Rebecca Lindgren

Hemma överallt i Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Kontakta mig

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Rebecca är en hård arbetare och svara alltid snabb! En själv drivande säljare med enorm entusiasm. "
Pei L6 dagar
Verifierad kund
"Snabb och professionell. Fick saker att hända fort och det blev ett bra resultat. "
Patrik A5 veckor
Verifierad kund
"Rebecca was very helpful throughout the entire process and was able to explain everything in detail since this was my first apartment purchase. I would highly recommend her to anyone in the future!"
Gilbert Uchenna N5 veckor
Verifierad kund
"Rebecca har varit suverän, väldigt engagerad och lyhörd, hon har under hela processen holt oss uppdaterade, GRYM "
Linda P10 veckor
Verifierad kund
"Toppenbra mäklare! Återkopplade och följde upp genom hela processen."
Linda V10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och proffsig. Lättsam och trevlig person. Märks att hon verkligen kan sitt jobb och kan området Vallentuna. Snabb återkoppling kring hela försäljningsprocessen. Hon råkade bli sjuk vid kontraktskrivning men hade riggat upp så att en annan mäklare tog vid, så det kändes ändå helt tryggt. Rekommenderas verkligen!"
Josefin M11 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och kollar upp och återkommer med det hon är osäker på. "
Marie A12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Mycket professionell och trevlig!"
Anders Å14 veckor
Verifierad kund
"Rebecca var väldigt duktig! Proffsig, lyhörd och engagerad!"
Simon C15 veckor
Verifierad kund
"Rebecca levde upp till alla mina förväntningar med råge! Rebecca har undet hela försäljningen varit otrolig tillgänglig och snabb på att svara på frågor och funderingar samt gett många bra råd. Rebecca har hela tiden haft ett personligt bemötande och varit lyhörd för våra önskningar men samtidigt delat med sig av sin expertis och gett bra förslag och ideer, vilket är väldigt viktigt för mig. Trots en svår bostadsmarknad och lång försäljningstid gav Rebecca inte upp, hon fortsatte med täta visningar och täta uppdateringar. Tack för ditt otroliga engagemang :) "
Viktoria K15 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte precis en lägenhet som Rebecca förmedlade. Hon var snabb på att svara på frågor, väldigt noggrann med att kolla upp varje fundering med styrelsen och såg till att informationen vi fick var korrekt och uppdaterad. Hon hade inget att dölja och var alltid ärlig mot oss som köpare. Dessutom är hon supertrevlig att ha göra med och inger ett gott förtroende!"
Kin Shing K15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och tillmötesgående. Mycket förstående person."
Oscar S15 veckor
Verifierad kund
"Professionell, kunnig och mycket trevlig! "
Linnea E15 veckor
Verifierad kund
"Trevlig bemötande och tillgänglig för svar och frågor. Eftersom det var vår första försäljning hade vi inga direkta förväntningar, men blev positivt överraskade och uppskattade att Rebecca visade upp en lugn attityd och var lyhörd för våra önskemål. "
Monica D16 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Hjälpte till med alla frågor och funderingar jag har haft. Rekomenderar Rebecca stark!"
Viktor Håkan H16 veckor
Verifierad kund
"Rebecca var alltid hjälpsam under affären och kunde svara på alla mina frågor och funderingar. Hon levde helt kalrt upp till mina förväntningar."
Sebastian Alexander B17 veckor
Verifierad kund
"Otrolig kämparglöd! Lite svår period för försäljningen men Rebecka gav sig inte. Konstanta uppdateringar och check-ins gav en väldig trygghet. Skötte allting enligt alla önskemål och var ändå samtidigt öppen med idéer, tankar och förslag!"
Timmy L17 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra kommunikation under processen och proffsig. "
Jesper A17 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd över bemötande och samarbete med mäklaren. Jag uppskattar att hon varit tillgänglig och snabb med att besvara frågor och funderingar. Jag förväntar mig en god dialog med mäklaren och det har hon levt upp till, jag upplever att kommunikationen fungerat väl och att jag uppdaterats och fått återkoppling under processen. "
Ellinor Ida Rebecca B17 veckor
Verifierad kund
"Rebecca är väldigt trevlig och välkomnande, fick ett otroligt bra intryck. Man märker att hon bryr sig mycket om sina kunder. Väldigt hjälpsam och tillgänglig, man känner sig 100% trygg med henne. Stort tack Rebecca! :)"
Ugne S26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Jag heter Rebecca Lindgren och jobbar på HusmanHagberg i Vallentuna & Täby. Jag har en bred kunskap om den lokala marknaden och med mina starka kommunikationsfärdigheter, kan jag garantera en smidig och framgångsrik försäljningsprocess för din bostad. Min tävlingsinriktade sida kommer definitivt till nytta när det gäller att nå dina mål och arbeta hårt för att förverkliga dem. Min bakgrund inom både fotboll och innebandy på hög nivå har gett mig en stark disciplin och en vilja att alltid prestera på topp. Jag strävar efter att alltid göra mitt bästa för att möta dina behov och önskemål. Jag besitter ett stort nätverk samt duktiga samarbetspartners. Mitt mål är alltid att hitta den bästa lösningen för mina kunder och att allt går smidigt under hela processen, från första mötet till tillträde. Jag lägger ned mycket tid och hjärta för att säkerställa att mina kunder har en trevlig och stressfri försäljningsprocess. Välkommen att kontakta mig för en gratis värdering och för en trygg försäljningsupplevelse. Hoppas vi hörs snart!

Mina försäljningar

Rebecca Lindgren

Reg. Fastighetsmäklare

0702-64 1305

rebecca.lindgren@husmanhagberg.se

Boka tid med Rebecca direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg