Andre Garemani

Hemma överallt i Täby

Din mäklare i Täby

Kontakta mig

Andre Garemani

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Utan tvekan är Andre den bästa mäklaren jag haft. Duktig, trevlig, jobbar hårt, men framför allt kan man både som säljare och köpare lita på honom och känna sig trygg. Rekommenderar alla som planerar att köpa/sälja att kontakta Andre! "
Clara S1 dagar
Verifierad kund
"Superenkel och trevligt bemötande. Snabb på att svara på samtal och sms vilket har vart en trygghet för mig som säljare."
Sabrina R11 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande och har kunden i fokus. "
Elizabet J19 veckor
Verifierad kund
"Vänlig och erfaren i sitt yrke. "
Sigge S19 veckor
Verifierad kund
"Working with Ander was a pleasure. His expertise,personlized approach, effictive commuciation, makerting excellence, negotiation skills are imperssive."
Shuling Z20 veckor
Verifierad kund
"André är mycket professionell, påläst och engagerad. Man kan både som säljare och köpare lita på att han skapar en bra grund för att båda parter ska kunna förstå varandra och mötas. André förberedde försäljningen noggrannt och hjälpte oss som säljare att förstå alla detaljer i försäljningsprocessen. Han fanns där för oss hela tiden och svarade på frågor och guidade på ett sätt som gjorde oss väldigt trygga under hela processen. Det var väldigt lätt att arbeta med André. Han är så erfaren och han förstod våra behov utan att vi behövde vara övertydliga. Transparens i alla delar av processen betonades av André, vilket vi uppskattade. Det är en stor affär för både köpare och säljare och båda parter måste ha samsyn. Andrés insats uppfyllde verkligen våra önskemål om en stöttande, engagerad, kunnig, trygg rådgivare och guide för att hjälpa oss att navigera vår fastighetsförsäljning. Nöjet var vårt. Tack André!"
Roger Lennart W20 veckor
Verifierad kund
"Ärlig och rättskaffens, förstod oss väldigt bra, trevlig, inga problem."
Åsa Maria W20 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare! Lyhörd och vill kundens bästa och framför allt håller alltid vad han lovar. Rekommenderar varmt!"
Jessica H20 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren jag haft. Svarar snabbt, återkopplar, är supertrevlig och bryr sig om både köpare och säljare. Det märks att han lämnar inget åt slumpen, han förslår hellre en extra privatvisning än att missa en potentiell köpare. Och han sålde till ett pris över min förväntan trots skakig marknad. Rekommenderar verkligen att välja Andre!"
Clara S22 veckor
Verifierad kund
"Andre är en bra mäklare som verkligen vet hur man förhandlar även nu under en väldigt svår marknad för säljare. Rekommenderar André starkt som mäklare "
Emanuel E25 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, trevlig, anpassningsbar, kunnig, proffsig och hjälpsam! "
Enya P27 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevlig, hjälpsam, kunnig, flexibel och pålitlig. "
Brayan N27 veckor
Verifierad kund
"André sålde min lägenhet trots en tuff marknad med flertal objekt liknande min lägenhet ute samt ränteläget som är just nu. André var mycket engagerad och nästintill alltid tillgänglig för frågor man som säljare kan tänkas ha. Det var ett tydligt upplägg och förväntningarna på affären diskuterades genom hela processen för att man som säljare ska bli nöjd. Jag rekommenderar verkligen André som mäklare om du funderar på att sälja eller för den delen köpa. Hans positiva attityd och engagemang gör processen mycket enkel för således säljare som köpare, då det inte råder några tvivel om att han vet vad han gör! "
Elin G29 veckor
Verifierad kund
"André höll genomgående en uppriktigt och ärlig dialog mot oss som köpare. Han var också kunnig om objektet och kunde svara på våra frågor om objektets utfärdande, möjligheter och brister. En mäklare som vi fick mkt gott förtroende för."
Nicklas G35 veckor
Verifierad kund
"Very professional, responsive and kind"
Matyas M36 veckor
Verifierad kund
"Otroligt hjälpsam och svarar snabbt på alla ev frågor. Proffsigt bemötande och lätt att ha att göra med. Rekommenderas!"
Jane Frida Karolina J36 veckor
Verifierad kund
"Bra duktig mäklare, ger lite extra"
Mats Gunnar P40 veckor
Verifierad kund
"Han var trevligt, påläst och seriöst. Han gjorde mer än vad vi hade förväntat oss."
Anna A41 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och trevlig "
Patric S46 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Jag arbetar som fastighetsmäklare på Husmanhagberg i Täby och Vallentuna. Jag brinner för mitt arbete och lämnar aldrig något åt slumpen. Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att jag alltid åker till kontoret med ett leende på läpparna. Kunskap, målmedvetenhet och lösningsorienterad är egenskaper jag värdesätter och något jag önskar mina kunder säger om mig. Samtidigt som det är mycket allvar så är det viktigt att bjuda på sig själv och kunna skratta med sina kunder. Mitt mål är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och ge det där lilla extra. Ha en fantastisk dag och hoppa att vi syns snart!

Mina försäljningar

Andre Garemani

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0707-178 178

andre.garemani@husmanhagberg.se

Boka tid med Andre direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg