KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Lidingö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Lidingö

Du som ska köpa bostad på Lidingö kanske lockas av det centrala läget som erbjuder närhet till skog och hav? Som mäklare på Lidingö förmedlar vi årligen många lyckade bostadsaffärer. Vi har koll på Lidingö och finns med dig hela vägen när det är dags att sälja din bostad.

På Lidingö bor du med närhet till centrala Stockholm och har både Lidingöbanan och bussförbindelser som tar dig till tunnelbanestationen i Ropsten. Här finns det många vackra och hemtrevliga bostadsområden att välja bland och vi visar gärna de bostäder i Torsvik, Herserud och Dalénum som vi förmedlar. Med flera förskolor och grundskolor är det här ett område som passar barnfamiljer lika bra som förstagångsköpare. Välkommen att kontakta våra kunniga mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad på Lidingö.

Att bo på Lidingö

Lidingö är ett område som kännetecknas av ett lugn, även fast det bara är ett stenkast från innerstaden. Platser som Näset och Bodal trafikeras flertalet gånger varje dag med SL:s kollektivtrafik, och det finns också flera vackra promenadstråk att njuta av på ön. IFK Lidingö FK, KFUM Lidingö Basket och Lidingö TK erbjuder aktiviteter för dig som gillar att röra på dig, samtidigt som det finns ett rikt föreningsliv att dra nytta av när du har flyttat hit. Väljer du att köpa hus på Lidingö kommer du även ha närhet till kulturhistoriska områden med lämningar från både vikingatiden och järnåldern.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Lidingö

Som mäklare på Lidingö har vi god kännedom om de lokala områdena, såsom Dalénum, Lidingö Centrum/Torsvik samt Högsätra. Att välja oss som din mäklare är ett tryggt val när du ska sälja eller värdera din bostad. För dig som är på jakt efter nytt boende så hittar vi passande bostadsobjekt, oavsett om du letar efter nyproduktion eller en äldre villa. I området finner du även Högberga och Elfviks gård som är attraktiva sevärdheter både för lokalbefolkningen och för besökare. Området är också känt för det omtyckta Lidingöloppet som har gått av stapeln varje år sedan 1965 och som bjuder in många löpare till en tävling i den vackra naturen.

När du funderar på att köp, värdera eller säja bostad på Lidingö hjälper vi dig från början till slut - Välkommen till Lidingö, hälsans ö!


Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Agavägen 58, 181 55 Lidingö
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Agavägen 58, 181 55 Lidingö

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg