Inger Olsson

Hemma överallt i Täby

Din mäklare i Täby

Kontakta mig

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"trygg, hjälpsam och tillmötesgående"
Lars L18 veckor
Verifierad kund
"Lugn, trevlig och kunnig. Uppfyller alla kraven vi hade på en professionell mäklare. Inger lotsade oss tryggt och envist genom hela säljprocessen, hon kan marknaden och inger förtroende. Kan rekommendera henne allra varmaste."
Ewa T26 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Inger Olsson som din kommande mäklare vid en försäljning. Vi kände oss trygga genom försäljningen av vårat objekt. Bra och professionellt upplägg. "
Lars A57 veckor
Verifierad kund
"Hej ! jag är väldigt nöjd och tacksam som jag köpte den lägenheten. Hon är väldigt trevligt och hjälpsam Tack för allt."
Getachew A74 veckor
Verifierad kund
"Inger är proffsig och det känns tryggt att ha henne som mäklare. "
Kånåhols Linda Cecilia C89 veckor
Verifierad kund
"Inger hittade mitt drömhus! Beskrev vad jag sökte och hon hittade det. Jag är jättenöjd med hennes bemötande, service och kunskaper. Rekommenderar henne varmt som Mäklare. Tack Inger! "
Lisa L90 veckor
Verifierad kund
"Inger var hjälpsam med att komma till lägenheten för att mäta köket och badrum så att jag så snart som möjligt kan beställa köks skåp mm. Snabb på information vad som händer. Mao en bra och pålitlig mäklare."
Irene S102 veckor
Verifierad kund
"Jag har blivit bra bemött och Inger har varit lätt att ha kontakt med. Vi var tre som sålde och Inger bemödade sig om att lyssna på alla. Det har gått smidigt och lätt!"
Marguerite Inga Cecilia W113 veckor
Verifierad kund
"Inger var och är utmärkt på alla sätt!"
Hans E125 veckor
Verifierad kund
"Lugn, saklig , trygg och vi är mycket nöjda!!!"
Margareta E125 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd. Blev såld med bara förhandsvisning."
Gun-britt A141 veckor
Verifierad kund
"Har sålt min bostadsrätt med hjälp av Inger Olsson, mycket nöjd! Hon är lyhörd och erfaren, inger stort förtroende. Rekommenderar henne varmt! "
Ami R153 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare som gjort en snabb och smidig affär!"
Jacob T169 veckor
Verifierad kund
"Har nyligen köpt bostad där Inger var ansvarig mäklare. Jag är mycket nöjd med affären och Ingers insats. Hon svarar fort, är kunnig och givetvis väldigt trevlig. Som nyinflyttad till Vallentuna upplevda jag dessutom att hon har god lokal kännedom. Jag rekommenderar Inger som mäklare."
Christoffer E172 veckor
Verifierad kund
"Hej Vår försäljning är inte klar än, köpparens finnansering blev inte klar. Vi väntar på nytt försök. MVH Sour."
Souri S191 veckor
Verifierad kund
"Köpte en villa. Första kontakten var innan visning för att höra efter om det fanns möjlighet att komma på förhandsvisning då vi inte hade möjlighet att komma på ordinarie visning. Det arrangerade Inger utan problem. Kontakten med Inger har gått smidigt. Hon har varit lagom pushig med kontakt, inte ringt för mycket eller snabbt utan gett lite tid för eftertanke. Hon kändes inte så fake och stressande som många andra mäklare. Det kändes som att hon representerade både säljare och köpare i affären (dock fortfarande med lite förhåll till säljarna). Ibland tog det lite lång tid att få svar på frågor eller mail, men generellt väldigt bra!"
Joakim S228 veckor
Verifierad kund
"Köpt och sålt villa. Inger är väldigt lugn och professionell i alla lägen."
Mette L247 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara fastighetsmäklare är fantastiskt omväxlande och intressant. Framför allt är det väldigt stimulerande att hela tiden ställas inför nya utmaningar eftersom fastighetsmarknaden är i ständig förändring. Efter att ha arbetat som mäklare i Vallentuna/Täby under de senaste 10 åren och dessutom bott i området under 30 års tid törs jag påstå att jag känner varje vrå här på vår hemmamarknad. Både lokalkännedomen och kunskapen om marknadsprisernas förändring över tid här är värdefullt. Som person är jag envis och drivande till jag uppnått mina uppställda mål. Mina kunder brukar säga att jag är lugn, metodisk och förtroendeingivande. Att jag dessutom är en utpräglad tävlingsmänniska är en bra förutsättning för att kunna ge allt för att få så bra försäljningsresultat som möjligt. Min fastighetsmäklarutbildning fick jag på KTH och har därutöver läst juridik, ekonomi, statistik, språk m.m. på Stockholms Universitet. Som fastighetsmäklare arbetar man gärna mycket och ofta på oregelbundna tider, men när det blir en stund över så spenderar jag helst min fritid på hästryggen, golfbanan eller sjön.

Mina försäljningar

Inger Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

073-507 00 57

inger.olsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Inger direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg