Andreas Helgoson

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Andreas Helgoson

Andreas Helgoson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Trevligt och respektfullt bemötande. Flexibel och snabb med återkoppling."
LYKKE L3 dagar
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt! Bra bemött, bra information och lyhördhet. Rekommenderas varmt."
Daniel F6 dagar
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och support för en smidig affär!"
Sofia B1 veckor
Verifierad kund
"Är supernöjd med Andreas som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen och ständiga uppdateringar med bra råd. Arbetade väldigt fint med samtliga spekulanter både under förhandsmarknad och under budgivning. Andreas var även väldigt flexibel och ordnade ett flertal extravisningar som i slutändan ledde till ett mycket bra slutpris. Kan ge mina starkaste rekommendationer till alla som ska sälja sin lägenhet!"
Allan Z2 veckor
Verifierad kund
"Bra genom hela processen trots en svår marknad just nu."
Nicolas B4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, tydligt och rakt bemötande från Andreas sida under hela processen."
Erik F5 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och bra på att återkoppla. Man känner sig trygg genom hela försäljningsförloppet."
Linda J5 veckor
Verifierad kund
"Har både köpt och sålt med hjälp av Andreas, och har varit väldigt nöjd alla gånger. Kontinuerlig och snabb feedback/återkoppling, och jobbar hårt och med ett ärligt uppsåt vilket jag verkligen uppskattat. Som sagt i både köp- och försäljningsprocess. Rekommenderar varmt!"
Pia Karolina M6 veckor
Verifierad kund
"Jag är SÅ nöjd med Andreas som mäklare och vill varmt rekommendera honom! Vår försäljningsprocess blev väldigt intensiv då vi snabbt bestämde oss för att sälja vår lägenhet och ville att det skulle gå snabbt - något som inte alltid är helt enkelt. Andreas var så lyhörd, professionell och flexibel genom hela processen och ordnade snabbt med fotografering och annons. När flera intressenter hörde av sig som missat ordinarie visning ordnade han privata visningar. Allt slutade precis som vi önskat, en snabb process till ett pris vi var väldigt nöjda med!"
Elsa S12 veckor
Verifierad kund
"Kan inte varmt nog rekommendera Andreas om ni står inför att sälja er lägenhet. Ett proffs från början till slut som överträffade min och min frus förväntningar i alla delar av försäljningsprocessen."
William K13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och trevlig! Bra på att kommunicera."
Amanda F14 veckor
Verifierad kund
"Bra genomförd transaktion. Andreas var trygg och ärlig. Allt som behövs"
Lars F14 veckor
Verifierad kund
"Andreas är en toppen mäklare. Vi köpte vår tidigare lägenhet från honom och gillade den smidiga processen och bestämde oss därför att anlita honom när det var dags att sälja. Rekommenderar Andreas starkt! Tack för ett riktigt bra jobb. "
Ismail M16 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad, professionell och kunnig mäklare!"
Brazer B16 veckor
Verifierad kund
"Han ger ett genuint intryck och skapade en trygg känsla genom hela köpprocessen. Väldigt nöjda med både bemötandet och servicenivån."
Gustav R18 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevlig mäklare! Ger bra information och svarar snabbt på frågor. Rekommenderar starkt!"
Emelie L20 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och väldigt behjälplig med alla frågor vi kunde tänkas ha, toppbetyg! "
Hampus H20 veckor
Verifierad kund
"Så bra! Så tacksam. Flexibel, tillgänglig HELA tiden, snabb på att svara och gjorde det bästa han kunde (med succé) för att vi skulle slutföra affären. Rekommenderar! "
Linda E20 veckor
Verifierad kund
"Med Andreas som mäklare känner man sig trygg i vad som för de flesta är den största transaktionen i livet. Han förstod våra önskemål och höll oss ständigt uppdaterade längst resan. Vi är mycket nöjda!"
Niklas R29 veckor
Verifierad kund
"Vi var fantastiskt nöjda med Andreas som mäklare. Duktig på att hitta rätt spekulanter, höll oss alltid noga uppdaterade under processens gång, bra bollplank i olika beslut som behöver fattas på vägen och dessutom en väldigt härlig och trevlig person. Andreas rekommenderas varmt!"
Amanda A29 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 och är specialiserad på att förmedla bostadsrätter i Vasastan, Gärdet och Östermalm. Jag är tacksam för att varje dag vakna upp till ett jobb som jag brinner för och är övertygad om att det gör att både resultat och kundnöjdhet ökar. Mitt bränsle är mina kunder och de fantastiska utmaningar jag ställs inför varje dag. Med mitt stora engagemang, målinriktade och metodiska arbetssätt ser jag till att driva hela säljprocessen för att båda säljare som köpare ska känna sig nöjda och trygga. Det jag återkommande får höra i rekommendationer från mina kunder är att jag är driven, professionell, noggrann, kunnig med en ödmjuk och varm framtoning. Under mina verksamma år har jag varit en av Vasastan/Östermalms mest anlitade mäklare. Alla som träffat mig vet att jag är en tävlingsmänniska och jag strävar alltid efter högsta möjliga försäljningspris, men framgång kommer inte utan ett hårt jobb. För en framgångsrik försäljning krävs smarta strategier och planering. Samtidigt är alla kunder unika och därför krävs det att vi samarbetar och tillsammans skräddarsyr ett upplägg som passar era förutsättningar. Ensam kan jag göra en bra affär men tillsammans kan vi göra en fantastisk försäljning. I mitt nätverk har jag även de bästa stylisterna och fotograferna. Jag bor själv i Vasastan och har sedan jag tog flyttlasset från Mariestad som ung grabb varit bosatt både på Östermalm och Gärdet. Det gör att mitt hjärta klappar lite extra för dessa stadsdelar samtidigt som jag har stenkoll på vad dessa kvarter har att erbjuda. Vid sidan av mäkleriet gillar jag att vara en aktiv person där träning, resor och sport är stora intressen. Går du i säljtankar så hoppas jag att du hör av dig så att vi tillsammans kan skapa nya stordåd! Ett urval av utmärkelser som jag mottagit: 2021 - 1:a i kategorin "Nöjdast köpare & säljare" av alla mäklare i hela Sverige inom HusmanHagberg-kedjan Q4 2021 - Bäst betyg i Stockholm (källa Reco) Q2 2021 - Mest rekommenderad Östermalm (källa Reco) Q2 2021 - Bäst betyg Stockholm (källa Reco)

Mina försäljningar

Andreas Helgoson

Reg. Fastighetsmäklare

073-320 72 58

andreas.helgoson@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg