KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Lidingö

Du som ska köpa bostad på Lidingö kanske lockas av det centrala läget som erbjuder närhet till skog och hav? Som mäklare på Lidingö förmedlar vi årligen många lyckade bostadsaffärer. Vi har koll på Lidingö och finns med dig hela vägen när det är dags att sälja din bostad.

På Lidingö bor du med närhet till centrala Stockholm och har både Lidingöbanan och bussförbindelser som tar dig till tunnelbanestationen i Ropsten. Här finns det många vackra och hemtrevliga bostadsområden att välja bland och vi visar gärna de bostäder i Torsvik, Herserud och Dalénum som vi förmedlar. Med flera förskolor och grundskolor är det här ett område som passar barnfamiljer lika bra som förstagångsköpare. Välkommen att kontakta våra kunniga mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad på Lidingö.

Att bo på Lidingö

Lidingö är ett område som kännetecknas av ett lugn, även fast det bara är ett stenkast från innerstaden. Platser som Näset och Bodal trafikeras flertalet gånger varje dag med SL:s kollektivtrafik, och det finns också flera vackra promenadstråk att njuta av på ön. IFK Lidingö FK, KFUM Lidingö Basket och Lidingö TK erbjuder aktiviteter för dig som gillar att röra på dig, samtidigt som det finns ett rikt föreningsliv att dra nytta av när du har flyttat hit. Väljer du att köpa hus på Lidingö kommer du även ha närhet till kulturhistoriska områden med lämningar från både vikingatiden och järnåldern.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Lidingö

Som mäklare på Lidingö har vi god kännedom om de lokala områdena, såsom Dalénum, Lidingö Centrum/Torsvik samt Högsätra. Att välja oss som din mäklare är ett tryggt val när du ska sälja eller värdera din bostad. För dig som är på jakt efter nytt boende så hittar vi passande bostadsobjekt, oavsett om du letar efter nyproduktion eller en äldre villa. I området finner du även Högberga och Elfviks gård som är attraktiva sevärdheter både för lokalbefolkningen och för besökare. Området är också känt för det omtyckta Lidingöloppet som har gått av stapeln varje år sedan 1965 och som bjuder in många löpare till en tävling i den vackra naturen.

När du funderar på att köp, värdera eller säja bostad på Lidingö hjälper vi dig från början till slut - Välkommen till Lidingö, hälsans ö!


Omdömen från våra kunder

"Klar och tydlig. Håller alltid det hon sagt. Håller en ständigt upprättad om läget. Juste och ärlig. Har fullt förtroende för henne. "
Eva Monika S20 timmar
Verifierad kund
"Sebastian har varit tydlig i dialogen med oss längs hela processen och har vad vi upplever varit mån om både säljare och köpare. Vi använder gärna Sebastian i en framtida affär. Guldstjärna!"
Josefin L3 dagar
Verifierad kund
"Väldigt bra på att kommunicera, tydlig och tillgänglig. Som köpare kände vi att Sebastian brydde sig om oss och var mån om att sy ihop en affär som alla parter var nöjda med."
Johan M3 dagar
Verifierad kund
"Wilhelm är en synnerligen professionell och engagerad mäklare. Han är alltid tillgänglig, återkommer snabbt med uppdateringar och feedback. Vår affär är inte helt klar än, men vi hyser inga tvivel om att den kommer att slutföras lika smidigt som föregående aktiviteter. "
Lars L2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande & mycket professionell. "
Axel L3 veckor
Verifierad kund
"Lugn och sansad, återkopplar snabbt. Affären gick väldigt smidigt. "
Fredrik4 veckor
Verifierad kund
"Tyckte samarbetet fungerade jättebra från första dagen, vi kontaktade Sebastian tidigt i processen och fick goda råd från början fram till försäljning Mycket bra kommunikation och han höll oss hela tiden uppdaterade. "
Trema G4 veckor
Verifierad kund
"Sebastian gav ett otroligt gott första intryck och var genom hela processen både utomordentligt trevlig och kännbart kunnig i sin roll. En del av det goda intryck jag fick av bostaden är definitivt att tillskriva Sebastians bemötande. Som förstagångsköpare gav han mig (så gott det går) en känsla av trygghet i processen. Jag fann även att han var rakt på sak och väldigt tydlig i sin kommunikation när det kom till kritan vilket gjorde det enkelt för mig att lägga fram bud. Jag hade farhågor om att bostadsköp skulle bli en stor utmaning, men med Sebastians hjälp har det hela varit väldigt smidigt och enkelt."
Simon L6 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta och uppmärksammade. Tack vare det hittade vi lägenheten vi köpte. Kunnig och proffsig. En riktigt bra mäklare som vi gärna rekommenderar. "
Karin L6 veckor
Verifierad kund
"Att anlita Wilhelm som mäklare kändes tryggt. Han kan området, är engagerad och professionell, återkopplar ofta och tydligt. Kan bara ge honom mina varmaste rekommendationer. "
Louise S7 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, noggrann, ansvarsfull och omsorgsfull. Får dig som köpare att känna dig trygg i att allt är under kontroll. Kommunikationen är öppen, rak och ärlig. Det känns mao mycket tryggt och trevligt att göra en bostadsaffär med Wilhelm. En positiv upplevelse på alla sätt och vi kan varmt rekommendera Wilhelm som mäklare!"
Anna Elisabet B7 veckor
Verifierad kund
"Overall we've had a great experience with Sebastian and HusmanHagberg. We would highly recommend. "
James H9 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är mycket professionell. Alltid ett gott bemötande. Bra på att återkoppla vad som händer i processen. Jag tycker att skött uppdraget med att sälja min lägenhet på ett utmärkt sätt. Skulle jag behöva anlita en mäklare igen så skulle jag anlita Sebastian igen."
Anna Maria F12 veckor
Verifierad kund
"Han var bra och gjorde sitt jobb som han skulle. "
Karl-Fredrik B13 veckor
Verifierad kund
"Sebastian hade alltid ett trevligt och professionellt bemötande under hela processen. Han var noga med att samtliga parter alltid skulle känna sig hörda och bekväma i samtliga steg och var varm och samlad i sin kommunikation."
Philip J15 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare med mkt stor kunskap om objekten som han säljer (vi har tittat på flera). Alltid tillgänglig, alltid trevlig! Han kränger inte objekt utan är mkt påläst och kan berätta mkt utförligt om fördelar och nackdelar med de olika objekten. Rekommenderar starkt! "
Kristian S16 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är alltid trevlig, tillmötesgående och proffsig. Han svarar snabbt på telefon och mail och han har varit ett bra bollplank när vi letade efter nytt boende. Jag kan varmt rekommendera honom och utan tvekan kommer vi använda oss av Wilhelm när det är dags för oss att sälja nästa gång."
Christine S16 veckor
Verifierad kund
"Willhelm skötte sig utmärkt från start till mål, var väldigt driven, hade bra koll på värdering&marknaden för detta objekt o när det väl kom till själva affären så gjorde han snabba o bra bedömningar av läget. "
Jesper B18 veckor
Verifierad kund
"Bemötande var utmärkt Han är kunnig Trevligt "
Leila S19 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Har anlitat honom flera ggr just för att jag är nöjd med allt."
Aviva K20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Agavägen 58, 181 55 Lidingö
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Agavägen 58, 181 55 Lidingö

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg