Inger Olsson

Hemma överallt i Täby

Din mäklare i Täby

Kontakta mig

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Kan varmt rekommendera Inger Olsson som din kommande mäklare vid en försäljning. Vi kände oss trygga genom försäljningen av vårat objekt. Bra och professionellt upplägg. "
Lars A19 veckor
Verifierad kund
"Hej ! jag är väldigt nöjd och tacksam som jag köpte den lägenheten. Hon är väldigt trevligt och hjälpsam Tack för allt."
Getachew A36 veckor
Verifierad kund
"Inger är proffsig och det känns tryggt att ha henne som mäklare. "
Kånåhols Linda Cecilia C51 veckor
Verifierad kund
"Inger hittade mitt drömhus! Beskrev vad jag sökte och hon hittade det. Jag är jättenöjd med hennes bemötande, service och kunskaper. Rekommenderar henne varmt som Mäklare. Tack Inger! "
Lisa L51 veckor
Verifierad kund
"Inger var hjälpsam med att komma till lägenheten för att mäta köket och badrum så att jag så snart som möjligt kan beställa köks skåp mm. Snabb på information vad som händer. Mao en bra och pålitlig mäklare."
Irene S64 veckor
Verifierad kund
"Jag har blivit bra bemött och Inger har varit lätt att ha kontakt med. Vi var tre som sålde och Inger bemödade sig om att lyssna på alla. Det har gått smidigt och lätt!"
Marguerite Inga Cecilia W74 veckor
Verifierad kund
"Inger var och är utmärkt på alla sätt!"
Hans E87 veckor
Verifierad kund
"Lugn, saklig , trygg och vi är mycket nöjda!!!"
Margareta E87 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd. Blev såld med bara förhandsvisning."
Gun-britt A102 veckor
Verifierad kund
"Har sålt min bostadsrätt med hjälp av Inger Olsson, mycket nöjd! Hon är lyhörd och erfaren, inger stort förtroende. Rekommenderar henne varmt! "
Ami R115 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare som gjort en snabb och smidig affär!"
Jacob T131 veckor
Verifierad kund
"Har nyligen köpt bostad där Inger var ansvarig mäklare. Jag är mycket nöjd med affären och Ingers insats. Hon svarar fort, är kunnig och givetvis väldigt trevlig. Som nyinflyttad till Vallentuna upplevda jag dessutom att hon har god lokal kännedom. Jag rekommenderar Inger som mäklare."
Christoffer E133 veckor
Verifierad kund
"Hej Vår försäljning är inte klar än, köpparens finnansering blev inte klar. Vi väntar på nytt försök. MVH Sour."
Souri S152 veckor
Verifierad kund
"Köpte en villa. Första kontakten var innan visning för att höra efter om det fanns möjlighet att komma på förhandsvisning då vi inte hade möjlighet att komma på ordinarie visning. Det arrangerade Inger utan problem. Kontakten med Inger har gått smidigt. Hon har varit lagom pushig med kontakt, inte ringt för mycket eller snabbt utan gett lite tid för eftertanke. Hon kändes inte så fake och stressande som många andra mäklare. Det kändes som att hon representerade både säljare och köpare i affären (dock fortfarande med lite förhåll till säljarna). Ibland tog det lite lång tid att få svar på frågor eller mail, men generellt väldigt bra!"
Joakim S190 veckor
Verifierad kund
"Köpt och sålt villa. Inger är väldigt lugn och professionell i alla lägen."
Mette L209 veckor
Verifierad kund
"Snabb kontakt och vi har fått bra svar på våra frågor genom hela processen. Som köpare av hus är vi väldigt nöjda!"
Daniel J216 veckor
Verifierad kund
"Inger är korrekt, kunnig och trevlig. "
Birgitta O216 veckor
Verifierad kund
"Vi har sålt en villa i Vallentuna. Inger har på ett sakligt och lugnt sätt hjälp oss att sälja. Det ända som vi inte tyckte var optimalt var skillnaden på priset som hon från början framförde att vi borde få och det pris som vi till slut fick. Nu är det en svängande marknad som har påverkat skillnaden men de borde inte ha blivit så stor. I övrigt har hon skött arbetet mycket bra."
Marie-Louise L221 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara fastighetsmäklare är fantastiskt omväxlande och intressant. Framför allt är det väldigt stimulerande att hela tiden ställas inför nya utmaningar eftersom fastighetsmarknaden är i ständig förändring. Efter att ha arbetat som mäklare i Vallentuna/Täby under de senaste 10 åren och dessutom bott i området under 30 års tid törs jag påstå att jag känner varje vrå här på vår hemmamarknad. Både lokalkännedomen och kunskapen om marknadsprisernas förändring över tid här är värdefullt. Som person är jag envis och drivande till jag uppnått mina uppställda mål. Mina kunder brukar säga att jag är lugn, metodisk och förtroendeingivande. Att jag dessutom är en utpräglad tävlingsmänniska är en bra förutsättning för att kunna ge allt för att få så bra försäljningsresultat som möjligt. Min fastighetsmäklarutbildning fick jag på KTH och har därutöver läst juridik, ekonomi, statistik, språk m.m. på Stockholms Universitet. Som fastighetsmäklare arbetar man gärna mycket och ofta på oregelbundna tider, men när det blir en stund över så spenderar jag helst min fritid på hästryggen, golfbanan eller sjön.

Mina försäljningar

Inger Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

073-507 00 57

inger.olsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Inger direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg