Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Stockholm Vasastan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vasastan & Norrmalm

Att köpa en lägenhet i Vasastan eller Norrmalm innebär att du får det bästa Stockholms innerstad har att erbjuda. Här kan du välja mellan områden som Birkastan, Röda bergen, Hagastaden, Odenplan och Sibirien. Eftersom området ligger mitt i innerstaden har du tunnelbana, buss, pendeltåg och Arlanda Express alldeles runt hörnet, utöver att du kan ta långpromenader över till Kungsholmen och Rålambshovsparken för att spela boule eller ta ett dopp. Det här är ett område med både charm och lugn, samtidigt som du promenerar till Stockholm centralstation på runt 15 minuter. Våra mäklare i Vasastan och Norrmalm hjälper vi dig att köpa, sälja eller värdera din bostad.

Att bo i Vasastan eller Norrmalm

Många väljer att köpa lägenhet i Vasastan eller Norrmalm på grund av att man får all nödvändig service men ändå kommer bort från de allra mest trafikerade gatorna. Till områdena hör bland annat Norrmalm, Atlas, Vasaparken och Norrtull som alla har sin unika prägel. Från Norrtull kommer du snabbt ut på E4:an och kan även ta dig till Hagaparken för en långpromenad. Överlag är Vasastan ett område med många parker och grönområden som bjuder in till både lek, träning och umgänge. I området finns flertalet skolor, och även fritidsaktiviteter för alla åldrar.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm

Som mäklare i Vasastan och Norrmalm har vi koll på allt som händer i området. Vi kan förmedla nyproduktioner, som Hagastaden med Norra Tornen. Runt husknuten hittar du Gustav Vasa kyrka, Adolf Fredriks kyrka och Vasaparken som vintertid bjuder på skridskoåkning. Skall du köpa eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm hjälper våra erfarna mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. Funderar du på att sälja din lägenhet har vi verktygen och erfarenheten för att hjälpa dig att få ut det mesta av din bostadsaffär.

I Vasastan får du njuta av vacker arkitektur från förra sekelskiftet som är något unikt för huvudstaden. På de hemtrevliga gatorna finns det många mysiga barer och caféer där du kan avnjuta en god lunch eller träffa dina vänner efter jobbet. Det stora utbudet av aktiviteter gör att det här är ett område för både barn, vuxna och pensionärer.

Välkommen till Stockholms bästa stadsdel!

Omdömen från våra kunder

"Toppen på alla sätt! Bra bemött, bra information och lyhördhet. Rekommenderas varmt."
Daniel F1 dagar
Verifierad kund
"Inlyssnande och informativ utan att vara för puschig eller införsäljande. Behaglig och snabb i återkopplingen."
ANNA F1 dagar
Verifierad kund
"Philip är mycket engagerad i uppdraget och ett kunnigt och trovärdigt bollplank för säljaren. "
Anders F1 dagar
Verifierad kund
"Philip är proffessionell och till hjälps i alla situationer. Stabil mäklare som verkligen lyssnar på våra förhoppningar som köpare och har tålamod. Jag rekommenderar honom starkt till den som vill känna sig säker i ett lägenhetsköp!"
Teodor S2 dagar
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Maria som la ner mycket arbete på att få till försäljningen samt ställde upp med kontraktskrivning sent på natten :) Stort tack "
Henrik H2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och support för en smidig affär!"
Sofia B2 dagar
Verifierad kund
"Vi var jättenöjda med Philip genom hela processen. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade vad som skedde från start till mål! Jag skulle båda vilja köpa och sälja med honom igen!"
Ellen F3 dagar
Verifierad kund
"Jättenöjd med Philip och hela säljprocessen! Stabil och trygg, bra på att lyssna och hela tiden komma framåt på bästa sätt. "
Patricia H5 dagar
Verifierad kund
"Är supernöjd med Andreas som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen och ständiga uppdateringar med bra råd. Arbetade väldigt fint med samtliga spekulanter både under förhandsmarknad och under budgivning. Andreas var även väldigt flexibel och ordnade ett flertal extravisningar som i slutändan ledde till ett mycket bra slutpris. Kan ge mina starkaste rekommendationer till alla som ska sälja sin lägenhet!"
Allan Z5 dagar
Verifierad kund
"alexander är pålitlig ärlig och professionell och jag rekommenderar honom mycket och varmt han går definitivt och gärna den extra milen om det behövs och vänder på alla stenar sofia"
Lena S6 dagar
Verifierad kund
"Från början till slutet har Madeleine varit kommunikativ, tydlig och professionell samt att vi har känt oss väldigt trygga och säkra med henne. Det vi uppskattat allra mest är hennes hängivenhet och hårda arbete, på det sätt hon jobbat från början till slut och försäkrat oss om att vi skulle få till en så bra affär som möjligt. Hon satte ribban högt och har såväl presterat som levererat! Därtill upplever vi att även köparna har känt sig på samma sätt som vi bemötta av Madeleine, vilket såklart möjliggjorde en bra affär från bådas perspektiv."
Oskar Jan N6 dagar
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig mäklare! Stort plus att hon var duktig på att återkoppla under hela processen!"
Henrietta E6 dagar
Verifierad kund
"Philips insats i min lägenhetsförsäljning var exemplarisk. Hans lokalkännedom var stark, driven av såväl erfarenhet som dataunderlag från försäljningar. Han kommunicerade med mig som säljare genom samtliga steg i säljprocessen och gjorde så med mycket god struktur. Philip besitter de kvalitéerna som jag tycker en riktigt bra mäklare ska ha vilket märktes genom hela processen och resulterade i att jag som kund tilläts känna mig trygg."
Sam F1 veckor
Verifierad kund
"Philip gjorde ett fantastiskt jobb under hela budgivningen, vi är mycket nöjda med köpet av vår lägenhet. Professionell, kompetent och hjälpsam!"
Fredrik T1 veckor
Verifierad kund
"Philip är som man drömmer om att en mäklare ska vara. Trygg, tydlig och rak med ett mer än trevligt bemötande. Man är ganska utelämnad till sig själv när man ska göra ett stort och ganska livsavgörande beslut som att köpa ett nytt ställe att bo på inte minst med tanke på att man är på en visning ett par minuter och sen ska grunda sitt beslut på den korta tiden. Då kan man skatta sig lycklig för att man har en mäklare som inger förtroende och som man känner sig trygg med. Philip är 5+ , så vare sig man köper eller säljer rekommenderar jag honom VARMT!"
Martin A1 veckor
Verifierad kund
"Smidig process där jag blev informerad kontinuerligt vad som hände"
Stefan2 veckor
Verifierad kund
"Rebecca lyssnade helt på våra behov och hjälpte oss både att sälja och agera bollplank i vår köpprocess. Hon är tålmodig, lugn, flexibel, och förtroendegivande. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar och vi har känt oss väldigt trygga i hennes händer. Vi skulle absolut använda Rebecca igen och vi kan starkt rekommendera henne som mäklare. "
Saga A2 veckor
Verifierad kund
"Lyssnade på mina önskningar och behov och blev alltid trevligt bemött."
Eva Anna Katarina K2 veckor
Verifierad kund
"Jag är oerhört nöjd att jag valde Philip som mäklare för min försäljning! När jag bestämde mig för att sälja träffade jag flera mäklare med toppnoterade försäljningar i mitt område. Philip var överlägset bäst förberedd redan vid det första mötet och också den som hade möjlighet att komma snabbast ut på marknaden. Han sökte upp helt rätt spekulanter och lyckades sälja lägenheten redan efter förhandsvisning till ett mycket bra pris. Skulle definitivt anlita Philip igen!"
Vilhelmina U3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg