Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Täby

HusmanHagberg - din lokala fastighetsmäklare i Täby

Söker du mäklare i Täby? Våra erfarna mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Täby. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja, köpa eller värdera bostad i Täby. Vi har en passion för mäklaryrket och jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Täby är en av närförorterna till Stockholm som vuxit sig allt mer populär de senaste åren. Till Täby kan du åka med buss och Roslagsbana, bland annat från Östra Station inne i Stockholm. I Täby centrum finns ett stort och omtyckt köpcentrum i flera våningar som rymmer allt från hobbyaffärer till matbutiker och sportaffärer. Som mäklare i Täby hjälper förmedlar vi varje år många bostäder i Täby centrum, Skarpäng, Ellagård, Ella park, Ensta, Vallabrink, Visinge, Vallatorp, Lövbrunna, Näsbypark, Lahäll, Viggbyholm, Gribbylund, Löttinge, Ullna och Täby kyrkby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Täby ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Täby

Täby har närhet till vatten, natur och Stockholm. I kommunen finns flera skolor, däribland fler gymnasium såsom, Tibble, Åva, Mediagymnasiet och Enskilda gymnasiet. Att köpa hus i Täby eller Hägernäs passar dig som vill ha möjlighet att motionera utomhus, och även att delta i aktiviteter som ordnas runtom i kommunen. Här finns både utegym, simhallar, skatepark och golfbana; Arninge GK och Täby GK. De lokala fotbollsklubbarna IK Frej, Täby FK, Täby IS och Viggbyholms IK samlar många invånare på orten när de har hemmamatcher. För den läsintresserade finns sex olika biblioteken runtom i kommunen är välbesökta både av unga och gamla. Täby är också känt för sina musikklasser som lockar sång- och musikintresserade.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Täby

Täby är en kommun som bjuder på allt du kan önska och lite till. Det finns över 400 fornlämningar i Täby kyrkby, så kommunen har en gedigen och väldokumenterad intressant historia. När du ska köpa bostad i Täby har du många fina områden att välja bland, som t.ex. Galoppfältet och Ullna. Även Roslags Näsby och Näsby park, Gamla slottsområdet som båda också har nyproduktioner. Vi arbetar för att vara en mäklare i Täby som värnar om att hitta rätt hem till rätt köpare, och oberoende av om du vill ha närhet till ett modernt köpcentrum eller till skog och natur finns vi här för dig. Vi har koll på marknaden i Täby och välkomnar både dig som vill köpa och dig som önskar värdera eller sälja din bostad. Välkommen till mäklarna som alltid är på hemmaplan.

Omdömen från våra kunder

"Linda Tingvall har varit tydlig, snabb, trygg och hjälpsam i samband med att vi köpt bostad."
Freya K3 dagar
Verifierad kund
"Bra mäklare som följer upp och säkerställer inga oklarheter finns. "
Victor D3 dagar
Verifierad kund
"Martin är fantastiskt, väldigt snabbt, hjälpte oss med värderingen. Toppen mäklare! Kan rekommendera till alla som vill sälja eller köpa huset. "
Raimonda M3 dagar
Verifierad kund
"Det kändes så tryggt att sälja med hjälpa av Pernilla. Hon är professionell, pålitlig, tillgänglig, pragmatisk, väldigt kunnig och såklart jättetrevlig."
Freya K4 dagar
Verifierad kund
"Är bara köpare men den kontakt jag haft har varit proffsig och vänlig i framtoningen. "
Niclas K5 dagar
Verifierad kund
"Bästa mäklaren jag haft. Svarar snabbt, återkopplar, är supertrevlig och bryr sig om både köpare och säljare. Det märks att han lämnar inget åt slumpen, han förslår hellre en extra privatvisning än att missa en potentiell köpare. Och han sålde till ett pris över min förväntan trots skakig marknad. Rekommenderar verkligen att välja Andre!"
Clara S6 dagar
Verifierad kund
"Exceptionellt bemötande. Kunnig, inlyssnande och tydlig."
Eva Marlene F6 dagar
Verifierad kund
"Vi har fått bra hjälp och vägledning i vårt första husköp, stort tack!"
Pontus W1 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och åtkomlig för frågor på för henne udda tider"
Rudi Eric Willy W1 veckor
Verifierad kund
"Good communication and professional work. Everything went smooth."
Ehsan D1 veckor
Verifierad kund
"Nöjd med både köp och sälj. Trevligt och proffesionellt."
Signe J1 veckor
Verifierad kund
"Utöver hans kunnighet och fantastiska sätt mot mig och min fru vill jag påstå att jag inte träffat någon motsvarighet till Victor som mäklare. Kommer alltid att rekommendera Victor för både vänner och övriga ! Vi är helnöjda med vårt köp och önskar Victor fortsatta framgångar i sitt jobb! Hälsningar Tommy o Margareta Lundell"
Tommy L1 veckor
Verifierad kund
"Victor var tydlig och transparent både mot oss köpare och mot säljarna. Han hittade en väg där vi båda blev nöjda. Vi uppskattade Victors lätta och avslappnade sätt. "
Jessica E1 veckor
Verifierad kund
"Han är en toppen mäklare som gör sitt bästa för dig och din försäljning. Det är verkligen den personen du ska ha som mäklare och lipa på hans omdömen. "
Kim Yngve I2 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig glad seriös alltid anträffbar "
Margareta L2 veckor
Verifierad kund
"Viktor har helt uppfyllt våra förväntningar. Han har visat stort engagemang och kunnande. Vi är mycket nöjda med hans hjälp att sälgs huset. Ingrid och Hans Ramström"
Hans Tage R2 veckor
Verifierad kund
"Vi var intresserade av ett hus med speciella kriterier. Victor skulle sälja detta hus vilket ledde till att han fick sälja vår lägenheten! Ett väldigt professionell bemötande tyvärr såldes huset till någon annan, vilket gjorde att vi blev tveksamma till att sälja. Efter ca 1år av hårt slit så hittade Victor vårt nya hus. Allt gick super snabbt då han har en bred kundkrets med köpare så hittade han en köpare åt vår lägenhet. Efter 1v från det att vi var på visning av huset var vår lägenhet såld samt villan vår! Detta trots ett svår marknad! Jag skulle rekommendera Victor åt alla jag känner! +5 i Professionell, kunskap, bemötande, enkelhet, förståelse. "
Pontus E2 veckor
Verifierad kund
"Har både köpt och sålt med Jesper. Kommunens bästa mäklare! "
Martin C2 veckor
Verifierad kund
"Toppen! Kunnig, hjälpsam, duktig med en fin positivitet 🤗"
Jennie S2 veckor
Verifierad kund
"Driven,pålitlig, kunnig Vi är jättenöjda med Jesper som mäklare. Kan varmt rekommendera honom"
Ann Ö2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.30
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg