Victor Sjölund

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Victor Sjölund

Victor Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, kunnig svarade på frågor "
Linnéa F13 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en bra upplevelse. Victor var väldigt professionell. "
Linn S20 veckor
Verifierad kund
"Professionell och erfaren mäklare! Kommer rekommendera vidare."
Catharina K22 veckor
Verifierad kund
"Victor skötte lägenhetsköpet smidigt och professionellt och visade utmärkt kommunikationsförmåga genom hela processen. Han kontaktade mig i god tid innan lägenheten lades ut till försäljning efter attt jag hade uttryckt mitt intresse och höll mig informerad om hur försäljningsprocessen fortskred. Jag kände mig säker och informerad redan från start. När försäljningen närmade sig ordnade Victor en tidigare visning åt mig och gav mig svar på mina frågor om lägenheten och fastigheten. Han höll mig också informerad under budgivningsprocessen, spelade med öppna kort och gav råd om hur jag skulle gå vidare, vilket i slutändan hjälpte mig att vinna budgivningen. Dessutom var Victor mycket tydlig och koncis när han förklarade varje steg i köpprocessen, vilket var till hjälp för mig som förstagångsköpare. Jag kände mig trygg och säker i mitt beslut att arbeta med Victor och skulle gärna använda hans tjänster igen inför min nästa försäljning. "
Lea Ö22 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, och tillmötesgående. Återkopplar och uppdaterar om vägen framåt på ett bra sätt! Nöjd med min upplevelse som köpare. "
Marcus L23 veckor
Verifierad kund
"Victor är en mycket professionell och ambitiös mäklare. Han har tagit väl hand om processen från början till slut och jag kommer definitivt välja Victor när jag ska sälja. "
Hugo A25 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med hur affären skötts. Har inget jag är missnöjd med"
Jonathan A28 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en snabb och oproblematisk affär med vår mäklare. "
Reine M29 veckor
Verifierad kund
"Victor var otroligt snabb, kunning och rakt på sak. Vi fick en väldigt bra känsla direkt av Victor samt av lägenheten som han visade. "
Peter Z29 veckor
Verifierad kund
"Saklig och professionell, samt gjorde ett riktigt bra jobb. Han gjorde vad han lovade och lite till. Dessutom hade han ett ödmjukt, inlyssnande och trevligt bemötande under hela processen."
Peter S29 veckor
Verifierad kund
"Transparent och professionell som gjorde ett bra jobb i en lite stökig marknad. Bra återkoppling till mig genom hela processen."
Astrid D34 veckor
Verifierad kund
"- Bra bemötande - Tillgänglig "
Vincent L34 veckor
Verifierad kund
"Noggrann och proffsig. Var engagerad. "
Eva P35 veckor
Verifierad kund
"Bäst var Victor i budgivningsprocessen. Han var seriös och professionell. Transparent i kommunikationen, lätt att nå och återkopplade alltid snabbt. Dessutom trevlig! Rekommenderar!"
Tove L36 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever att Victor under hela processen gjort ett bra jobb. Varit lättillgänglig och snabb. Haft ett professionellt förhållningssätt till både oss och köparen. Eva och Göran "
Göran P36 veckor
Verifierad kund
"* Med ett bemötande att han har hjälpt mig och säljaren framåt mot ett mål och affär på ett lugnt sätt!"
Madeleine A40 veckor
Verifierad kund
"We sold our apartment through Victor in Dec 2022. He's strategic and personable - exactly the kind of broker you need in an uncertain market like the one we are in currently."
Aviral V41 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillgänglig och påläst. "
Karin B47 veckor
Verifierad kund
"Victor har varit väldigt tillmötesgående och bra under hela köpprocessen. Snabb på att svara på frågor och alltid med ett glatt bemötande! "
Agnes N49 veckor
Verifierad kund
"Victor trevlig , engagerad och ärlig. Lever alltid upp till förväntningarna och mer där till."
Johan E55 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är specialiserad på att förmedla bostäder i Vasastan, Gärdet och Östermalm. Jag började min karriär som fastighetsmäklare redan 2009 och därefter aldrig ångrat mitt val av yrke. Jag finner mitt driv och glädje i den ständiga kundkontakten och de utmaningar jag ställs inför varje unik försäljning för att alltid leverera högsta möjliga slutpris! Mina kunder beskriver mig bäst som aktiv, tillgänglig och passionerad. Vilket årligen ger mig många fina rekommendationer och förnyat förtroende inför återkommande försäljningar. Att årligen kunna uppvisa toppresultat inom kedjan HusmanHagberg och kalla sig en av Stockholms bästa mäklare gör ju inte saken sämre! Jag känner mig privilegierad att få arbeta i Stockholms absolut finaste och trevigaste stadsdelar. Allt ifrån att kunna ta en lunch på Raw, en kaffe på Mellqvist eller köpa hem lite delikatesser från Östermalms Saluhall. Att vara aktiv även på fritiden har alltid legat mig varm om hjärtat med såväl motorsport som crossfit och skidåkning. Välkommen att kontakta mig om du också vill ha min hjälp!

Mina försäljningar

Victor Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-444 80 14

victor.sjolund@husmanhagberg.se

Boka tid med Victor direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg