KarriärOm oss

Andreas Helgoson

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Andreas Helgoson

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Med Andreas som mäklare känner man sig trygg i vad som för de flesta är den största transaktionen i livet. Han förstod våra önskemål och höll oss ständigt uppdaterade längst resan. Vi är mycket nöjda!"
Niklas R2 veckor
Verifierad kund
"Vi var fantastiskt nöjda med Andreas som mäklare. Duktig på att hitta rätt spekulanter, höll oss alltid noga uppdaterade under processens gång, bra bollplank i olika beslut som behöver fattas på vägen och dessutom en väldigt härlig och trevlig person. Andreas rekommenderas varmt!"
Amanda A2 veckor
Verifierad kund
"Andreas was very helpful, it was a pleasure to work with him. I felt very comfortable to ask questions and perform negotiations with sellev via Andreas. "
Dmitri M2 veckor
Verifierad kund
"Andreas är ärlig, lätt att göra med, lugn, seriös och det känns trygg med honom. Vi som förstagångsköpare fick rejäl hjälp. "
Julia B2 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt bra bemötta och kände oss informerade längs processen. "
Emelie B4 veckor
Verifierad kund
"Andreas var professionell och kommunikativ genom hela försäljningsprocessen. Väldigt nöjd! "
Christian D4 veckor
Verifierad kund
"Andreas is a calm and knowledgeable broker. He was able to answer all relevant questions and looked up all additional information requested from us. Can only recommend! Thanks for helping us find our new home! Much appreciated"
Robert K4 veckor
Verifierad kund
"Andreas är en fantastisk mäklare som uppvisar stort engagemang på alla plan. Han är kompetent, påläst, engagerad och alltid trevlig. Han levde upp till alla våra förväntningar. Den bästa mäklaren vi haft! Kan varmt rekommendera Andreas som snart också kommer att sälja vår dotters lägenhet. /Lena "
Lena E6 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, tillgänglig och tillämpar god affärsetik. Rekommenderas!"
Jonathan W9 veckor
Verifierad kund
"En toppenmäklare och människa! Kändes väldigt bra med Andreas! Han svarade på frågor och kunde han inte svaren tog han reda på dem snabbt. Vi kände oss trygga genom hela affären!"
Philip V10 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig, trevlig och alltid anträffbar. Har både sålt och köpt av Andreas, bättre mäklare får man leta efter!"
Lisa J10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Andreas som levererade en försäljning av min lägenhet i en utmanande bostadsmarknad. Förutom att Andreas var lyhörd på önskemål från min sida så är han mycket professionell och trevlig och finns alltid tillgänglig att svara på frågor och bolla idéer. Jag kände ett stort förtroende för Andreas som mäklare och skulle varmt rekommendera honom."
Pernilla M16 veckor
Verifierad kund
"Andreas ingav förtroende hos oss som köpare. Snabb återkoppling vid kontakt."
Rickard S17 veckor
Verifierad kund
"Transparent och hjälpsam under hela processen! "
Philip E17 veckor
Verifierad kund
"Andreas var väldigt proffsig och hjälpsam under hela processen för oss som köpare! Inga konstigheter alls och såg till att vara flexibel och tillgänglig hela tiden. Stark rekommendation! "
David D19 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väldigt positivt överraskad av andreas bemötande under hela processen av vårt köp av lägenhet. Han var personlig, genuin och gav en trygg känsla genom hela processen. Det var tydligt att han inte bara hjälpte någon sälja sin lägenhet utan även hjälpte oss med att köpa en. Jag hade starkt rekommenderat Andreas som mäklare oavsett om du köper eller säljer. "
Hanna W19 veckor
Verifierad kund
"Vi anlitade Andreas Helgoson efter rekommendation av vänner och han levde verkligen upp till vår högt ställda förväntningar. Han har genom hela processen från initial kontakt till avtalsskrivande varit förtroendeingivande, kunnig och lyhörd. I en svår marknad var det oerhört värdefullt för oss att ha en sådan professionell partner som Andreas på vår sida. Hans tydliga och raka kommunikation har underlättat enormt då vi befunnit oss i en annan tidzon +7 timmar bort. Att Andreas dessutom är oerhört trevlig och med god humor har gjort att vi känt att vi varit i trygga händer hela vägen och kan varmt rekommendera honom."
Daniel G20 veckor
Verifierad kund
"Calm, transparent, kind, responsive"
Stein S20 veckor
Verifierad kund
"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb under hela processen. Vi hade en väldigt bra löpande dialog där Andreas var lyhörd och samtidigt höll oss informerade på ett ärligt och transparent sätt. Vi är jättenöjda! "
Simon Å22 veckor
Verifierad kund
"Andreas hade inte kunnat gjort ngt annorlunda, jättenöjd! "
Jennifer A22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 och är specialiserad på att förmedla bostadsrätter i Vasastan, Gärdet och Östermalm. Jag är tacksam för att varje dag vakna upp till ett jobb som jag brinner för och är övertygad om att det gör att både resultat och kundnöjdhet ökar. Mitt bränsle är mina kunder och de fantastiska utmaningar jag ställs inför varje dag. Med mitt stora engagemang, målinriktade och metodiska arbetssätt ser jag till att driva hela säljprocessen för att båda säljare som köpare ska känna sig nöjda och trygga. Det jag återkommande får höra i rekommendationer från mina kunder är att jag är driven, professionell, noggrann, kunnig med en ödmjuk och varm framtoning. Under mina verksamma år har jag varit en av Vasastan/Östermalms mest anlitade mäklare. Alla som träffat mig vet att jag är en tävlingsmänniska och jag strävar alltid efter högsta möjliga försäljningspris, men framgång kommer inte utan ett hårt jobb. För en framgångsrik försäljning krävs smarta strategier och planering. Samtidigt är alla kunder unika och därför krävs det att vi samarbetar och tillsammans skräddarsyr ett upplägg som passar era förutsättningar. Ensam kan jag göra en bra affär men tillsammans kan vi göra en fantastisk försäljning. I mitt nätverk har jag även de bästa stylisterna och fotograferna. Jag bor själv i Vasastan och har sedan jag tog flyttlasset från Mariestad som ung grabb varit bosatt både på Östermalm och Gärdet. Det gör att mitt hjärta klappar lite extra för dessa stadsdelar samtidigt som jag har stenkoll på vad dessa kvarter har att erbjuda. Vid sidan av mäkleriet gillar jag att vara en aktiv person där träning, resor och sport är stora intressen. Går du i säljtankar så hoppas jag att du hör av dig så att vi tillsammans kan skapa nya stordåd! Ett urval av utmärkelser som jag mottagit: 2021 - 1:a i kategorin "Nöjdast köpare & säljare" av alla mäklare i hela Sverige inom HusmanHagberg-kedjan Q4 2021 - Bäst betyg i Stockholm (källa Reco) Q2 2021 - Mest rekommenderad Östermalm (källa Reco) Q2 2021 - Bäst betyg Stockholm (källa Reco)

Mina försäljningar

Andreas Helgoson

Reg. Fastighetsmäklare

073-320 72 58

andreas.helgoson@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg