Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Skarpnäck

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skarpnäck

Att köpa bostad i Skarpnäck ger dig möjligheten att bo i ett charmigt område i södra Stockholm. Hit kan du ta dig med tunnelbana och buss, samtidigt som det är nära till Nynäsvägen som tar dig in till Stockholm city på 15 min. Skarpnäck ligger något längre söderut än Hammarbyhöjden och Johanneshov där du hittar både Globen och vidsträckta grönområden. Vill du veta mer om de objekt vi som mäklare i Skarpnäck förmedlar just nu? Eller önskar du kanske hjälp att värdera eller sälja din bostad? Då står våra mäklare i Skarpnäck gärna till din tjänst!

Att bo i Skarpnäck

I Skarpnäck kulturhus ordnas dags- och kvällskurser i allt från sång till konst, och här kan du också besöka konserter eller delta på aktiviteter för seniorer. Under sommartid lockar sjön Flaten både vuxna och barn med sina badmöjligheter, medan sportfältet har skidspår som du kan motionera i under vintern. I området finns det både vackra villor och charmiga bostadsrätter, vilket gör att det är allt från förstagångsköpare till barnfamiljer som letar efter hus till salu i Skarpnäck. Från området har du goda kommunikationer till och Enskede och Globenområdet, där du hittar både shopping och evenemag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Skarpnäck

Som erfarna mäklare i Skarpnäck har vi under flera års tid hjälpt familjer och ensamstående i livets alla skeden att hitta ett nytt hem. De som funderar på att köpa bostad i Skarpnäck brukar intressera sig för området för att det är nära city och har goda kommunikationer samtidigt som känslan i området är avslappnad och välkomnande. Vi visar gärna objekt vi förmedlar i Skarpnäck, och även på närliggande orter såsom Bagarmossen och Hammarbyhöjden.

Låt oss hjälpa dig när det är dags att köpa, sälja eller vädera din bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och för att göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntan. Varmt välkomna till underbara söderort!

Omdömen från våra kunder

"En seriös mäklare som fick en av känna sig trygg under hela processen. Håller en hela tiden uppdaterad om hur det går som gör att man känner sig involverad i försäljningen. Allan är ganska trevligt och professionell. "
Fidel A1 dagar
Verifierad kund
"Lgh är inte riktigt såld än, men kan säga hittills att Allan är en fantastisk mäklare. Han är ärlig, trevlig å vet vad han gör. Litar 100% på honom"
Linda B2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt tydlig och samtidigt lyssnande. God kommunikation, kontinuerlig snabb återkoppling underhand. Respektfullt smidigt bemötande och gott resultat. "
Saini Varpu E3 dagar
Verifierad kund
"Både jag och min sambo hade en väldigt positiv erfarenhet av vårt första bostadsköp. Vi är båda mycket nöjda med Allans bemötande och breda kunskap! "
Isabell A3 dagar
Verifierad kund
"Ola gav ett bra intryck första gången vi sågs, när han skulle titta på lägenheten. Ola sa att det här kommer att gå bra efter visningarna. Vilket kändes skönt att höra i dessa lite oroliga tider. Efter budgivningen startade gick det snabbt. Allt sköttes smidigt och professionellt med bra återkoppling varje dag. Kan rekommendera Ola Sjölund och Husman&Hagberg med ett mycket bra arbete."
Kristina L3 dagar
Verifierad kund
"Ett oerhört trevligt och ödmjukt bemötande mot oss som köpare. Jag upplevde Allan som professionell och kunnig, och han stressade inte oss som köpare, vilket jag upplever många andra mäklare gör. Om jag i framtiden ska göra en lägenhetsaffär igen kommer jag definitivt be Allan om hjälp igen. Allan får 5/5 i betyg. "
Patrik S4 dagar
Verifierad kund
"Allan är engagerad, tillgänglig och trevlig! Genom tidig kontakt med Allan fick vi möjlighet till en förhandsvisning som samma dag resulterade i affär. Vi fick bra service genom hela processen och kunde inte ha önskat oss ett bättre bemötande! "
Julia J4 dagar
Verifierad kund
"Jag kan nog inte rekommendera Allan starkt nog. Han var verkligen exceptionell att jobba med. Mycket pedagogisk, tålmodig, gjorde oss delaktiga i all information och alla beslut, förklarade alla steg, hjälpte oss med alla dokument ä, texter och förberedelser, rekommenderade bra företag att ta hjälp av och var framförallt ärlig och gav oss rimliga förväntningar (som han sedan överträffade). Han svarade snabbt på mail, sms och samtal. Även efter försäljningen var klar och papper var påskrivna fanns han tillgänglig för hjälp med deklaration och att från/tillträde skulle ske så smidigt som möjligt. Fantastisk, helt enkelt. Skulle välja Allan igen alla dagar i veckan!"
Antonia W6 dagar
Verifierad kund
"Bara bra saker att säga om Marcus! Han var väldigt seriös, lättillgänglig och otroligt lösningsorienterad. Vi kände oss genast välkomna och bekväma när vi började samarbeta med honom för att sälja vår lägenhet. Marcus var alltid tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor och bekymmer. Hans engagemang och professionalism gjorde hela försäljningsprocessen smidig och positiv. Vi rekommenderar starkt Marcus till alla som letar efter en pålitlig och vänlig mäklare."
Andreas Kristian G2 veckor
Verifierad kund
"Marcus bemötte oss på ett professionellt och tillmötesgående sätt, vilket skapade förtroende och trygghet under hela processen. Våra förväntningar var att mäklaren skulle vara kunnig, engagerad och tillgänglig för att guida oss genom försäljningsprocessen. Han levde upp till våra förväntningar genom att erbjuda expertis och vara tillgänglig när vi behövde honom. Sammanfattningsvis var vår upplevelse av Marcus mycket positiv. Han var professionell, kunnig och tillmötesgående, vilket gjorde försäljningen av vår bostad smidig och trygg. "
Linnéa Elin L3 veckor
Verifierad kund
"Marcus fick mig att känna mig trygg och lyssnad på genom hela affären när jag köpte min lägenhet. Jag känner stort förtroende för honom och jag upplever honom som ärlig, genuin och trevlig. Han är som alla mäklare borde vara."
Frida R3 veckor
Verifierad kund
"Genuint engagerad mäklare med stor kunskap och hängivenhet. Rekommenderar Allan starkt!"
Deniz B3 veckor
Verifierad kund
"Professionell, lugn och ständigt återkopplande fick Allan oss att känna oss trygga under hela affären. Kan varmt rekommendera Allan! Stort tack! Elisabeth och Hasse"
Elisabeth K3 veckor
Verifierad kund
"Allan är en lyhörd mäklare med bra energi och vi visste direkt att vi ville anlita honom för vår lägenhetsförsäljning. Han kör med öppna kort och raka rör och ger det där lilla extra för att man ska känna sig trygg genom hela processen! "
Ronja R3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillgänglig och väldigt hjälpsam. Har bara bra saker att säga om Allan. "
Niklas L4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och skicklig! Processen var smidig och kändes tryggt."
Kaisi R4 veckor
Verifierad kund
"Rakt och professionellt bemötande. Bra kommunikation hela vägen genom försäljningen. "
Juho R5 veckor
Verifierad kund
"Upplevt Ola som erfaren, proffsig och lugn. Mycket nöjda!"
Kristina J5 veckor
Verifierad kund
"Han har givit oss ett bra bemötande, skapat förtroende och gjort ett bra jobba med att sälja vår lägenhet."
Emilie D5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och tydlig. Kan varmt rekommendera honom till vännner."
Helen A5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Skarpnäcks allé 52, 128 33 Skarpnäck
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Lunch 12:00-13:00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg