Fastighetsmäkare och Franchisetagare Johan Stenhardt

Jag heter Johan Stenhardt och har arbetat i Danderyd, Täby och Vallentuna sedan 1998. Under den här tiden har jag genomfört ungefär 1 200 bostadsförsäljningar och fått förmånen att möta många fantastiska människor. Det är just kombinationen av människor och bostadsaffärer som gör arbetet som mäklare så extremt roligt.

Utöver mäklarutbildingen har jag en rättsjuridisk grundutbildning från Stockholms Universitet och har även löpande förkovrat mig i skatterätt i syfte att kunna ge kunderna extra god service. Sedan 2015 är jag tillsammans med min kollega Thomas Lindqvist även franchisetagare för kontoret i Vallentuna.

Jag är gift och har tre döttrar och bor sedan 1997 i Ensta/Täby. Att bo i samma region som man arbetar i är bra, eftersom man får en naturlig kunskap och känsla för området. Fritiden ägnar jag gärna åt friluftsliv - oftast jakt eller fiske. Skulle du möta mig har jag troligen ett fiskespö i handen.

Funderar du på att flytta och vill veta vad din egen bostad är värd? Gör en snabb expressvärdering så ser du vad du har att röra dig med.

Har du frågor om ditt boende?

Härliga Vallentuna

Närheten till både storstan och naturen gör att Vallentuna är attraktivt för många. 

Läs mer

Expressvärdera din bostad idag!

Funderar du på att flytta och vill veta vad din bostad är värd? Gör en Expressvärdering och få svar inom en arbetsdag.

Läs mer

Vi söker en mäklare / partner / entreprenör

Det går bra för HusmanHagberg och vi är i ett expansivt skede. Vill du veta mer? Kontakta franchisetagare Johan Stenhardt på 070-832 14 25 eller  johan.stenhardt@husmanhagberg.se

Läs mer