, engagerad, vänlig och tillmötes-gående. Hon höll mig informerad genom hela processen. Bättre mäklare kan man inte önska sig. "
Ellen L36 veckor
Verifierad kund
"Tror inte det går att hitta en mer dedikerad och engagerad mäklare! "
Therese K41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

För mig är varje bostadsaffär och kund unik. En bostadsaffär är oftast en av de största affärerna man gör i sitt liv, därför lägger jag stor vikt i att vara lyhörd till mina kunders behov och anpassar varje försäljning därefter. Jag är även väldigt noggrann i mitt arbete och ser till att du som kund ska känna dig trygg under hela försäljningsprocessen. Med nästan 10 års erfarenhet inom branschen har jag även erhållit mycket goda kunskaper och verktyg för att kunna agera på bästa sätt i varje bostadsaffär. Mitt enorma driv och engagemang speglar sig även i all den tid jag lägger ned i varje affär så du ska bli en nöjd och återkommande kund. Via att både bo och arbeta i innerstan har jag även en mycket god lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden. Jag älskar det breda utbudet och sevärdheterna varje stadsdel erbjuder.

Mina försäljningar

Madeleine Christov

Reg. Fastighetsmäklare

073-397 39 56

madeleine.christov@husmanhagberg.se

Boka tid med Madeleine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg