Madeleine Christov

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Madeleine Christov

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Det var andra gången vi sålde med Madeleine och vi är återigen mer än nöjda! Hon är genuin och gör både köpare och säljare trygga. Hon gav bra rådgivning inför försäljningen och skötte hela processen proffesionellt och flexibelt. "
Sofie B1 veckor
Verifierad kund
"Madeleine är väldigt professionell. Hon är pålitlig, har ett trevligt och tryggt bemötande. Hon är absolut en av de bästa mäklare jag har varit i kontakt med. Jag kan varmt rekommendera henne!!"
Maria E3 veckor
Verifierad kund
"Gott och hjälpsamt bemötande vid första lägenhetsköpet. Känns tryggt och får support då jag ej kan lämna jobbet på dagarna."
Anna S4 veckor
Verifierad kund
"Madeleine är väldigt professionell i sin roll och alltid positiv och hjälpsam. Hon levererar alltid mer än vad man förväntar sig och jobbar stenhårt och metodiskt för att få ett bra resultat både mot köpare och säljare. Supernöjd med Madeleine och rekommenderar henne varmt."
Fredrik N5 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevlig och ger ett bra intryck till både köpare och säljare. Hon höll oss väl uppdaterade under hela processen och kom med goda råd. Vi är mycket nöjda och hade valt Madeleine igen!"
Carl E5 veckor
Verifierad kund
"Vi har både köpt och sålt via Madeleine och vi har varit supernöjda båda gångerna. Duktig, trevlig, seriös, informativ och förtroendegivande mäklare. Rekommenderar starkt Madeleine. 10 poäng!!! ⭐️"
Henrietta E6 veckor
Verifierad kund
"Duktig, påläst, flexibel & hög social kompetens. Uppdaterade mig som köpare ofta och kontinuerligt om budgivningen & processen. Madeleine fick mig att känna mig supertrygg genom hela affären."
Max N6 veckor
Verifierad kund
"Noggrann, kunnig och driven. Korrekt och trevligt bemötande vilket ger trygghet både för säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Madeleine ! "
Eva E9 veckor
Verifierad kund
" "
Jhüllian C13 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt utförd försäljning!"
Christian L14 veckor
Verifierad kund
"Madeleine var mycket noggrann att hålla mig informerad under försäljningsprocessen och visade en ovanlig kompetens att vara lyssnande."
Leif T19 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och pålitlig mäklare!"
Joel D20 veckor
Verifierad kund
"Madeleine var toppen och gav allt för vår försäljning!"
Helena P20 veckor
Verifierad kund
"Hon har varit hjälpsam och trevlig. Priset på den sålda lägenheten blev inte så högt som jag ursprungligen hade hoppats - men det är verkligen inte hennes fel. Hon verkar ha ansträngt sig hårt, och jag är ändå mycket nöjd med hur allt blev - mycket tack var Madeleine."
Niclas T20 veckor
Verifierad kund
"Madeleine var professionell, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Hon ingav ett stort förtroende vilket gjorde att jag som kund kände mig trygg. Jag var alltid informerad om allt som hände och hon jobbade hårt och drog i alla trådar för att få till en bra försäljning. Hon var även väldigt flexibel och kunde se nya vägar som passade bra för just den här processen. Vi kom i mål och jag är supernöjd. Kan varmt rekommendera Madeleine! "
Jessica A20 veckor
Verifierad kund
"Från början till slutet har Madeleine varit kommunikativ, tydlig och professionell samt att vi har känt oss väldigt trygga och säkra med henne. Det vi uppskattat allra mest är hennes hängivenhet och hårda arbete, på det sätt hon jobbat från början till slut och försäkrat oss om att vi skulle få till en så bra affär som möjligt. Hon satte ribban högt och har såväl presterat som levererat! Därtill upplever vi att även köparna har känt sig på samma sätt som vi bemötta av Madeleine, vilket såklart möjliggjorde en bra affär från bådas perspektiv."
Oskar Jan N23 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig mäklare! Stort plus att hon var duktig på att återkoppla under hela processen!"
Henrietta E23 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Uppdaterade löpande om försäljningen vilket gav en stor trygghet som säljare. Rekommenderas! "
Alexander F25 veckor
Verifierad kund
"Madeleine satte sig in i min försäljning och var mycket engagerad, professionell och drivande genom hela processen. Jag kände mig helt trygg med att lämna över uppdraget i Madeleines händer. Jag anlitar gärna Madeleine igen om jag får tillfälle. Allt gott! "
Annika M35 veckor
Verifierad kund
"Att jobba med Madeleine Christov var en fröjd från början till slut. Hon var oerhört hängiven hela processen vilket märktes i allt från hur vårt samarbete fortlöpte i början med planering och strukturering till avslutande säljprocess. Jag är imponerad av hennes driv parat med förnuft och fingertoppskänsla för uppdraget. Jag kunde inte ha fått en bättre säljprocess och vill varmt rekommendera Madeleine till framtida mäklaruppdrag! "
Mariana E36 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

För mig är varje bostadsaffär och kund unik. En bostadsaffär är oftast en av de största affärerna man gör i sitt liv, därför lägger jag stor vikt i att vara lyhörd till mina kunders behov och anpassar varje försäljning därefter. Jag är även väldigt noggrann i mitt arbete och ser till att du som kund ska känna dig trygg under hela försäljningsprocessen. Med nästan 10 års erfarenhet inom branschen har jag även erhållit mycket goda kunskaper och verktyg för att kunna agera på bästa sätt i varje bostadsaffär. Mitt enorma driv och engagemang speglar sig även i all den tid jag lägger ned i varje affär så du ska bli en nöjd och återkommande kund. Via att både bo och arbeta i innerstan har jag även en mycket god lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden. Jag älskar det breda utbudet och sevärdheterna varje stadsdel erbjuder.

Mina försäljningar

Madeleine Christov

Reg. Fastighetsmäklare

073-397 39 56

madeleine.christov@husmanhagberg.se

Boka tid med Madeleine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg