KarriärOm oss

Madeleine Christov

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Madeleine Christov

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

" Madeleine var trevlig och höll mig och min sambo uppdaterade om allt vilket uppskattades enormt! "
Emilia L15 timmar
Verifierad kund
"Jobbar hårt och återkopplar varje dag. "
Fredrik H6 dagar
Verifierad kund
"Mycket professionell och tillmötesgående. Madeleine höll oss uppdaterade och var transparent i sin kommunikation vilket uppskattas som köpare. "
Elin D1 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell. Kunden i fokus och oerhört bra bemötande. Alltid tillgänglig för frågor. Återkoppling till oss hela tiden om status gällande försäljningen. "
Carolina J8 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare säger allt. Lätt att få tag på, återkopplar snabbt, löser visningar på kort varsel för säljare. Rutinerad! "
Ida A8 veckor
Verifierad kund
"Tydlig kommunikation och lättillgänglig."
Felix P8 veckor
Verifierad kund
" "
Fanny L9 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Madeleine. Hon är mycket proffsig, engagerad, vänlig och tillmötes-gående. Hon höll mig informerad genom hela processen. Bättre mäklare kan man inte önska sig. "
Ellen L9 veckor
Verifierad kund
"Tror inte det går att hitta en mer dedikerad och engagerad mäklare! "
Therese K14 veckor
Verifierad kund
"very good support from the Madeleine Christov of HusmanHagberg. Very honest and patient answering our questions and also make the hand over the apartment and agreement sign process. "
Niklas L14 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, seriös och duktig! Madeleine jobbade med kontinuerlig uppföljning genom hela processen och lyckades sälja bättre än förväntat i en nedåtgående marknad. "
Gustaf K15 veckor
Verifierad kund
"Madeleine levde verkligen upp till våra förväntningar! Proffsigt hanterat från början till slut."
Ebba W17 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med hela processen! "
Carl Johan E17 veckor
Verifierad kund
"Fint bemötande och hjälpsam när saker utanför hennes kontroll blev lite stökigt. Sammantaget är vi mycket nöjda. "
Tilda A21 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsig och tillmötesgående fastighetsmäklare. Höll oss väl uppdaterade under budgivningen, ordnade extra visningar när det behövdes och svarade snabbt på våra frågor om bostaden. Skulle varmt rekommendera!"
Jennie S22 veckor
Verifierad kund
"Madeleine var väldigt professionell och gjorde processen kring köp smidig och bra "
Adam S22 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med processen från start till slut och Madeleines bemötande! Rekommenderar henne verkligen och kommer anlita henne den dagen jag vill sälja!"
Ellen J22 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Madeleine! Hon är engagerad och jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar! "
Clea B23 veckor
Verifierad kund
"Madeleine gav från första stund ett mycket trovärdigt intryck. Hon var inte överdriven och inte heller negativ till lägenheten. Hon var hela tiden positiv och arbetade intensivt för att det skulle bli en affär. Jag kan varmt rekommendera Madeleine till andra säljare. "
Lena V28 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, snabb och professionell! "
Ellenore K28 veckor
Verifierad kund
För mig är varje bostadsaffär och kund unik. En bostadsaffär är oftast en av de största affärerna man gör i sitt liv, därför lägger jag stor vikt i att vara lyhörd till mina kunders behov och anpassar varje försäljning därefter. Jag är även väldigt noggrann i mitt arbete och ser till att du som kund ska känna dig trygg under hela försäljningsprocessen. Med nästan 10 års erfarenhet inom branschen har jag även erhållit mycket goda kunskaper och verktyg för att kunna agera på bästa sätt i varje bostadsaffär. Mitt enorma driv och engagemang speglar sig även i all den tid jag lägger ned i varje affär så du ska bli en nöjd och återkommande kund. Via att både bo och arbeta i innerstan har jag även en mycket god lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden. Jag älskar det breda utbudet och sevärdheterna varje stadsdel erbjuder.

Mina försäljningar

Madeleine Christov

Reg. Fastighetsmäklare

073-397 39 56

madeleine.christov@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg