KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vasastan & Norrmalm

Att köpa en lägenhet i Vasastan eller Norrmalm innebär att du får det bästa Stockholms innerstad har att erbjuda. Här kan du välja mellan områden som Birkastan, Röda bergen, Hagastaden, Odenplan och Sibirien. Eftersom området ligger mitt i innerstaden har du tunnelbana, buss, pendeltåg och Arlanda Express alldeles runt hörnet, utöver att du kan ta långpromenader över till Kungsholmen och Rålambshovsparken för att spela boule eller ta ett dopp. Det här är ett område med både charm och lugn, samtidigt som du promenerar till Stockholm centralstation på runt 15 minuter. Våra mäklare i Vasastan och Norrmalm hjälper vi dig att köpa, sälja eller värdera din bostad.

Att bo i Vasastan eller Norrmalm

Många väljer att köpa lägenhet i Vasastan eller Norrmalm på grund av att man får all nödvändig service men ändå kommer bort från de allra mest trafikerade gatorna. Till områdena hör bland annat Norrmalm, Atlas, Vasaparken och Norrtull som alla har sin unika prägel. Från Norrtull kommer du snabbt ut på E4:an och kan även ta dig till Hagaparken för en långpromenad. Överlag är Vasastan ett område med många parker och grönområden som bjuder in till både lek, träning och umgänge. I området finns flertalet skolor, och även fritidsaktiviteter för alla åldrar.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm

Som mäklare i Vasastan och Norrmalm har vi koll på allt som händer i området. Vi kan förmedla nyproduktioner, som Hagastaden med Norra Tornen. Runt husknuten hittar du Gustav Vasa kyrka, Adolf Fredriks kyrka och Vasaparken som vintertid bjuder på skridskoåkning. Skall du köpa eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm hjälper våra erfarna mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. Funderar du på att sälja din lägenhet har vi verktygen och erfarenheten för att hjälpa dig att få ut det mesta av din bostadsaffär.

I Vasastan får du njuta av vacker arkitektur från förra sekelskiftet som är något unikt för huvudstaden. På de hemtrevliga gatorna finns det många mysiga barer och caféer där du kan avnjuta en god lunch eller träffa dina vänner efter jobbet. Det stora utbudet av aktiviteter gör att det här är ett område för både barn, vuxna och pensionärer.

Välkommen till Stockholms bästa stadsdel!

Omdömen från våra kunder

"Vi blev väldigt väl bemötta av Philip som förmedlade stort engagemang att göra sitt yttersta från start till mål - med bibehållet fokus på det viktiga i varje enskild del av processen. I en extrem bostadsmarknad lyckades han kombinera både snabbheten hos en 60-meterssprinter med uthålligheten hos en maratonlöpare. Bästa rekommendationer. "
Hedvig F5 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra bemotande. Snabba svar Mycket kunnig map omrade/lagenhet. har foljt upp bra sedan kopet. Flexibel map fullmakt och kunde andra system da forsta inte fiungerade. MVH Per"
Per Olof L5 dagar
Verifierad kund
"Philip är en mycket duktig bostadsmäklare. Pålitlig och trevlig. Effektiv. Allt man kan önska som både säljare och köpare."
Barbro S6 dagar
Verifierad kund
"Madeleine is very responsive and easy to work with. As the seller, I felt she her service was excellent "
Sunil G1 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är mycket kunnig, kund orienterad både från säljaren och köparens perspektiv. Hon hade mycket bra kunskap om denna objekt och föreningen, därför vill jag ge henne min högsta rekommendation."
Saeid M1 veckor
Verifierad kund
" Madeleine var trevlig och höll mig och min sambo uppdaterade om allt vilket uppskattades enormt! "
Emilia L1 veckor
Verifierad kund
"Rebecca sålde en lägenhet till mig och jag är mycket nöjd med hela processen. Hon är engagerad och tillmötesgående och alltid snabb med återkoppling. Mycket trevlig person. "
Vanessa L2 veckor
Verifierad kund
"Saklig, lugn, mycket tillgänglig och lösningsorienterad. Snabb med återkopplingar. Välinformerad om försäljningsobjektet, svarade på alla tänkbara frågor. Var bra kopplingslänk till säljarna. Skötte helt enkelt sitt uppdrag på ett professionellt bra sätt. Kan varmt rekommendera."
Maria Å2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med hur affären skötts. Har inget jag är missnöjd med"
Jonathan A2 veckor
Verifierad kund
"Jobbar hårt och återkopplar varje dag. "
Fredrik H2 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och tillmötesgående. Madeleine höll oss uppdaterade och var transparent i sin kommunikation vilket uppskattas som köpare. "
Elin D2 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är en väldigt duktig mäklare! "
Anna A3 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är lyhörd och ödmjuk. Tar både säljare och köpares perspektiv och önskningar i åtanke. "
Olivia L3 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en snabb och oproblematisk affär med vår mäklare. "
Reine M3 veckor
Verifierad kund
"Victor var otroligt snabb, kunning och rakt på sak. Vi fick en väldigt bra känsla direkt av Victor samt av lägenheten som han visade. "
Peter Z3 veckor
Verifierad kund
"Jag rekommenderad genom en kompis. Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatisk vis. Är full ut nöjd med den effektivitet och snabbhet Philip hanterade försäljningen. Han är bäst."
Hossein S3 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderas starkt till alla."
Zohreh K3 veckor
Verifierad kund
"Saklig och professionell, samt gjorde ett riktigt bra jobb. Han gjorde vad han lovade och lite till. Dessutom hade han ett ödmjukt, inlyssnande och trevligt bemötande under hela processen."
Peter S3 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatisk vid.är fulltut nöjd med den effektivitet och snabbhet Philip hanterade det. Bästa mäklare"
Hossein S3 veckor
Verifierad kund
"Jag har redan bedömt Lars Ö för mäklande i december."
Hans H3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg