Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Vallentuna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vallentuna

Vallentuna är en naturskön ort belägen utanför Stockholm. Vill ni köpa hus i Vallentuna finns trevliga områden som Kårsta och Brottby att titta närmare på. Med närheten till Roslagsbana och buss är det enkelt att ta sig både till Uppsala och Stockholm. I Vallentuna finns möjlighet för er att besöka det moderna kulturhuset eller ta danskurser i både Lindy Hop, Fox och bugg. Våra kunniga mäklare i Vallentuna finns här för dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Vallentuna

Lindholmen och Bällsta är två natursköna områden i Vallentuna som passar för alla åldrar. Går ni i tankar att köpa bostad i Vallentuna kan det vara skönt att veta att det finns gott om möjligheter till rekreation i naturen. Vallentuna har många grönområden som Roslagsleden att vandra fram igenom. Tycker ni om att vara aktiva finns det dessutom flera bra golfbanor och två ishockeyföreningar med två ishallar. Vallentuna BK och Vallentuna hockey är exempel på två lokala idrottslag som det går att engagera sig i och som barnen har möjlighet att gå med i. Dessutom kan vi stoltsera med att vi är Sveriges hästtätaste kommun.

Köpa, värdera eller sälja bostad Vallentuna

I Vallentuna finns mycket historia att upptäcka tack vare fornlämningar och gamla kyrkor som har anor hela vägen tillbaka till 1100-talet. Våra erfarna mäklare i Vallentuna kan visa många fina områden som Bällstaberg och Hövdingahöjden där det finns både nyproduktion och äldre fastigheter att köpa. Går ni i säljtankar så finns vi med er hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vi har koll på marknaden och har en passion för mäklaryrket som gör att ni kan känna er trygga med ert val.

Väljer ni att köpa hus i Vallentuna kommer ni sannolikt att besöka Långhundraleden som finns kvar sedan vikingatiden. Det var en av de två vattenvägar som vikingarna använde sig för att ta sig till Uppsala som då var huvudstaden. I Vallentuna finns naturen ständigt närvarande i form av både vattendrag och lummiga skogar. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Vallentuna. Vi berättar gärna mer om omgivningen och hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Omdömen från våra kunder

"Kändes pålitlig och var påläst om objektet. Vi tyckte att hon skötte budgivningen på ett bra sätt. Ordnade visning m.m. smidigt och vi kände oss uppdaterade. Hon skötte kommunikationen bra. Vi är nöjda och kommer säkert anlita henne när vi som köpare vill sälja. "
Rebecka V2 dagar
Verifierad kund
"Vi har både sålt och köpt av Jesper ett flertal gånger och är alltid lika nöjda. Kunnig och framförallt engagerad och tillgänglig! "
Fanny E2 dagar
Verifierad kund
"Professionell. Snäll och trevlig! "
Ivanna Aida N2 dagar
Verifierad kund
"Grymt dedikerad, trevlig, tillgänglig och ser till att hitta lösningar. "
Anders H4 dagar
Verifierad kund
"Fredrica gjorde ett fantastiskt jobb med att föra säljare och köpare samman genom affären. Vi köpte fastighet via Fredrica."
Mikael H4 dagar
Verifierad kund
"Har bara positivt att säga om Patrik. Inkännande, bra samarbete genom hela säljprocessen. Smidigt och lättsamt hela vägen. Kan varmt rekommendera Patrik som mäklare."
Erling L4 dagar
Verifierad kund
"Alla tiders, bra bemötande, lätt att få tag på. Rekommenderas. "
Niclas Michael F6 dagar
Verifierad kund
"Jesper är i särklass den bästa mäklare vi har träffat på. Omtänksam, pålitlig och ärlig gör honom väl värd varenda krona. Han överträffar förväntningarna för att göra både säljare och köpare nöjda, då vi har haft Jesper som mäklare både när vi har köpt och sålt. Ska du anlita en mäklare i Vallentuna - välj Jesper!"
Hanna Maria Cecilia Z1 veckor
Verifierad kund
"Victor hade väldigt bra koll och jag fick snabbt svar på alla mina frågor, en trevlig, kunnig och engagerad Mäklare."
Peter S1 veckor
Verifierad kund
"Tydlig och professionell. Väl förberedd, kollade snabbt upp saker som vi undrade och förde en bra dialog mellan oss, säljarna och besiktningsmannen. "
Beatrice Madeleine F2 veckor
Verifierad kund
"Martin är så bra som det går att vara. Toppen mäklare. Urban"
Urban A2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsigt bemötande & hjälpsam med alla typer av frågor & funderingar. Rekommender verkligen Jesper."
Robin L2 veckor
Verifierad kund
"Fredrica har varit påläst i alla frågor som kommit upp, agerat och återkopplat snabbt och proffsigt samt varit lyhörd och flexibel genom hela processen Rekommenderas varmt."
Marie Helena J2 veckor
Verifierad kund
"helt suverän mäklare som ser till både kunden och säljarens bästa"
Marcus L2 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och strukturerad."
Stefan Bo B2 veckor
Verifierad kund
"Stort engagemang Hög kompetens Superbra mäklar som gör ett superbra jobb i en tuff marknad"
Per Olov V2 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, lyhörd och väldigt lätt att ha kontakt med. Pernilla ger ett mycket förtroendeingivande intryck som gör att man känner sig väldigt trygg i hela processen. Kan verkligen rekommendera Pernilla."
Thomas L3 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde Pernilla som trovärdig, trevlig och kunnig"
Sven David Julius W3 veckor
Verifierad kund
"Bara god erfarenhet då vi både köpt och sålt fastigheter med Pernilla. Kan rekommendera henne varmt 🙌"
Cina L3 veckor
Verifierad kund
"Bra försäljning rakt igenom, proffsigt! Jag rekommenderar Victor starkt. "
Anton S4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Centralvägen 1, 186 31 Vallentuna
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Centralvägen 1, 186 31 Vallentuna
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Snabbt lånelöfte med Nordea.

Klara, färdiga, buda! Få snabbt lånelöfte med Nordea i Vallentuna.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg