190
MEDF7F489D589B643A1880A190B8A7BB50B

Herrgårdskänsla i barnvänliga Täby Kyrkby

Kommande®

Täby kyrkby, Täby

Biskopsgränd 6

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea180 kvm
Tomtarea840 kvm
Byggår1999
Driftskostnad2,304 kr/månad

I barnvänliga, populära villaområdet Byle på en lugn gata och med pedantskött, plan trädgårdstomt finner du denna vackra herrgårdsliknande villa i 2 plan Huvudentrén leder in i rymlig hall med takhöjd upp till nock, stora vackra fönster vilket ger mycket ljusinsläpp. Till vänster i hall finns skjutdörrsgarderob för praktisk förvaring, sovrum som idag nyttjas som arbetsrum, rakt fram finner ni ett makalöst vackert vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp, braskamin som ger både värme och mys. Till höger om entrén har vi kök med matplats samt gång till groventré, tvättstuga, och skafferi/förråd. Gäst-badrum finns till vänster från huvudentrén. Från huvudentrén nås också övre plan via stilren ek trappa, övre plan har allrum, badrum och 3 av husets sovrum samt en klädkammare/förråd. Hela huset är uppvärmt med golvvärme, i badrummen är extra värmeslingor dragna. Huset är utrustat med Central-dammsugare och Fibernätverk/Wifi inkopplat .
Till huset finns även ett utvändigt värmeisolerat förråd om 20 kvm med PAX-garderober , och ett rymligt bil-cykel garage som naturligtvis kan användas för förvaring och annat utrymme också. Stor lucka i taket leder till garagevinden. Garageuppfart för 6 bilar. Stor altan med gott om utrymme för socialt umgänge, ordna en stor barbecue, bädda upp några solstolar och läs en god bok. Plats för spa-bad eller pool finns också om så önskas, på altan eller tomt. Generöst med plats för barnens lek finns på såklart på tomten som också pryds av flaggstång och fruktträd.

Med andra ord så kan man inte bo så mycket bättre!

Ring ansvarig mäklare för mer info Pernilla Darin 0733-30 90 62

Om området

Täby Kyrkby är en av de äldsta delarna i Täby. Området består huvudsakligen av villafastigheter och stora områden med kulturmark. Omtyckt är fritidsområdet mellan västra Täby Kyrkby och Vallentunasjön med stora strövområden. Det finns också möjlighet att ta sig ett bad sommartid i Vallentunasjön eller Rönningesjön via flera små naturliga badplatser samt skridskoåkning vintertid på sjön. Tillgång till upplysta motionsspår samt utomhusgym vid Täby IP. För de golfintresserade finns närliggande golfbanor (Täby, Ullna, Arninge, Vallentuna etc)."

Kommunikation

Roslagsbanan genomkorsar Täby Kyrkby och har hållplats vid Täby Kyrkby centrum ca 25 min till Tekniska Högskolan. Bussar till Danderyds sjukhus (610, 611, 690), Täby C (616), Vallentuna(610, 690) , Lindholmen (690) och Upplands Väsby (524) går på Vikingavägen. För Byleborna går bussar mot Danderyds Sjukhus (611) och Täby C (616) från området ut på Jarlabankes väg.

Närservice

Täby Kyrkby centrum ligger centralt i Täby Kyrkby. Här hittar du mataffär, bankomat, restaurang m.m. Det finns 4 st SKOLOR i Kyrkbyn. Byleskolan åk 0-5 ligger centralt i Byleområdet och är områdesskola för norra Kyrkbyn. Kyrkskolan åk 0-5 ligger centralt vid Täby Kyrka och är områdesskola för södra Kyrkbyn. För centrala Kyrkby finns Midgårdsskolan åk 0-5. Högstadieskola är Skolhagenskolan med åk 7-9 som ligger vid Täby Kyrkby centrum.
BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd i Kyrkbyn. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Viktiga dokument & länkar

Biskopsgränd 6 fukt och risk protokoll
Biskopsgränd 6 Besiktningsprotokoll
Kommande

Bilder

Fasad entrésida

Vacker entré

Fasad baksida

Fasad entrésida

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hela huset har värmegolv vilket gör att man slipper radiatorer helt.
Antal rum
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
180 kvm
Areakälla
Enligt byggnadsritningar
ENTRÈ
Välkomna in i denna fantastiska byggnad, du möts av en otrolig rymd i hallen som har takhöjd om ca 6,50. Till vänster finns skjutdörrsgarderober för avhängning av ytterkläder. Till höger har du husets gedigna och vackra trappa i ek upp till övre plan. Framför dig ser du del av vardagsrum som idag nyttjas som matsal. I hallen finns också dörr till duschrum. Klinkers på golv och ljusa väggar.
VARDAGSRUM/MATSAL
Stort och vackert vardagsrum med plats för matsalsgrupp, vardagsrummet är byggt i vinkel. Stora fönsterpartier ger härligt ljus till hela rummet, utgång till stor trädäckad altan för magiska grillkvällar. I vardagsrummet finns en vacker platsbyggd kakelugn som värmer i många timmar efter eldning, fläktsystem sprider värmen behagligt vidare i huset. Ekparkett på golvet och ljusa väggar.
KÖK
Köket är delvis öppet mot vardagsrummet vilket gör att du kan ha gästerna sittandes vid matsalsbordet och ändå kunna följa konversationen runt bordet när du fixar maten. Köket är hemtrevligt och har allt man behöver, spishäll, spisfläkt, kyl, frys, ugn, mikro, gott om förvaring i de många köksskåpen, arbetsbänkar i mörk laminat, blått kakel ovan arbetsbänkar och köksluckorna är delvis i vitrin.
Husets skafferi/förråd, groventré och tvättstuga ligger intill köket. Köket har matplats för 6-8 personer.
ARBETSRUM/SOVRUM
Till vänster in från hallen finns ett sovrum/arbetsrum med ekparkett och målade/tapetserade väggar.
SKAFFERI/FÖRRÅD
Skafferi som förr, i detta utrymme finns ej värmegolv vilket ger perfekt temperatur för att nyttjas som skafferi.
TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin, tvättbänk med ho, VVB.
Duschrum/WC
Duschrum med duschörna, handfat i kommod med spegelskåp ovan, handdukstork och klinkers med golvvärme samt helkaklade väggar.
ALLRUM
Härligt allrum med högt i tak, plats för stor soffgrupp och tv-möbel mm. Här kan hela familjen hänga och ha fredagsmys när höstens mörker kommer. Ekparkett på golv och ljusa väggar,
KLÄDKAMMARE
På övre plan i anslutning till Allrum finns även en klädkammare.
SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med plats för stor säng och förvaringsmöbel. Sovrummet har hel garderobsvägg med skjutdörrar garderoben är extra djup och ger plats för massor med förvaring. Ekparkett på golv och ljusa väggar
SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för säng skrivbord garderob mm. Ekparkett på golv och ljusa väggar
SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för säng skrivbord garderob mm. Ekparkett på golv och ljusa väggar
BADRUM/WC
Badrum på övre plan är rejält med fönster och plats för diverse förvaringsmöbler. Stort badkar, WC, handfat i kommod med spegelskåp ovan, handdukstork och klinkers med golvvärme samt helkaklade väggar.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1999
Uppvärmning
Golvvärme
Ventilation
Mekanisk till-och frånluft
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Bylegård 31
Övrigt
Se besiktningsprotokoll
Övriga byggnader
Stort garage och förråd finns på tomten
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,648 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,000
VA
SEK 3,048
Renhållning
SEK 1,500
Sotning
SEK 100
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Värme och hushållsel sammanslaget ovan i elposten. Hemförsäkring tillkommer efter eget val av bolag, pris varierar (nuvarande ägare betalar ca 10 000/år). Sotning sker ca var 4 år á 400-500 kr inlagt ovan med 100kr/år.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 6,154,000
Byggnadsvärde
SEK 3,642,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,000,000
Tomt
Areal
840 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Mycket pedantskött trädgårdstomt med frukt/bär och blomster. Ståtlig flaggstång och härliga uteplatser. Möjlighet att bygga pool och spa.
Uteplats
Rejäl trädäckad uteplats i bästa em/kvällssolläge.
Parkering
Uppfarten rymmer 6 bilar
Planbestämmelser
Stadsplan Fastighetsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Last: Officialservitut Vatten-Och Avlopp, 0160-1998/049/2.1

Karta

Täby kyrkby Täby

Biskopsgränd 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg