Andre Garemani

Hemma överallt i Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Kontakta mig

Andre Garemani

Andre Garemani

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Vallentuna

svenfa

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Bästa mäklaren jag haft. Svarar snabbt, återkopplar, är supertrevlig och bryr sig om både köpare och säljare. Det märks att han lämnar inget åt slumpen, han förslår hellre en extra privatvisning än att missa en potentiell köpare. Och han sålde till ett pris över min förväntan trots skakig marknad. Rekommenderar verkligen att välja Andre!"
Clara S6 dagar
Verifierad kund
"Andre är en bra mäklare som verkligen vet hur man förhandlar även nu under en väldigt svår marknad för säljare. Rekommenderar André starkt som mäklare "
Emanuel E4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, trevlig, anpassningsbar, kunnig, proffsig och hjälpsam! "
Enya P6 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevlig, hjälpsam, kunnig, flexibel och pålitlig. "
Brayan N6 veckor
Verifierad kund
"André sålde min lägenhet trots en tuff marknad med flertal objekt liknande min lägenhet ute samt ränteläget som är just nu. André var mycket engagerad och nästintill alltid tillgänglig för frågor man som säljare kan tänkas ha. Det var ett tydligt upplägg och förväntningarna på affären diskuterades genom hela processen för att man som säljare ska bli nöjd. Jag rekommenderar verkligen André som mäklare om du funderar på att sälja eller för den delen köpa. Hans positiva attityd och engagemang gör processen mycket enkel för således säljare som köpare, då det inte råder några tvivel om att han vet vad han gör! "
Elin G7 veckor
Verifierad kund
"André höll genomgående en uppriktigt och ärlig dialog mot oss som köpare. Han var också kunnig om objektet och kunde svara på våra frågor om objektets utfärdande, möjligheter och brister. En mäklare som vi fick mkt gott förtroende för."
Nicklas G13 veckor
Verifierad kund
"Very professional, responsive and kind"
Matyas M14 veckor
Verifierad kund
"Otroligt hjälpsam och svarar snabbt på alla ev frågor. Proffsigt bemötande och lätt att ha att göra med. Rekommenderas!"
Jane Frida Karolina J14 veckor
Verifierad kund
"Bra duktig mäklare, ger lite extra"
Mats Gunnar P19 veckor
Verifierad kund
"Han var trevligt, påläst och seriöst. Han gjorde mer än vad vi hade förväntat oss."
Anna A19 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och trevlig "
Patric S24 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig, väldigt hjälpsam, generös, alltid tillgänglig och svarar på alla ens frågor och även frågor som kanske inte ens ingår i hans uppdrag som mäklare. Ger också jättebra råd! "
Mahsa A27 veckor
Verifierad kund
"Professionell, tydlig och god förmedlare med kunden i centrum! "
Marie V28 veckor
Verifierad kund
"Jättebra bemötande, alltid trevlig, proffesionell och hjälpsam!! "
Jung Hee L38 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och trevligt och professionellt."
Shahla M39 veckor
Verifierad kund
"Detta var mitt första bostadsköp och kan inte vara mer nöjd med den hjälp jag fick av Andre. Kände mig mycket trygg genom hela köpprocessen, han var väldigt hjälpsam och hade ett otroligt fint bemötande. Ska ni köpa eller sälja i Täby och vill ha en proffsig, super trevlig, ansvarsfull och engagerad mäklare tveka verkligen inte på att vända er till honom!"
Arman A47 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, snabba svar. Aldrig några problem, väldigt handlingskraftig! Utmärkt arbete"
Oscar W52 veckor
Verifierad kund
"Vi träffades aldrig, men bostadsaffären sköttes lika bra på distans."
Patrik L53 veckor
Verifierad kund
"Första visningen av vår lägenhet skedde smidigt digitalt då vi inte hade möjlighet att närvara fysiskt, därefter har all kontakt gått smidigt och skötts på ett föredömligt sätt. André har ingjutit ett lugn och har verkligen ansträngt sig för att underlätta för oss. Jag är djupt tacksam över att André mäklade vår bostad och jag rekommenderar alla att ta hjälp av honom! Stort tack! "
Mattias J58 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk hjälpsam mäklare. Definitivt den enda jag har haft att göra med som ja kan rekommendera. Tusen stjärnor "
Stephanie M61 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Jag arbetar som fastighetsmäklare på Husmanhagberg i Täby och Vallentuna. Jag brinner för mitt arbete och lämnar aldrig något åt slumpen. Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att jag alltid åker till kontoret med ett leende på läpparna. Kunskap, målmedvetenhet och lösningsorienterad är egenskaper jag värdesätter och något jag önskar mina kunder säger om mig. Samtidigt som det är mycket allvar så är det viktigt att bjuda på sig själv och kunna skratta med sina kunder. Mitt mål är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och ge det där lilla extra. Ha en fantastisk dag och hoppa att vi syns snart!

Mina försäljningar

Andre Garemani

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0707-178 178

andre.garemani@husmanhagberg.se

Boka tid med Andre direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg