KarriärOm oss

Lars Östblom

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jag har redan bedömt Lars Ö för mäklande i december."
Hans H2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt långsam på att svara. Och svarar aldrig när man ringer. Frågade om det fanns lägenheter som skulle komma till salu i samma byggnad och han sa nej. Och efter jag köpt lägenheten så kom det lägenhet i samma byggnad till salu dagen efter. Opålitlig"
Filip Mrdjen M7 veckor
Verifierad kund
"Rak o tydlig bra information om hur budgivningen går"
Hans P13 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Lars starkt, proffsig och kommunikativ. Bra balans mellan stöd för processen och självförtroende i sin yrkesroll. Väl genomförd försäljning från start till mål. "
Henrik H14 veckor
Verifierad kund
"Lars var kanon genom hela affären. Väldigt kunnig, trygg, trevlig och tillgänglig. Kommer absolut höra av mig till honom igen vid en eventuell bostadsaffärer och kan varmt rekommendera honom."
Mathilda M15 veckor
Verifierad kund
"Professionellt effektiv, vederhäftig och trevlig!"
Hans H16 veckor
Verifierad kund
"Framåt och driven mäklare som får en att känna sig trygg när man ska ta stora bostadsbeslut. Förväntningarna var inte att skriva på papper samma dag men Lars gjorde så att man kände sig trygg i att ta ett snabbt beslut. Lars hade kunskap om fastigheten och var tydlig genom hela processen. Från första mötet utanför fastigheten tills att papperna var påskrivna var Lars genom hela processen positiv, framåt och tillmötesgående. Jag kan starkt rekommendera Lars som mäklare. 5 av 5 på alla plan. "
Johannes O18 veckor
Verifierad kund
"Effektiv och transparent. Bra kommunikation genom hela processen."
Patrik N29 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och duktig, mina varmaste rekommendationer "
Samuel A30 veckor
Verifierad kund
"Inlyssnande, pålitlig och ambitiös."
Oscar R43 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och positivt bemötande. Lars levde upp till våra höga krav och levererade en mycket bra tjänst. Kan verkligen rekommendera honom vidare. "
Joakim B49 veckor
Verifierad kund
"Lars är engagerad, kunnig, taktiskt duktig, erfaren, trevlig och tillgänglig. Med andra ord den PERFEKTA mäklaren att ha vid din sida i en försäljningsprocess. Kommer definitivt aldrig sälja med någon annan än Lars och kan inte rekommendera mer att anlita honom! 🔥🚀"
Linus H53 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd och man förstår att han kan det här yrket. Slipad helt enkelt. Lättillgänglig och återkopplade bra. Vi hade möjligtvis högre förväntningar på priset men det känns trots alla turer väldigt skönt att vi fick ett avslut. "
Nadia A54 veckor
Verifierad kund
"Lars var proffsig, tydlig och trevlig genom hela processen."
Johan L71 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och tydlig kommunikation. Precis vad vi önskade av vår mäklare. "
Stina W72 veckor
Verifierad kund
"Professionell och kunnig. Lars skapa en trygg och smidig köpprocess. Över lag fick jag ett mycket gott intryck. "
Jenny Ö72 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig, tillgänglig. "
Sabine V98 veckor
Verifierad kund
"Korrekt och påläst, kändes tryggt att köpa bostad via Lars"
Peter S98 veckor
Verifierad kund
"Genomgående professionell process. "
Johan L98 veckor
Verifierad kund
"Lars Östblom hjälpte mig att sälja min Lägenhet. Han är mycket trevlig och tillmötesgående om man har några önskningar. Mitt ärende skötte han alldeles utmärkt, till full belåtenhet. Är mycket nöjd med Försäljningen."
Heidi B99 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en passionerad och målmedveten person som efter många år som innerstadsbo nu tillsammans med min fru och två barn antagit utmaningen som villaägare. Jag har ett stort idrottsintresse och tävlingsinstinkt som tillsammans med ett glödande intresse för affärer, bostäder och människor gör att yrket som fastighetsmäklare passar mig ypperligt. Jag får ofta höra att energi, hängivenhet och service personifierar mitt arbete och person. Detta tillsammans med min långa erfarenhet gör att jag vet vilka förutsättningar som krävs för att skapa lyckade bostadsförsäljningar, både i uppgående eller stagnerande marknader. Jag har varit i branschen sedan 2003 och är sedan 2009 franchisetagare och ägare av kontoren i Vasastan och på Östermalm. Vackra byggnader, intressanta människor och högt tempo i kombination med närheten till gröna andningshål såsom Djurgården och Hagaparken gör att det också är här jag trivs som allra bäst.

Mina försäljningar

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-886 69 68

lars.ostblom@husmanhagberg.se

Boka tid med Lars direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg