KarriärOm oss

Victor Sjölund

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Victor Sjölund

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Väldigt nöjd med hur affären skötts. Har inget jag är missnöjd med"
Jonathan A2 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en snabb och oproblematisk affär med vår mäklare. "
Reine M3 veckor
Verifierad kund
"Victor var otroligt snabb, kunning och rakt på sak. Vi fick en väldigt bra känsla direkt av Victor samt av lägenheten som han visade. "
Peter Z3 veckor
Verifierad kund
"Saklig och professionell, samt gjorde ett riktigt bra jobb. Han gjorde vad han lovade och lite till. Dessutom hade han ett ödmjukt, inlyssnande och trevligt bemötande under hela processen."
Peter S3 veckor
Verifierad kund
"Transparent och professionell som gjorde ett bra jobb i en lite stökig marknad. Bra återkoppling till mig genom hela processen."
Astrid A8 veckor
Verifierad kund
"- Bra bemötande - Tillgänglig "
Vincent L8 veckor
Verifierad kund
"Noggrann och proffsig. Var engagerad. "
Eva P9 veckor
Verifierad kund
"Bäst var Victor i budgivningsprocessen. Han var seriös och professionell. Transparent i kommunikationen, lätt att nå och återkopplade alltid snabbt. Dessutom trevlig! Rekommenderar!"
Tove L9 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever att Victor under hela processen gjort ett bra jobb. Varit lättillgänglig och snabb. Haft ett professionellt förhållningssätt till både oss och köparen. Eva och Göran "
Göran P10 veckor
Verifierad kund
"* Med ett bemötande att han har hjälpt mig och säljaren framåt mot ett mål och affär på ett lugnt sätt!"
Madeleine A14 veckor
Verifierad kund
"We sold our apartment through Victor in Dec 2022. He's strategic and personable - exactly the kind of broker you need in an uncertain market like the one we are in currently."
Aviral V14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillgänglig och påläst. "
Karin B21 veckor
Verifierad kund
"Victor har varit väldigt tillmötesgående och bra under hela köpprocessen. Snabb på att svara på frågor och alltid med ett glatt bemötande! "
Agnes N23 veckor
Verifierad kund
"Victor trevlig , engagerad och ärlig. Lever alltid upp till förväntningarna och mer där till."
Johan E29 veckor
Verifierad kund
"Grym mäklare som var otroligt hjälpsam under hela processen, trevligt bemötande och grym att bolla med. Köpet och upplevelsen kändes trygg och kul. Kommer absolut att sälja via Victor framöver och även rekommendera Victor till andra. 5 av 5 i upplevelse!"
Madeleine U29 veckor
Verifierad kund
"Köpte lägenheten via Victor och fick redan då ett bra intryck så blev ett enkelt val när det var dags att sälja. Proffsigt bemötande från start och skötte hela processen otroligt bra i en svår marknad med flertalet visningar och ett evig jagande på nya budgivare. Positiv, kommunikativ och transparent i allt. "
Jesper B31 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra kännedom av marknaden, och väldigt tydligt att Viktor har säljarens bästa intresse som högsta prioritet. "
Andreas A39 veckor
Verifierad kund
"Victor är super trevlig och väldigt professionell. Han ett nöje att ha att göra med."
Caroline F47 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Victor och rekommenderar honom starkt! "
Angelika V47 veckor
Verifierad kund
"Det kändes tryggt att ha Victor som mäklare för försäljning av min lägenhet! Victor är snabb, alltid tillgänglig samt tydlig och transparent i processen! Stark rekommendation! "
Alexander K49 veckor
Verifierad kund
Jag är specialiserad på att förmedla bostäder i Vasastan, Gärdet och Östermalm. Jag började min karriär som fastighetsmäklare redan 2009 och därefter aldrig ångrat mitt val av yrke. Jag finner mitt driv och glädje i den ständiga kundkontakten och de utmaningar jag ställs inför varje unik försäljning för att alltid leverera högsta möjliga slutpris! Mina kunder beskriver mig bäst som aktiv, tillgänglig och passionerad. Vilket årligen ger mig många fina rekommendationer och förnyat förtroende inför återkommande försäljningar. Att årligen kunna uppvisa toppresultat inom kedjan HusmanHagberg och kalla sig en av Stockholms bästa mäklare gör ju inte saken sämre! Jag känner mig privilegierad att få arbeta i Stockholms absolut finaste och trevigaste stadsdelar. Allt ifrån att kunna ta en lunch på Raw, en kaffe på Mellqvist eller köpa hem lite delikatesser från Östermalms Saluhall. Att vara aktiv även på fritiden har alltid legat mig varm om hjärtat med såväl motorsport som crossfit och skidåkning. Välkommen att kontakta mig om du också vill ha min hjälp!

Mina försäljningar

Victor Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-444 80 14

victor.sjolund@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg