Tina Berlin

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Gott intryck, berättade om lägenheten på ett sakligt sätt"
Björn A68 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig, målinriktad, professionell och charmig. "
Maria G68 veckor
Verifierad kund
"Tina är mycket professionell och kunnig. En fantastisk mäklare att bolla idéer och möjligheter med genom hela processen, både som stöd i köp och framförallt vid försäljningen av vår lägenhet. "
Sarah H68 veckor
Verifierad kund
"Tina är en fantastisk mäklare, tillgänglig, svarar på alla frågor och mån om både köpare och säljare."
Gabriella P68 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig och professionell mäklare"
Ola L68 veckor
Verifierad kund
"Smidig att jobba med, professionell och kunnig. Bästa rekommendationer. "
Stefan K68 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig och proffsig med lång erfarenhet! "
Parinaz I68 veckor
Verifierad kund
"Tina är, förutom väldigt trevlig, proffsig, engagerad, informativ och väldigt kunnig och uppdaterad.. "
Charina B70 veckor
Verifierad kund
"Tina har varit exceptionellt i försäljning av min lgh i Hagastan. Hon är dedikerad och målmedveten, informative, resultatet blev tillfredsställande för såväl säljaren som köparen. Varmt rekommendera henne!/john"
JOHN H71 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, korrekt och transparent i all kommunikation. Tydligt fokus på både säljares och köpares bästa. Vi rekommenderar varmt Tina."
Annika T75 veckor
Verifierad kund
"Professionell och super trevligt."
Maria G76 veckor
Verifierad kund
"Bättre än så här blir det inte för både köpare och säljare."
Hans A77 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med Tinas insats. Hon fanns tillgänglig hela tiden med svar och hjälp under hela säljprocessen. Både för mig som säljare och köparna. Hon informerade löpande progress med bra statusuppdateringar. Hon var kunnig och stöttade med hela försäljningen. Hon löste problem på vägen galant med en stor erfarenhet och ett bra driv och engagemang. Jag kommer använda Tina i framtiden igen vid kommande försäljningar och rekommendera henne till alla jag känner. "Ett guldkorn i en djungel av mäklar Stockholm"."
Yvonne K77 veckor
Verifierad kund
"Vi har genomfört två försäljningar av lägenhet i Hagastaten och använt Tina båda gångerna. För oss finns det ingen annan! Hon är oerhört professionell, snabb, engagerad, tillgänglig och trygg. Båda gångerna har utfallet blivit över förväntan. Tina har ett sätt som inte bara skapar förtroende för vår del utan även för köparen. Båda affärerna har slutat på ett bra och lustfyllt sätt för både oss och köpare. Tina får full rekommendation från oss. Blir det fler försäljningar är det ingen tvekan om vem vi kommer anlita"
Lichun Qiaofen H78 veckor
Verifierad kund
"Tina Berlin har ett trevligt bemötande och är erfaren och kompetent. Hon slutförde försäljningen av bostadsrättslägenheten till vår fulla belåtenhet."
Anders N79 veckor
Verifierad kund
"Vi har genomfört två försäljningar av lägenhet i Vasastan och använt Tina båda gångerna. För oss finns det ingen annan! Hon är oerhört professionell, snabb, engagerad, tillgänglig och trygg. Båda gångerna har utfallet blivit över förväntan. Tina har ett sätt som inte bara skapar förtroende för vår del utan även för köparen. Båda affärerna har slutat på ett bra och lustfyllt sätt för både oss och köpare. Tina får full rekommendation från oss. Blir det fler försäljningar är det ingen tvekan om vem vi kommer anlita."
Daniel S80 veckor
Verifierad kund
"Otroligt nöjd med hela processen och det slutliga utfallet. Tina är mycket lyhörd, sympatisk och jobbar hårt för både oss som säljare men även för spekulanterna. Toppbetyg!"
Sofie S80 veckor
Verifierad kund
"Erfaren och kunnig. Alltid tillgänglig och har stort ansvar för processens alla delar "
Lisa A84 veckor
Verifierad kund
"Vi träffade på Tina i samband med en budgivning som vi klev av och över två år senare kom vi ihåg henne när det var dags för oss att sälja. Tina är en toppmäklare som kan bostaden utan och innan när det är dags. Vi tycker att hala mäklare är obehagligt och Tina är raka motsatsen till det. Vår försäljning gick snabbt och med mycket gott resultat. Vi kan varmt rekommendera henne. "
Anna T91 veckor
Verifierad kund
"Tina var otroligt proffsig, även påläst kring det ”lilla” extra som gjorde att vi som säljare kände oss väldigt trygga! Kan verkligen rekommendera henna! "
Carolina E101 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har jobbat som mäklare i Stockholms innerstad sedan 2004, och från 2007 som ägare och franchisetagare till kontoren i Vasastan och Östermalm. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, allt från råvindar, upplåtelser, nyproduktion, andel av fastigheter, bostäder i aktiebolag m.m. Mestadels arbetar jag med vanliga bostadsrättsförsäljningar och min huvudfokus ligger alltid på att se möjligheter i varje enskild affär för att nå maximalt resultat. Min erfarenhet och mitt driv för att göra affärer har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att förhandla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt och därmed nå det högsta försäljningspriset. Jag är en tävlingsmänniska, älskar att göra affärer och jag vill alltid att mina kunder ska få bäst betalt, vilket genom åren resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer.

Mina försäljningar

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

073-6003510

tina.berlin@husmanhagberg.se

Boka tid med Tina direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg