Lars Östblom

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Östermalm

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Väldigt proffesionellt bemötande genom hela processen. Tydlig tidsplan som vi kom överens om tillsammans som blev perfekt. Stort tack för en lyckad försäljning. "
Anton L5 veckor
Verifierad kund
"Lars har hjälpt oss genom 4 lägenhetsförsäljningar och dessutom varit ett bollplank under 3 bostadsköp. Vi har ett extremt stort förtroende för honom och kan varmt rekomendera honom för alla som är intresserade av att anlita en seriös mäklare."
Eric S21 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemotande. Snabba svar Mycket kunnig map omrade/lagenhet. har foljt upp bra sedan kopet. Flexibel map fullmakt och kunde andra system da forsta inte fiungerade. MVH Per"
Per Olof L27 veckor
Verifierad kund
"Jag har redan bedömt Lars Ö för mäklande i december."
Hans H29 veckor
Verifierad kund
"Rak o tydlig bra information om hur budgivningen går"
Hans P40 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Lars starkt, proffsig och kommunikativ. Bra balans mellan stöd för processen och självförtroende i sin yrkesroll. Väl genomförd försäljning från start till mål. "
Henrik H42 veckor
Verifierad kund
"Lars var kanon genom hela affären. Väldigt kunnig, trygg, trevlig och tillgänglig. Kommer absolut höra av mig till honom igen vid en eventuell bostadsaffärer och kan varmt rekommendera honom."
Mathilda M42 veckor
Verifierad kund
"Professionellt effektiv, vederhäftig och trevlig!"
Hans H43 veckor
Verifierad kund
"Framåt och driven mäklare som får en att känna sig trygg när man ska ta stora bostadsbeslut. Förväntningarna var inte att skriva på papper samma dag men Lars gjorde så att man kände sig trygg i att ta ett snabbt beslut. Lars hade kunskap om fastigheten och var tydlig genom hela processen. Från första mötet utanför fastigheten tills att papperna var påskrivna var Lars genom hela processen positiv, framåt och tillmötesgående. Jag kan starkt rekommendera Lars som mäklare. 5 av 5 på alla plan. "
Johannes O46 veckor
Verifierad kund
"Effektiv och transparent. Bra kommunikation genom hela processen."
Patrik N57 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och duktig, mina varmaste rekommendationer "
Samuel A57 veckor
Verifierad kund
"Inlyssnande, pålitlig och ambitiös."
Oscar R70 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och positivt bemötande. Lars levde upp till våra höga krav och levererade en mycket bra tjänst. Kan verkligen rekommendera honom vidare. "
Joakim B77 veckor
Verifierad kund
"Lars är engagerad, kunnig, taktiskt duktig, erfaren, trevlig och tillgänglig. Med andra ord den PERFEKTA mäklaren att ha vid din sida i en försäljningsprocess. Kommer definitivt aldrig sälja med någon annan än Lars och kan inte rekommendera mer att anlita honom! 🔥🚀"
Linus H81 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd och man förstår att han kan det här yrket. Slipad helt enkelt. Lättillgänglig och återkopplade bra. Vi hade möjligtvis högre förväntningar på priset men det känns trots alla turer väldigt skönt att vi fick ett avslut. "
Nadia A81 veckor
Verifierad kund
"Lars var proffsig, tydlig och trevlig genom hela processen."
Johan L99 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och tydlig kommunikation. Precis vad vi önskade av vår mäklare. "
Stina W99 veckor
Verifierad kund
"Professionell och kunnig. Lars skapa en trygg och smidig köpprocess. Över lag fick jag ett mycket gott intryck. "
Jenny Ö99 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kunnig, tillgänglig. "
Sabine V126 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en passionerad och målmedveten person som efter många år som innerstadsbo nu tillsammans med min fru och två barn antagit utmaningen som villaägare. Jag har ett stort idrottsintresse och tävlingsinstinkt som tillsammans med ett glödande intresse för affärer, bostäder och människor gör att yrket som fastighetsmäklare passar mig ypperligt. Jag får ofta höra att energi, hängivenhet och service personifierar mitt arbete och person. Detta tillsammans med min långa erfarenhet gör att jag vet vilka förutsättningar som krävs för att skapa lyckade bostadsförsäljningar, både i uppgående eller stagnerande marknader. Jag har varit i branschen sedan 2003 och är sedan 2009 franchisetagare och ägare av kontoren i Vasastan och på Östermalm. Vackra byggnader, intressanta människor och högt tempo i kombination med närheten till gröna andningshål såsom Djurgården och Hagaparken gör att det också är här jag trivs som allra bäst.

Mina försäljningar

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-88 66 968

lars.ostblom@husmanhagberg.se

Boka tid med Lars direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg