KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Skarpnäck

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skarpnäck

Att köpa bostad i Skarpnäck ger dig möjligheten att bo i ett charmigt område i södra Stockholm. Hit kan du ta dig med tunnelbana och buss, samtidigt som det är nära till Nynäsvägen som tar dig in till Stockholm city på 15 min. Skarpnäck ligger något längre söderut än Hammarbyhöjden och Johanneshov där du hittar både Globen och vidsträckta grönområden. Vill du veta mer om de objekt vi som mäklare i Skarpnäck förmedlar just nu? Eller önskar du kanske hjälp att värdera eller sälja din bostad? Då står våra mäklare i Skarpnäck gärna till din tjänst!

Att bo i Skarpnäck

I Skarpnäck kulturhus ordnas dags- och kvällskurser i allt från sång till konst, och här kan du också besöka konserter eller delta på aktiviteter för seniorer. Under sommartid lockar sjön Flaten både vuxna och barn med sina badmöjligheter, medan sportfältet har skidspår som du kan motionera i under vintern. I området finns det både vackra villor och charmiga bostadsrätter, vilket gör att det är allt från förstagångsköpare till barnfamiljer som letar efter hus till salu i Skarpnäck. Från området har du goda kommunikationer till och Enskede och Globenområdet, där du hittar både shopping och evenemag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Skarpnäck

Som erfarna mäklare i Skarpnäck har vi under flera års tid hjälpt familjer och ensamstående i livets alla skeden att hitta ett nytt hem. De som funderar på att köpa bostad i Skarpnäck brukar intressera sig för området för att det är nära city och har goda kommunikationer samtidigt som känslan i området är avslappnad och välkomnande. Vi visar gärna objekt vi förmedlar i Skarpnäck, och även på närliggande orter såsom Bagarmossen och Hammarbyhöjden.

Låt oss hjälpa dig när det är dags att köpa, sälja eller vädera din bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och för att göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntan. Varmt välkomna till underbara söderort!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Skarpnäcks allé 52, 128 33 Skarpnäck
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Lunch 12:00-13:00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker fastighetsmäklare!

Vi på HusmanHagberg i Enskede, Årsta & Skarpnäck letar nu efter en jordnära och engagerad mäklare – nyexaminerad eller etablerad, som vill ta nästa steg på karriärstegen.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg